Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Μαΐου

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Μαΐου

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Μαΐου


ΚΡΙΟΣ 
Έμφαση αυτό το μήνα, θα δώσετε στον οικονομικό τομέα, ενώ φαίνεται πως θα ευνοηθεί ιδιαίτερα και η περιουσιακή σας κατάσταση. 
Διατηρήστε σε ήπιους τόνους τις σχέσεις σας με το περιβάλλον κατά τη διάρκεια των οχτώ πρώτων ημερών και προσπεράστε με τον τρόπο που εσείς ξέρετε τα σχόλια που δημιουργούνται στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.
Η υπομονή και η επιμονή απέναντι στις δυσκολίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, θα αποδειχθούν το κλειδί της επιτυχίας σας σε πολλά επίπεδα.
Φροντίστε να σταθεροποιήσετε τους στόχους σας και δείξτε πως είστε υπεύθυνοι επαγγελματίες στο κοινό σας.
Οι ευκαιρίες που σας δίνονται στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου για τη βελτίωση των αισθηματικών σας δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.
Στις 20 ο Ήλιος θα επισκεφτεί το ζώδιο των Διδύμων και η παρουσία του απ’ τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα αυξήσει κάθε είδους επικοινωνία, όπως επίσης και τις συναλλαγές σας.
Στις 26 Μάη ο Δίας περνά στους Διδύμους και αυξάνει την επικοινωνία σας και ευνοεί τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα η προσωπικότητά σας και κάποια από τα ταλέντα σας θα αναπτυχθούν και γενικά θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αναδειχθείτε ή ακόμα και να επικοινωνήσετε σύμφωνα με τα πιστεύω  σας.
Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιό σας, που θα βρίσκεται μέχρι τις 20 Μαΐου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά και στις κτήσεις, θέλοντας να σταθεροποιήσετε με κάθε δυνατό τρόπο τα εισοδήματά σας, ώστε να εξασφαλίσετε σιγουριά τουλάχιστον για τον εαυτό σας.
Κάθε είδους σχέση –κοινωνική αισθηματική ή επαγγελματική- δεν θα βρεθεί και στα καλύτερα επίπεδά της εκτός και αν ξεκαθαρίσετε στους άλλους ποιοι είστε και πως θέλετε να συμπεριφέρονται. 
Το διάστημα του δευτέρου δεκαπενθημέρου οι περιστάσεις στα επαγγελματικά απαιτούν προσεχτικά βήματα και οι πρωτοβουλίες που θέλετε να πάρετε θα είναι φρόνιμο να εφαρμοστούν απ’ τον επόμενο μήνα.
Στις 20/5 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα.
Στις 26 ο Δίας διελαύνοντας τον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου φέρνει εύνοια στις συναλλαγές και τα οικονομικά σας.
  
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αρκετές δυσκολίες φαίνεται να αντιμετωπίζετε τις πρώτες μέρες του μήνα, που σταδιακά ξεπερνιούνται αρκεί να είστε υπομονετικοί και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Στον αισθηματικό τομέα, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις εξαιτίας της ανάλαφρης κυρίως συμπεριφοράς. Κάποια άτομα, εντελώς παρορμητικά θα θελήσουν να εισχωρήσουν στη ζωή σας θέλοντας μια σχέση μαζί σας.
Μη βλέπετε ανάλαφρα τη ζωή. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι και συνεπείς στην εργασία σας και περιορίστε στο ελάχιστο τις συναλλαγές σας.
Η διέλευση του Ήλιου απ’ τον Ταύρο μέχρι τις 20 Μαΐου, θα σας αναγκάσει να κινηθείτε σιωπηλά και σε ήπιους τόνους, ενώ θα είναι καλό να ταχτοποιήσετε υποθέσεις απ’ το παρελθόν.
Τα πράγματα θα είναι καλύτερα από τις 20 Μαΐου που ο Ήλιος θα φιλοξενηθεί από το ζώδιό σας δίνοντάς σας ενέργεια που θα μπορέσετε να την κατευθύνετε στον τομέα της παραγωγής, έχοντας θετικά αποτελέσματα.
Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα είναι αρκετές οι δραστηριότητες σας, όπως επίσης και τα ενδιαφέροντά σας και δεν θα σας μένει ελεύθερος χρόνος. Ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.
Ο Ήλιος θα επισκεφτεί το ζώδιό σας στις 20/5 και παραμένοντας για έναν ολόκληρο μήνα, θα δώσει τάσεις ανάπτυξης και αυτοπροβολής που εύκολα μπορούν να γίνουν αντιληπτές στο περιβάλλον, από τον τρόπο που θα σκέφτεστε και απ’ τις συζητήσεις σας.
Ο Δίας στο Ζώδιο σας απ’ τις 26 Μάη θα σας κάνει γενναιόδωρους και αισιόδοξους. Το ενδιαφέρον σας να επεκταθείτε θα φέρει γνώσεις, ταξίδια και περιπέτειες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Τα νέα σας σχέδια, οι φιλίες και οι ιδέες εξακολουθούν να προωθούνται στη διάρκεια του μήνα.
Το πρώτο δεκαήμερο σας απομακρύνει από την οικογένεια, λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Θα ήταν καλό να αναζητήσετε ισορροπίες ανάμεσα στην Δημόσια και την ιδιωτική σας ζωή.
Τα νέα σας σχέδια, οι φιλίες και οι ιδέες εξακολουθούν να προωθούνται στη διάρκεια του μήνα.
Το ενδιαφέρον σας κατά τη διάρκεια του φετινού Μάη φαίνεται πως θα στραφεί στην κατάκτηση των επαγγελματικών σας στόχων και στη σταθεροποίησή τους. Επιτυχίες θα έχετε μέσα από συλλογικές προσπάθειές.
Κάποιας μορφής δημοσιότητα ή επαφές με Δημόσιους Οργανισμούς συνοδεύουν το πρώτο δεκαήμερο.
Η περίοδος αυτή, θα αποδειχθεί εποικοδομητική στο μεγαλύτερο μέρος της, καθώς η δημιουργικότητα, ο έρωτας και οι κτήσεις θα λάβουν χώρα, αφυπνίζοντας ανάλογα τα συναισθήματά σας.
Ο Ήλιος, θα επισκεφθεί  το ζώδιο των Διδύμων στις 20/5ου και διελαύνοντας τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα αφυπνίσει ασυνείδητες εμπειρίες στους περισσότερους από εσάς, ενώ παράλληλά θα είστε φιλεύσπλαχνοι και ιδιαίτερα στοργικοί.   
Το τρίτο δεκαήμερο που ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιο των Διδύμων και στον 12ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, αποφύγετε την ανάληψη ευθυνών στην εργασία και αφιερώστε περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σας.
Η διέλευση απ’ τον 12ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Δία απ’ τις 26/5 θα σας κάνει συμπονετικούς και αλληλέγγυους.

ΛΕΩΝ 
Οι φιλικές παρέες και το ευχάριστο περιβάλλον θα σας ξεκουράσουν από τους έντονους ρυθμούς της ζωής σας τις πρώτες έξη μέρες του Μάη. 
Ο αγώνας σας να απελευθερωθείτε από τις εξαρτήσεις που γεννά το περιβάλλον σας, αποφέρει εντάσεις και ενδεχόμενες ρήξεις.
Η διαδρομή του Κυβερνήτη σας, Ηλίου, στο ρεαλιστικό Ζώδιο του Ταύρου, χρωματίζει τις πρώτες είκοσι μέρες του μήνα με την αποφασιστικότητα σας να εδραιώσετε το όνομα, τη φήμη σας και την ευδοκίμηση της στρατηγικής που ακολουθείτε.
Τα αισθηματικά σας θα κυμανθούν σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα αυτή την περίοδο. Αν έχετε κάποιο δεσμό η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι πολύ έντονη. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα και δεν θα χάσετε.
Ο συμβιβασμός και η κατανόηση, είναι τα ζωτικά συστατικά τώρα για μια επιτυχημένη σχέση. Τις μέρες αυτές η πιθανότητα μιας αναπάντεχης γνωριμίας είναι αυξημένη.
Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου, πρόκειται να κατακτήσετε μία σημαντική μερίδα του κοινού, ιδιαίτερα εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, κάτι που θα συμβάλει θετικά στη φήμη σας.
Από τις 20 του Μαΐου και μετά -για ένα μήνα- που ο Ήλιος θα είναι στο Ζώδιο των Διδύμων, και λόγω της βελτίωσης του καιρού, εφόσον πλησιάζει το καλοκαίρι, θα θελήσετε να συναντηθείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε μαζί τους στους γνωστούς ρυθμούς. 
Η παρουσία του Διός απ’ τον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου απ’ τις 26 του μήνα σταδιακά αυξάνει τον αλτρουισμό σας ενώ επεκτείνει ταυτόχρονα τις επαφές σας με φίλους αλλά και τον κύκλο φίλων και ομοϊδεατών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι συγκυρίες που παρουσιάζονται αυτό το διάστημα στη ζωή σας, σας  βοηθούν να ξεσκεπάσετε αρκετές καταστάσεις. Το διάστημα αυτό θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας.
Είναι εποχή κατά την οποία νομιμοποιούνται, επισημοποιούνται οι προσπάθειές σας, είτε σε ζητήματα σχέσεων, είτε σε Δημόσιες δραστηριότητες.
Οι περισσότεροι από εσάς θα αισθανθούν ανασφαλείς σε σχέση με οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα καθώς κάποια έκτακτα έσοδα τονώνουν το βαλάντιό τους μεταξύ 13 με 24 Μαΐου.
Θα νιώσετε κάποια έλξη για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και εξέλιξη και ίσως να απαιτήσετε τον σεβασμό και την αναγνώριση.
Το διάστημα αυτό, θα περάσετε ευχάριστα με την παρέα σας. Ο σύντροφος θα αναζητήσει περισσότερη ελευθερία στη σχέση σας και αν είστε περιοριστικοί θα το απαιτήσει αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα…
Ο Ήλιος από τις 20 Μαΐου, θα εισέρθει στο Ζώδιο της επικοινωνίας τους Διδύμους και στον 10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και ενδέχεται να έχετε επαγγελματική επιτυχία. Θα προσεγγίσετε αρκετά τους στόχους σας μέσω λογικών διεργασιών το τρίτο δεκαήμερο.
Η προσωπική σας γοητεία θα προσελκύσει τον έρωτα τις κοινωνικές προσκλήσεις και τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες επαφές το τελευταίο δεκαήμερο. 
Διελαύνοντας ο Δίας τον 10ο Οίκο του Ωροσκοπίου σας και το Ζώδιο των Διδύμων από 26/5ου επεκτείνει την επαγγελματική και κοινωνική σας φήμη.

ΖΥΓΟΣ 
Διανύετε μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού. Καθώς φαίνεται η διάθεσή σας θα είναι υποτονική και οι περισσότεροι από εσάς θα αποτραβηχτούν από τις καθημερινές τους δραστηριότητες.
Φροντίστε να είσθε σταθεροί στις αποφάσεις σας και αποφύγετε να εξωτερικεύσετε κάποια σας σχέδια. 
Θέλετε να προχωρήσετε μπροστά και μάλιστα γρήγορα. Τα οράματά σας συγκρούονται, κάθε τόσο, με τη λογική και το ρεαλισμό.
Ο Μάιος φέρει στους περισσότερους Ζυγούς κέρδη! Τα κέρδη αυτά φίλοι μου θα προκύψουν τόσο απ’ τις συνεργασίες σας όσο και απ’ τα εισοδήματα του συντρόφου σας.
Τις μέρες του δευτέρου δεκαπενθημέρου θα υπάρξουν αρκετά θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις.
Ο Ήλιος το τρίτο δεκαήμερο θα είναι στο φιλικό για εσάς Ζώδιο των Διδύμων και θα ενεργοποιήσει τον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Εάν σκέφτεστε κάποιο ταξίδι η εποχή αυτή είναι κατάλληλη για να το πραγματοποιήσετε και να σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκουραστείτε μετά από τις δύσκολες στιγμές που περάσατε τα περασμένα διαστήματα.
Κατάλληλη περίοδος για ταξίδια και σπουδές από 26 του μήνα που ο Δίας περνά στο φιλικό για εσάς Ζώδιο των Διδύμων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι ίδιες οι εξελίξεις, που ενισχύουν τις θέσεις και την σπουδαιότητα των άλλων σε αντίθεση με την δική σας προοπτική, σας πικραίνουν, ήδη από τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου.
Βρισκόσαστε σε μία εποχή που θα θέλετε συνειδητά να απομακρυνθείτε από τις προσωπικές σας βλέψεις, στρέφοντας έστω και προσωρινά το ενδιαφέρον σας στους άλλους.
Φροντίστε να μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που αδυνατείτε να εκπληρώσετε. Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας για να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις και μην αναλαμβάνετε επιπλέον καθήκοντα αυτή την περίοδο.
Κάποια προβλήματα που υπήρξαν από το παρελθόν στη σχέση σας, φαίνεται πως τώρα θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε και πάλι.
Τα μέσα Μαΐου επιφυλάσσουν στους περισσότερους Σκορπιούς αισθηματικές δοκιμασίες καθώς τα πάθη και οι φαντασιώσεις τους θα βρεθούν σε αντιπαράθεση με τις φοβίες τις ανασφάλειες και τις αναστολές τους.
Η παρουσία του Ήλιου από το ζώδιο των Διδύμων και η διέλευσή του από τον 8ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, από τις 20 Μαΐου θα σας βοηθήσει για μία ουσιαστική αυτοανάλυση, ώστε να δείτε ποιον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε τώρα σε σχέση με τους άλλους. 
Από 26 Μάη που ο Δίας θα βρίσκεται στους Διδύμους, φαίνεται να μεγιστοποιεί την σεξουαλικότητά σας και να φέρνει εύνοια στη διαχείριση κεφαλαίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων  απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης και της ζωτικότητάς σας την πρώτη βδομάδας. 
Ίσως το καλύτερο απ’ όλα θα ήταν να κάνετε έναν έλεγχο στην υγεία σας και να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής τουλάχιστον μέχρι και τις 20 Μαΐου.
Κάποιες ζημιές είναι ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε στο χώρο σας.
Στις αρχές του μήνα, ο έρωτας και η φιλία θα αρχίζουν να γίνονται μια σχέση πιο βαθιά για σας και θα βρείτε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο την παρουσία των άλλων.
Το δεύτερο δεκαήμερο, μία φιλική διάθεση θα δείξετε στους υφισταμένους σας, καθώς θα δείτε να υποστηρίζουν τους επαγγελματικούς σας στόχους.
Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων υπάρχει η πιθανότητα να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας σχέσεις καθώς και τη συμπεριφορά σας μέσω των άλλων, ενώ στη σκέψη σας θα κυριαρχήσουν θέματα συντροφικότητας.
Στις 20 Μαΐου ο Ήλιος θα περάσει στους Διδύμους και εσείς θα κάνετε προσπάθειες για να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή.
Η γοητεία σας ενισχύεται 24 με 28 Μάη αυξάνοντας τις ερωτικές σας κατακτήσεις, τα φλερτ και τις διασκεδάσεις.
Βρίσκεστε στην κατάλληλη περίοδο από 26/5 για να συνάψετε μία σχέση με καλές προοπτικές καθώς ο Δίας ο Κυβερνήτης του Ζωδίου σας περνά στους Διδύμους και στο 7ο Ηλιακό Σπίτι του Ωροσκοπίου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η θετική ψυχολογία με την οποία αντιμετωπίζετε τις εξελίξεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενισχύει τις πρέπουσες αλλαγές. Στοιχείο που επιβεβαιώνεται στις αρχές Μαΐου, όταν οι κόποι σας και η στάση που τηρείται αποφέρουν καρπούς.
Η σχέσεις γενικότερα με το περιβάλλον σας θα είναι αρμονικότερες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη διάθεσή σας για μία προσωρινή διασκέδαση με φίλους ή εραστές.  
Εάν ασχολείστε με τις πωλήσεις σίγουρα θα ασκήσετε κάποια γοητεία και θα πείσετε εύκολα τους πελάτες σας. Τώρα θα αναζητήσετε μία πιο ευχάριστη επικοινωνία στον εργασιακό σας χώρο και φυσικά θα δώσετε σημασία και στη διακόσμησή του.
Με το ξεκίνημα του μήνα είναι φανερή η προσπάθειά σας να οδηγήσετε τη συναισθηματική σας ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας. Δεν σας αρκεί η έλξη του σώματος, θέλετε επειγόντως τη φιλική επικοινωνία, τις κοινές αντιλήψεις, τον ενθουσιασμό της ουσιαστικής συμπόρευσης.
Το διάστημα αυτό, πρόκειται να βελτιωθούν οι προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις. 
Περνώντας ο Ήλιος στους Διδύμους και στον 6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 20/5ου θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές σας απασχολήσεις και συνήθειες και θα έχετε την ανάγκη να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Αυτή η περίοδος πρόκειται να είναι δημιουργική ιδιαίτερα για τους υπαλλήλους του ζωδίου σας. 
Καβγαδάκια ερωτικής φύσεως, θα αποφευχθούν μετά τις 24 εάν ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι ώστε να ξεσπάσετε την επιπλέον ενέργεια που θα  εμφανισθεί.
Στις 26 του μήνα, ο Δίας διελαύνοντας τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη ευνοεί καταστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Είστε πλέον σε θέση να δρομολογείτε τις εξελίξεις αγαπητοί Υδροχόοι κι αυτό σας αρέσει πολύ! 
Η ιδιαίτερη λειτουργία του μυαλού σας συχνά πυκνά σας φέρνει σε αντίθεση με την πλειονότητα των συνανθρώπων σας.
Βλέπετε ανάλαφρα τη ζωή στο μεγαλύτερο μέρος του δύσκολου Μάη και δεν διστάζετε να ρισκάρετε για την πραγμάτωση των προσωπικών σας υποθέσεων.
Μην μεταφέρετε μεταξύ 9 με 14 το άγχος σας στους δικούς σας ανθρώπους. Βελτιώστε τις συνθήκες διαβίωσης και προσφέρετε στην οικογένειά σας τη θαλπωρή που αναζητά.
Το διάστημα του πρώτου δεκαημέρου σας υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας σχέδια καθώς δημιουργεί τις κατάλληλες προοπτικές για την σταδιοδρομία σας.
Στα μέσα του μήνα αυτό που θα κάνει τη σχέση ενδιαφέρουσα και ευχάριστη είναι ότι θα συνδυάζει τη φιλία με το συναίσθημα και ένα μεγάλο μέρος πνευματικότητας που διώχνει την ανία και τα προβλήματα.
Από τις 20/5 τα πράγματα θα έρθουν όπως εσείς επιθυμείτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Η φυσική σας κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα καλή και καλό θα είναι να αρχίσετε κάποια γυμναστική ή να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας άθλημα.
Από 20/5 και μετά, εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας και συναντήστε τα πρόσωπα που επιθυμείτε. Οι σχέσεις σας απαιτούν επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων το τρίτο δεκαήμερο του μήνα.
Διελαύνοντας ο Δίας τους Διδύμους και τον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη από 26 Μαΐου, φέρνει εύνοια σε αισθηματικά και στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας.

ΙΧΘΕΙΣ  
Όσο οι περιστάσεις των σκληρών ημερών που ζούμε απαιτούν από σας περισσότερο ρεαλισμό στη νοοτροπία και τις απόψεις, τόσο αναπτύσσετε ανησυχίες και ψυχική αναστάτωση. 
Η ενημέρωσή σας μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάη αλλά εσείς θα προτιμάτε να αντλείτε πληροφορίες απ’ το φιλικό σας περιβάλλον.
11 με 19 Μάη είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνετε κάποια απρόβλεπτα έξοδα τα οποία θα μειώσουν σημαντικά τα οικονομικά σας αποθέματα.
Οι προτάσεις των συνεργατών σας είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες. Ίσως όμως αποδειχτεί πως, επί του παρόντος, υφίστανται αντικειμενικές δυσκολίες για την υλοποίησή τους. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι απαραίτητη, εκ των προτέρων, η εκτίμηση και η εξονυχιστική μελέτη του Νομικού Πλαισίου, που ενίοτε γίνεται απαγορευτικό.
Ο Ήλιος θα εισέρθει στο Ζώδιο των Διδύμων στις 20 Μαΐου και θα ενεργοποιήσει τον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Το τελευταίο δεκαήμερο θα ενδιαφερθείτε για τους γονείς την οικογένεια και τις ρίζες σας. Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα βελτιωθούν με τις προσπάθειές σας και θα θελήσετε να διεκπεραιώσετε κάποιες υποχρεώσεις στο σπίτι σας. Αποφύγετε όμως να κλεισθείτε στο συναισθηματικό σας κόσμο και στις αναμνήσεις σας.
Η παρουσία του Διός απ’ τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, βελτιώνει στα μέγιστα τις οικογενειακές σας σχέσεις από 26 του μήνα.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990