Ερωτικά Ταρώ 13/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 13/5/2024
Για Δευτέρα 13/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να επιλύσετε διαφωνίες σε σημαντικά ζητήματα της σχέση σας. Το καλύτερο θα ήταν να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Πλησιάστε το ταίρι σας, δείχνοντάς του την τρυφερότητα και ευαισθησία που φροντίζετε να κρύβετε. Έχει ανάγκη από την έκφραση της αγάπης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολύ όμορφη η μέρα για τη συναισθηματική σας ζωή. Θα νιώσετε καλύτερα μετά από πολύ καιρό, με έντονη την ανάγκη να ανοιχτείτε στον αγαπημένο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα εισβάλλουν στη ζωή σας οι αναμνήσεις και η νοσταλγία από μία παλαιότερη σχέση. Φροντίστε τη διάθεση σας να μην την καταλάβει ο σύντροφος. 

ΛΕΩΝ
Περάστε ευχάριστα την σημερινή ημέρα με το σύντροφο και μην σας απασχολεί το αύριο. Έχετε και οι δύο την ανάγκη να χαλαρώσετε, να εκφραστείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσοι από εσάς είναι δεσμευμένοι, θα χρειαστεί να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να αποφύγουν ορισμένες εντάσεις και παρεξηγήσεις στο δεσμό τους.

ΖΥΓΟΣ
Η συναισθηματική αντίθεση που θα προκύψει με το σύντροφο φαίνεται να σας χαλάσει προσωρινά τη διάθεση. Αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε να αναπτύξετε οποιεσδήποτε δεσμεύσεις με τα άτομα που θα γνωρίσετε απ’ τον φιλικό σας κύκλο, γιατί σύντομα θα αλλάξετε γνώμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα. Εκφράστε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας, θα σας βοηθήσει σε αρκετές αναλαμβάνοντας τες ο ίδιος.

ΙΧΘΕΙΣ
Αν η σχέση σας έχει ανάγκη από μία ανανέωση, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για ν’ αποφασίσετε ένα ταξίδι αναψυχής μαζί με τον αγαπημένο / η σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990