Ισχυροί άνεμοι στο Τέξας παρασέρνουν αεροπλάνο σταθμευμένο

Τέξας: Ισχυροί άνεμοι παρασύρουν αεροσκάφος 90 τόνων
Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ στην εκπομπή της μίλησε πολλές φορές για ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ  και ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
Ακούστε την εκπομπή της ΕΔΩ

Οι ίδιοι ισχυροί άνεμοι ξήλωσαν την οροφή μιας μεγάλης αποθήκης κοντά στο αεροδρόμιο Dallas Fort Worth, όπου καθυστέρησαν ή ματαιώθηκαν το 90% των πτήσεων λόγω της κακοκαιρίας στο Τέξας και γειτονικές πολιτείες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ισχυροί άνεμοι στο Τέξας παρασέρνουν ένα αεροσκάφος σταθμευμένο στο αεροδρόμιο Dallas Fort Worth (DFW). Στις εικόνες διακρίνεται το Boeing 737-800 της American Airlines, βάρους περίπου 90 τόνων, να μετακινείται από τη φυσούνα σαν… φτερό, εξαιτίας των ανέμων που έφταναν έως και τα 128 χιλιόμετρα την ώρα.

Οι ριπές ήταν τόσο δυνατές, που το αεροπλάνο μετακινήθηκε αρκετά μέτρα από τη θέση στάθμευσής του, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η dailymail.
Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ στην εκπομπή της μίλησε πολλές φορές για ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ  και ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ακούστε την εκπομπή της ΕΔΩ https://www.youtube.com/watch?v=KvpVnHN0CCo&t=21s

Στο αεροσκάφος δεν επέβαιναν επιβάτες, αν και η πόρτα της καμπίνας ήταν ανοιχτή εκείνη τη στιγμή. «Διενεργούνται επί του παρόντος ενδελεχείς έλεγχοι και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες στο αεροσκάφος», δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.

Σημειώνεται πως το αεροδρόμιο ακύρωσε 202 πτήσεις και καθυστέρησε άλλες 500, κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην περιοχή.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990