Ερωτικά Ταρώ 15/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 15/5/2024
Για Τετάρτη 15/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Καλό θα είναι να μην επιτρέψετε σε κανένα οικογενειακό μέλος ή φιλικό πρόσωπο να παρέμβει ή να επηρεάσει τις αισθηματικές σας αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Εάν προκύψουν διαφωνίες για οικονομικά με το ταίρι σας, να ξέρετε πως ο υπαίτιος είστε εσείς με τη διαχείρισή σας που τελευταία κάνατε σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστή σχέσης ή την αναθέρμανση της υπάρχουσας. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε είναι ενδιαφέρουσες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν σήμερα αναζητήσετε την ανεξαρτησία σας από τον σύντροφο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα πληρώσετε και το ανάλογο τίμημα.

ΛΕΩΝ
Οι προσωπικές σχέσεις, φαίνεται να δοκιμάζονται καθώς ο ερωτικός σας σύντροφος αρνείται να παραδεχτεί το δίκιο σας και κρατά μια απόμακρη στάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην ερωτική σας σχέση υπάρχουν θέματα που νιώθετε ότι έχουν ερωτηματικό. Βρείτε τις απαντήσεις χωρίς να πιέσετε ή να περιπλέξετε τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ
Οι απόψεις σας, θα εντυπωσιάσουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και η εμφάνιση σας θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έλκετε κάποια άτομα που δεν θα ανταποκριθούν όπως θα θέλατε ή δεν θα είναι ξεκάθαρα. Θα ενδώσετε σ’ αυτές τις προτάσεις τους; 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η θέλησή σας να δραστηριοποιηθείτε στον έρωτα τομέα της ζωής σας, σας βοηθά τελικά να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ειδικά εάν το τελευταίο διάστημα η στάση σας έχει γίνει ψυχρή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα καθώς ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι φορτισμένος και θα βλέπετε τα πράγματα εντελώς υποκειμενικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται σήμερα περίφημα με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει τον περίγυρο σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990