Ζώδια 27/4/2024


ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4

ΚΡΙΟΣ
Τακτοποιήστε τις σκέψεις σας και προγραμματίστε ήρεμα για την επόμενη κίνησή σας. Συμπαράσταση απ΄ την οικογένεια στις καθημερινές σας προσπάθειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε τελευταία, δεν θα είναι σε λίγο καιρό παρά μία δυσάρεστη ανάμνηση γα τους περισσότερους του ζωδίου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πιθανόν κάποιοι με τα λόγια τους να σας θίξουν και να αγγίξουν κάποιες ευαισθησίες σας γι να σας προσβάλλουν. Μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι φίλοι σας, θα έχουν την καλή διάθεση να σας δώσουν τη συμπαράσταση που χρειάζεστε. Συναντήστε τους και μιλήστε για τα προβλήματά σας.

ΛΕΩΝ
Ίσως να υπάρξει αποδοχή και υποστήριξη των επαγγελματικών σας προσπαθειών από τον κύκλο σας και φυσικά απ’ άτομα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας πίσω από τα γεγονότα που παρουσιάζονται και δείτε λίγο πιο μακριά για να αντιληφθείτε το παιχνίδι που παίζεται.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ

Ζώδια 27/4/2024


ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, θα αισθανθείτε την συμπαράσταση των άλλων στις προσπάθειές σας και αυτό από μόνο τους, θα αυξήσει την αισιοδοξία σας, καθώς θέλετε κάποιοι για πάντα να σας συμπαραστέκονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι καιρικές συνθήκες είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επηρεάσουν θετικά τον ψυχισμό σας, ενώ σήμερα πολλοί από εσάς θα κάνουν σχέδια για ταξίδια και διακοπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η οικογένεια και τα συγγενικά σας πρόσωπα, θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας, ενώ αρκετά άτομα θα ζητήσουν τη γνώμη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα περάσετε ευχάριστα το βράδυ με τους φίλους σας, αρκεί να μην τους κουράσει η φλυαρία σας. Αποφύγετε το αλκοόλ εάν οδηγείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα είναι μία ημέρα που θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αγορές και μερικά έξοδα για το σπίτι σας, ενώ κάποια από αυτά θα είναι και για την προσωπική σας ικανοποίηση και προβολή.

ΙΧΘΥΣ
Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε, ενώ δεν αποκλείετε να παρουσιαστούν και κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι και την οικογένειά σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990