ΕΞΑΓΩΝΟ ΑΡΗ-ΔΙΑ 19.04.24 γράφει η Κλειώ

hexagon Mars-Jupiter
Το εξάγωνο Άρη-Δία που θα έχει ξεκινήσει να μας επηρεάζει τουλάχιστον από τις δύο προηγούμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί στις 19/04 στις 18.30 το απόγευμα  και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για επιτυχημένες κινήσεις και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Η δύναμη της θέλησης και η ανάγκη της επιτυχίας θα χρησιμοποιήσει τον Άρη ο οποίος θα βρίσκεται στους Ιχθείς να χρησιμοποιήσει την δύναμή του σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο ,να αναπτύξει την διαίσθησή του, να αναπτύξει την αυτογνωσία του αλλά γιατί όχι να γίνει περισσότερο δημιουργικός εάν ασχολείται με την τέχνη.
Έτσι ίσως να έχει απολαβές με τον Δία στον Ταύρο υλικές ή συναισθηματικές και μέσα από επιτυχημένη προσπάθεια  να υπάρξει ικανοποίηση και συναισθηματική πληρότητα.
Το εξάγωνο Άρη-Δία θα φέρει επαγγελματική επιτυχία, φιλοδοξία, επιτυχημένες συμφωνίες και μια έντονη επιθυμία για δράση ωστόσο  θα φέρει και τυχερές γνωριμίες, έναν αρραβώνα, μια γέννηση ,επιτυχία σε νομικά θέματα ή σε σπουδές, επιτυχία σε αθλητικές δραστηριότητες κυρίως σε αυτές που μπορεί να  έχουν σχέση με το υδάτινο στοιχείο  αλλά και βοήθεια σε θέματα που μας αγχώνουν ή μας απασχολούν .
Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθείς)και τα ζώδια της Γης(Ταύροι-Παρθένοι –Αιγόκεροι)τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου που θα πρέπει να μετασχηματίσουν την ανασφάλεια του Άρη σε αυτή την θέση και να εκμεταλλευτούν την εύνοια χωρίς να χάσουν την ευκαιρία.
Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την Κλειώ στο ☎14990
Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990