Ο Ερμής στον Ταύρο 15.5.2024

Ο Ερμής στον Ταύρο 15.5.2024
Ο Ερμής, ο πλανήτης που επηρεάζει τις επικοινωνίες, καθώς και το γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μεταφορές και τα μέσα μεταφορών, όπως και τις συναλλαγές μέσων και των μεταφορών, των συναλλαγών, στις 15/5/2024 στις 20:05 περνά στο Ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει μέχρι την 3/6/2024 στις 10:38 π.μ.. 

Η διέλευση του Ερμή απ’ τον Ταύρο κάνει την επικοινωνία των ανθρώπων σταθερή, συχνά γύρω από οικονομικά ζητήματα χωρίς ίχνος διάθεσης για να γίνει ευέλικτη στις διαπραγματεύσεις, ενώ δίνει στις μετακινήσεις και στις μεταφορές ανθρώπων μία σταθερότητα και σιγουριά. Συχνά η διέλευση του από τον Ταύρο φέρνει μία πρακτική διάθεση ώστε να εξοικονομηθούν οφέλη. 
Σε σχέση με το Ωροσκόπιο της Ελλάδας, το πέρασμα του Ερμή απ’ τον Ταύρο θα φέρει επαφές και διαβουλεύσεις γύρω από μακροχρόνια οικονομικά κυρίως ζητήματα και θα φέρει προβλήματα στην Κυβέρνηση και τις συνεννοήσεις της. 
Η φιλοξενία του Ερμή απ’ τον Ταύρο βοηθά επικοινωνιακά τα Ζώδια της Γης –Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω, όπως επίσης και Καρκίνους και Ιχθείς για να πάρουν αποφάσεις, ενώ μπλοκάρει το συλλογισμό, τις επικοινωνίες και μετακινήσεις στους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. 


Από τον Κώστα Κονδύλη
Για τη διέλευση του Ερμή απ’ το Ζώδιο του Ταύρου και τις επιπτώσεις που φέρνει στο Ωροσκόπιο σας, στις επαφές με σύντροφο, συνεργάτες αλλά και στις οικονομικές σας κινήσεις καλέστε μας στο 14990 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990