Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ


Η Αφροδίτη στον Κριό ή η άκομψη όψη του συναισθήματος.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, στις 5 Απριλίου 2024 και ώρα 07:00 π.μ. θα περάσει στο Ζώδιο του Κριού δίνοντας μία διαφορετική διάσταση στον έρωτα και τις τέχνες. Σ’ αυτό το Ζώδιο, αναζητά μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις την ωμή και κάποιες στιγμές άκομψη έκφραση του συναισθήματος, επιζητά την κατάκτηση για την επιβεβαίωση, την κατάκτηση χωρίς διάθεση παραμονής ενώ ο σαρκικός έρωτας υπερτερεί όλων των άλλων διαθέσεων και κυρίως της συντροφικότητας. Στις τέχνες παρουσιάζεται σκληρή θέλοντας να δείξει την ωμή πραγματικότητα αδιαφορώντας για τις κριτικές. 
Εδώ δε χωρά ο συναισθηματισμός και ρομαντισμός αλλά η διάθεση κατάκτησης και έντασης στον ερωτικό τομέα. 

Η θέση τη Αφροδίτης στον Κριό όπου και θα παραμείνει από 5/4/2024 07:00 π.μ. μέχρι 29/4/2024 14:32 ευνοεί τα Ζώδια της Φωτιάς (Κριό – Λέων - Τοξότη), καθώς και Δίδυμους και Υδροχόους όπου τους ενεργοποιεί τη διάθεση της κατάκτησης στο σαρκικό έρωτα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ τον Κριό που είναι καθοριστική στην πορεία αισθηματικών θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Καλέστε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990