Ερωτικά Ταρώ 1/6-2/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 1/6-2/6/2024
Για Σαββατοκύριακο 1/6-2/6/2024 


Για Σάββατο 1/6/2024

ΚΡΙΟΣ
Είναι πιθανόν κάποιο άτομο απ’ το κοινωνικό σας περιβάλλον να έλξει το ενδιαφέρον σας. Υπάρχουν θετικές επιδράσεις για τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα αυξάνει τον ερωτισμό σας. Τα συμβάντα δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά τη διάρκεια της μέρας εντυπωσιάζετε με το όμορφο και κομψό ντύσιμό σας, τη γενικότερη επιμέλεια στην εμφάνισή σας και το νεανικό σας στυλ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διατηρήστε τις ισορροπίες στη σχέση σας προσέχοντας τον τρόπο που συμπεριφέρεστε καθώς και τις απαιτήσεις σας προς τον ερωτικό σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Η γοητεία σας ανοίγει πόρτες ερμητικά κλεισμένες για την αισθηματική σας ζωή. Γνωρίστε νέους ανθρώπους και απολαύστε μια ξεχωριστή βραδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι δεσμευμένοι Παρθένοι χαίρονται την αρμονία που υπάρχει μεσ’ στη σχέση τους. Κάντε ευχάριστες εκπλήξεις στον αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα έχετε εισβάλετε παρορμητικά κατά κάποιο τρόπο στη ζωή των ατόμων που έλκουν το ενδιαφέρον σας. Η ερωτική σας ζωή κατευθύνετε από πάθη! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δώστε σήμερα περισσότερη προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Αποφύγετε τις φιλονικίες με το σύντροφό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε διατεθειμένοι να δώσετε πολλά για να αποκτήσετε στην ερωτική σας ζωή ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και συντροφικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα ρίχνετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή καθώς ο έρωτας σας εμπνέει και φέρνει καινούργια όνειρα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι, ας προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το σύντροφό τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα σας είναι δύσκολο να αποκρύψετε συναισθήματα και επιθυμίες. Προσέξτε η υπερπροστασία σας μην καταπιέσει την ατομική ελευθερία του συντρόφου σας.


Για Κυριακή 2/6/2024

ΚΡΙΟΣ
Ένας έρωτας από το παρελθόν ενδέχεται να σας απασχολήσει καθώς από σήμερα αρχίζει για αρκετούς από εσάς μια εποχή ονειροπολήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην πιστεύετε πως ο σύντροφος θα ανέχεται κι’ άλλο τις ιδιοτροπίες σας. Αντισταθείτε στον εγωισμό σας που μπορεί να φέρει προβλήματα στο δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για τα αισθηματικά σας καθώς οι αντιθέσεις απόψεων και επιθυμιών που θα προκύψουν δεν θα είναι κάτι απλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθήματά σας δημιουργούν σήμερα εκπλήξεις στο ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες που τους δίνονται δεν είναι λίγες.  

ΛΕΩΝ
Το να κάνετε τη σχέδια με το σύντροφό σας, είναι εποικοδομητικό. Οι αδέσμευτοι, καλό θα είναι να έρθουν στη θέση του ατόμου που τους φλερτάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα πια δεν πρέπει να ανησυχείτε.

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις απαιτήσεις, τις διαθέσεις και τις ανάγκες συντρόφου ή εραστών και κρατήστε τα συναισθήματά σας κρυφά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν θα έχετε κανενός είδους αναστολές και θα δείξετε σήμερα την αγάπη σας. Κάνετε προσπάθειες να ανυψώσετε τη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμφανίζεστε τρυφεροί και ρομαντικοί, με ονειρεμένες εκδηλώσεις προς τον σύντροφό σας που θα τον κάνουν να νοιώθει μοναδικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι καταστάσεις θα ανατρέψουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας αρνητική επίδραση στη σχέση. Προσπαθήστε να μην κλονίσετε το δεσμό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφο γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη του στάση. 

ΙΧΘΕΙΣ
Τη σημερινή μέρα παρουσιάζεστε ερωτικοί, φλογεροί και γεμάτοι πάθος. Προικισμένοι με συναισθηματική ειλικρίνεια και εκδήλωση ψυχής.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990  
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990