Ερωτικά Ταρώ 30/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 30/5/2024
Για Πέμπτη 30/5/2023


ΚΡΙΟΣ
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και οι καταστάσεις σας φέρνουν σε θέση άμυνας και αμηχανίας όσον αφορά τη σχέση σας. Αποφύγετε τις ρήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο σύντροφός σας, φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα στα οικονομικά και δεν θα είναι και λίγες οι περιπτώσεις που θα θέλει να ακούσετε τη γνώμη του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι προσωπικές σχέσεις, φαίνεται να δοκιμάζονται καθώς ο ερωτικός σας σύντροφος αρνείται να παραδεχτεί το δίκιο σας και κρατά μια απόμακρη στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν στο δεσμό σας. Τραβάτε ανθρώπους για τους οποίους τρέφετε συναισθήματα. 

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε συναισθήματα ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφο γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη και παγερή του συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας και τα νεύρα σας τα εκδηλώνετε στους ανθρώπους που είναι κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ
Έλκετε κάποια άτομα που δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν όπως θα θέλατε ή δεν θα είναι ξεκάθαρα απέναντί σας. Θα ενδώσετε στις προτάσεις τους; 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν. Αν συνεχίσετε αυτή τη συμπεριφορά, σύντομα υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γίνεστε απόμακροι. Βγείτε το συντομότερο απ’ αυτή τη διάθεση και εξωτερικεύστε άφοβα συναισθήματα, φοβίες και συμπλέγματα προς το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το παρελθόν και οι αναμνήσεις από προηγούμενους δεσμούς δεν πρέπει να μεταβάλλουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και απ’ την πλευρά του ερωτικού σας συντρόφου. Η μόνη σωστή άποψη δεν είναι η δική σας. Καταλάβετέ το.

ΙΧΘΕΙΣ
Καθώς φαίνεται η σχέση θα περάσει από εμπόδια και δυσκολίες. Η στάση σας θα είναι εριστική και εσείς κουρασμένοι απ’ τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990