Ερωτικά Ταρώ 4/5-5/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 4/5-5/5/2024

Για Σαββατοκύριακο 4/5-5/5/2024 


Για Σάββατο 4/5/2024

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ενός δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα. Το βράδυ, σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σημερινές συνθήκες σας φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Μην αφήσετε τις διαφορές να κλονίσουν το δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς φαίνεται είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα όνειρά σας και την ίδια σας τη ζωή με το ταίρι σας. Απομακρυνθείτε από τους ενδοιασμούς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπάρχει κίνδυνος διάλυσης ή αντιπαράθεσης μεταξύ σας, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα πιστεύετε πως οι υποχωρήσεις σας δεν εκτιμώνται.

ΛΕΩΝ
Οι καταστάσεις της σημερινής βραδιάς θα αυξήσουν τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητά σας. Το βράδυ αποφύγετε τις υπερβολές στη διασκέδαση.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προβλήματα φαίνεται να δημιουργούνται στα αισθηματικά κάποιων του ζωδίου σας. Οι παρορμητικές σχέσεις τις εποχής δείχνουν να μην έχουν διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ
Μην διστάζετε να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ούτε να φοβάστε πιθανή απόρριψη που θα ρίξει τον εγωισμός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες το βράδυ, θα σας συναρπάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν σήμερα αναζητήσετε την ανεξαρτησία σας από τον σύντροφο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα πληρώσετε και το ανάλογο τίμημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ημέρα σήμερα χωρίς εξάρσεις. Υποθέσεις ρουτίνας θ’ απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας βάζοντας έτσι τον ερωτικό σύντροφο λίγο στο περιθώριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφεθείτε στην μαγεία των στιγμών της σημερινής μέρας. Βγάλτε τις μάσκες, αποκαλύψτε ο ένας προς τον άλλο τα συναισθήματα σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η γοητεία σας είναι βέβαιο πως δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι αρκετές καθώς αυξάνετε τους θαυμαστές σας.  


Για Κυριακή 5/5/2024

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα επηρεάζει τη συμπεριφορά σας κάνοντάς σας απαιτητικούς προς το σύντροφό σας. Το βράδυ είναι βέβαιο πως δεν θα ανεχτεί τις ιδιοτροπίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Αν ενδιαφέρεστε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.  Ένα μικρό ταξίδι με τον σύντροφο θα είναι πολύ ευχάριστο. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν είναι ωφέλιμο για τα αισθηματικά σας να κλείνεστε τόσο πολύ απ’ τον εαυτό σας. Η στάση σας απομακρύνει κάθε πιθανότητα βελτίωσης.

ΛΕΩΝ
Φροντίστε να μην έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου για να αποφύγετε αντιζηλίες και ερωτικά καβγαδάκια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλό θα είναι να μην επιτρέψετε σε κανένα οικογενειακό μέλος ή φιλικό πρόσωπο να παρέμβει ή να επηρεάσει τις αισθηματικές σας αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα απαιτούνται θυσίες προς τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παρασύρεστε σε υπερβολές που μπορούν να γίνουν αιτία για να διαλυθεί η σχέση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναδεικνύεται ο δυναμισμός και το χιούμορ σας. Μπορείτε να γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και να βγείτε νικητές στο παιχνίδι της αγάπης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει σε εφήμερες περιπέτειες, ή μία ερωτική πρόταση – πρόκληση! Θα απογοητευθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έλκετε κάποια άτομα που δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν όπως θα θέλατε ή δεν θα είναι ξεκάθαρα απέναντί σας. Θα ενδώσετε; 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται για εσάς συναρπαστική! Τα συναισθήματα σας σε συνδυασμό με τις απρόοπτες εξελίξεις δίνουν χρώμα στη ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Δώστε προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990