Ερωτικά Ταρώ 2/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 2/5/2024

Για Πέμπτη 2/5/2023


ΚΡΙΟΣ
Οι αδέσμευτοι, έχουν ήδη αποφασίσει να βγάλουν απ’ τη ζωή τους ότι δεν κινεί το ενδιαφέρον τους. Σήμερα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η βραδιά σήμερα, συνωμοτεί με το μέρος σας και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ισχυρή προβλέπεται να είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις, τραβούν το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ακόμα και αν περνάει τελευταία κάποια κρίση ο δεσμός σας εσείς δεν θα πρέπει να πάρετε καμία απόφαση. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

ΛΕΩΝ
Σήμερα λάμπετε! Καλέστε κόσμο στο σπίτι, απολαύστε τη συντροφιά αγαπημένων ανθρώπων, αφήστε τους να σας περιβάλλουν με το θαυμασμό και την αγάπη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη θα είναι η ατμόσφαιρα. Καταστάσεις και ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, χαλαρώστε.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποδεχτείτε την πρόσκληση του ερωτικού συντρόφου για να κάνετε κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. Μην διστάζετε να αφεθείτε, ευνοείστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα λάμπετε! Η ακατανίκητη γοητεία σας κάνει για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει πόσο δύσκολο του είναι να ζήσει χωρίς εσάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πιθανόν να είστε κάπως συγκρατημένοι απέναντι στον αγαπημένο/η σας. Αφήστε τον να καταλάβει πόσο τον αγαπάτε με τον τρόπο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σημερινές περιστάσεις, σας κάνουν ιδιαίτερα στοργικούς προς το σύντροφό σας. Έχετε ευκαιρίες κοινής δράσης. Χαρείτε άφοβα τη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα φαίνεται να σας αναστατώνει συναισθηματικά και να σας παρασύρει! Οι δεσμευμένοι, απομακρυνθείτε από πειρασμούς! 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990