Ερωτικά Ταρώ 29/4/2024

Ερωτικά Ταρώ 29/4/2024

Ερωτικά Ταρώ 29/4/2024 


ΚΡΙΟΣ
Έμφαση δίνετε σήμερα στα αισθηματικά σας. Σε πολλούς από εσάς αφυπνίζονται κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες.  Γοητεύετε το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας και βρεθείτε σε μία πραγματική επικοινωνία και στενότερη επαφή με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Αποφύγετε κουβέντες με το σύντροφο που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

ΛΕΩΝ
Πιθανόν να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Προγραμματίστε για σήμερα το βράδυ μία ρομαντική έξοδο. 

ΖΥΓΟΣ 
Ο ερωτικός τομέας θα κυμανθεί για εσάς σε καλά επίπεδα. Θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία ή την αναθέρμανση μιας σχέσης. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε είναι ενδιαφέρουσες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν  περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μία καινούργια γνωριμία, αναστατώνει τους αδέσμευτους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ότι θα ήθελε να σας γνωρίσει. Η εμφάνιση και ευγένειά σας τον/την έχει γοητεύσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα δεν ευνοούνται τα αισθηματικά σας. Μπορεί να αισθανθείτε παραμελημένοι από το σύντροφό σας ή ακόμα και απογοητευμένοι.

ΙΧΘΕΙΣ
Να είστε προσεχτικοί στις γνωριμίες. Το κυνήγι της εμπειρίας μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα που σας βλέπουν σαν αντικείμενο. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990