Άμστερνταμ: Τουρμπίνα αεροσκάφους ρούφηξε άνθρωπο

Άμστερνταμ: Κινητήρας αεροσκάφους «ρούφηξε» άνθρωπο
Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ στη ζωντανή της εκπομπή τόνισε πολλές φορές ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ 

Ακούστε την εκπομπή της ΕΔΩ 

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας άνθρωπος, τον οποίο ρούφηξε κυριολεκτικά ο κινητήρας ενός τζετ CityHopper Embraer της αεροπορικής εταιρείας KLM στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη καθώς η πτήση KLM KL1341 προς την το Μπιλούντ στη Δανία ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από την πύλη γύρω στις 2:25 μ.μ. της Τετάρτης. Δεν είναι γνωστό ακόμα εάν το θύμα ήταν υπάλληλος του αεροδρομίου, της αεροπορικής εταιρείας ή επιβάτης.

Σε ανακοίνωσή της, η Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία της Ολλανδίας ανέφερε ότι ξεκίνησε έρευνα αφού ένα άτομο «έπεσε σε κινητήρα αεροσκάφους σε λειτουργία». Η δήλωση, που αναρτήθηκε στο Χ, αναφέρει ακόμα: «Όλοι οι επιβάτες και οι υπάλληλοι της εν λόγω πτήσης έχουν αποβιβαστεί και φροντίζονται».

Το αεροδρόμιο Σίπχολ επιβεβαίωσε επίσης το περιστατικό, λέγοντας: «Σήμερα σημειώθηκε ένα φρικτό περιστατικό όπου ένα άτομο κατέληξε σε κινητήρα αεροπλάνου. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στους συγγενείς και νοιαζόμαστε για τους επιβάτες και τους συναδέλφους που το είδαν αυτό».

Σε μια σύντομη δήλωση, η KLM είπε ότι αυτή τη στιγμή φροντίζει τους επιβάτες και τους υπαλλήλους που είδαν το θύμα να σκοτώνεται με τόσο φρικτό τρόπο. Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν από την αστυνομία.
ΜΙΧΑΗΛΟΥ
Αυτό δυστυχώς δεν είναι το πρώτο αντίστοιχο περιστατικό. Τον περασμένο Ιούνιο, ένας εργάτης εδάφους που απασχολούνταν για λογαριασμό της Delta Air Lines «πιάστηκε» στον κινητήρα ενός Airbus A319 που λειτουργεί από την Delta στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο καθώς το αεροπλάνο κατευθυνόταν προς την πύλη.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990