Τουρκία: Μεγάλη πυρκαγιά στην Κωνσταντινούπολη

https://www.provlepseis.gr/
ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ  η Μαρία Μιχαήλου προέβλεψε μεγάλη φωτιά στην Τουρκία
Το απόσπασμα ΕΔΩ
ΣΤΟ 1:04:36
https://www.provlepseis.gr/
Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου. Οι εργάτες εγκλωβίστηκαν στο κατάστημα
Πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο ενός 16ώροφου κτιρίουπου χρησιμοποιείται ως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή Γκαϊρέτεπε της Κωνσταντινούπολης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξαιτίας της πυρκαγιάς έχασαν τη ζωή τους 29 άτομα και άλλα 8 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα επτά σοβαρά. Για το περιστατικό έχουν ήδη συλληφθεί έξι άτομα: οι δύο συνέταιροι της επιχείρησης, δύο διευθυντές της, ο λογιστής και ο εργολάβος.
Η φωτιά ξέσπασε περίπου στη 13.00 έπειτα από έκρηξη την ώρα που γίνονταν έργα ανακαίνισης του χώρου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, ενώ οι εργάτες που εργάζονταν εκείνη την ώρα, εγκλωβίστηκαν μέσα στο κατάστημα.
Επί τόπου βρέθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος είπε ότι δεν είχε κατατεθεί από την επιχείρηση καμία αίτηση για άδεια οικοδομής ή ανακαίνισης. «Είναι δύο ορόφους κάτω, οπότε (σ.σ. ο χώρος) δεν είναι ορατός. Δεν υπήρξε καταγγελία. Έγινε μια παράνομη παρέμβαση», τόνισε.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε με τον υπουργό Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια και ενημερώθηκε για το περιστατικό.
O υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς ανακοίνωσε ότι τρεις εισαγγελείς ανέλαβαν την προανάκριση για το περιστατικό και έχουν ήδη συλληφθεί πέντε άτομα.
Ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Νταβούτ Γκιούλ δήλωσε ότι το νυχτερινό κέντρο είχε άδεια λειτουργίας από το 1987 και την ανανέωσε το 2018.
Το νυχτερινό κέντρο ήταν κλειστό λόγω του ιερού για τους μουσουλμάνους μήνα του Ραμαζανιού.
Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990