Ερωτικά Ταρώ 14/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 14/5/2024
Για Τρίτη 14/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Δύσκολα όμως μπορούμε να μιλήσουν για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε και περιορίστε τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε με τη στάση σας να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συμβουλές των φίλων ίσως δεν ανταποκρίνονται σ’ αυτό που εσείς κατά βάθος θέλετε. Χωρίς να τους αγνοήσετε ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σας κάνει διαλλακτικούς, συναισθηματικούς και ρομαντικούς. Επικοινωνήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο και αφιερώστε του το χρόνο σας.

ΛΕΩΝ
Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας. Τα άστρα σας ευνοούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Ή θα αισθάνεστε ασφάλεια αλλά και στιγμές πλήξη από μόνιμο δεσμό ή θα έχετε αμφιβολίες απ’ τις εφήμερες σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Οι προσωπικές σχέσεις ευνοούνται.  Μια καλή ευκαιρία για κοινωνικές επαφές με το σύντροφο ή ακόμα και διασκέδαση μαζί του και με τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή εξομαλύνετε! Προσέξτε, οι υποχωρήσεις σας μπορεί να σας δημιουργήσουν αργότερα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας, σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα, πάθος και επιθυμίες προς το σύντροφό σας. Ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καθώς φαίνεται είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα όνειρά σας και τη ζωή σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Απομακρύνετε τους ενδοιασμούς σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι σημερινές περιστάσεις, δείχνουν πως θα αυξήσουν τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητά σας. Το βράδυ αποφύγετε τις υπερβολές στη διασκέδαση. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990