Ερωτικά Ταρώ 17/5/2024

Για Παρασκευή 17/5/2023  ΚΡΙΟΣ Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει και ζήστε έντονα μαζί του!   ΤΑΥΡΟΣ Η διάθεση του συντρόφου σας, επηρεασμένη απ’ την εργασία του, τον φέρνει σε άσχημη διάθεση. Συμπαρασταθείτε του και δείξτε κατανόηση.  ΔΙΔΥΜΟΙ Ο έρωτας που αισθάνεστε για το σύντροφό σας, φαίνεται απ’ τις κινήσεις και τη διάθεσή σας, όσο και από την λαμπερή έκφραση του προσώπου σας.  ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αυξημένη φαίνεται να είναι η πιθανότητα να συναντήσετε οι αδέσμευτοι τον «μεγάλο έρωτα»!. Η ανάγκη σας να κατακτήσετε θα είναι έντονη.  ΛΕΩΝ Σήμερα θα νιώσετε αισθηματική ισορροπία μετά από κάποιες αναταραχές. Η έκφρασή σας θα αποκτήσει μία γλυκύτητα και θα προσεγγίσετε καλύτερα τον άνθρωπό σας.  ΠΑΡΘΕΝΟΣ Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό σας κύκλο.  ΖΥΓΟΣ Θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στα αισθηματικά σας καθώς θα παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Συζητήσετε με καλή διάθεση όλα όσα σας απασχολούν.  ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η ανάγκη σας γι' αλλαγή είναι πιθανόν να σας ωθήσουν σε ταραχώδη συναισθήματα με πολυποίκιλες εμπειρίες που όμως δεν θα διαρκέσουν και πολύ.   ΤΟΞΟΤΗΣ Την αρμονία που αναζητάτε θα την βρείτε στα πλαίσια της οικογένειάς σας. Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να καταλάβει ανά πάσα στιγμή τις διαθέσεις σας.  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η επέμβαση ενός μέλους της οικογενείας σας σε μια ερωτική υπόθεση, μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά σύντομα θα σας προβληματίσει καθώς δίνετε λαβές.  ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σημερινή βραδιά, επηρεάζει την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή.  ΙΧΘΕΙΣ Για τους αδέσμευτους και τους χωρισμένους οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα και τους γεμίζουν με αισιοδοξία.   Από τη Μαρία Μιχαήλου Τηλ. 14990  Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.  Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.  Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Για Παρασκευή 17/5/2023


ΚΡΙΟΣ
Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει και ζήστε έντονα μαζί του! 

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεση του συντρόφου σας, επηρεασμένη απ’ την εργασία του, τον φέρνει σε άσχημη διάθεση. Συμπαρασταθείτε του και δείξτε κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο έρωτας που αισθάνεστε για το σύντροφό σας, φαίνεται απ’ τις κινήσεις και τη διάθεσή σας, όσο και από την λαμπερή έκφραση του προσώπου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυξημένη φαίνεται να είναι η πιθανότητα να συναντήσετε οι αδέσμευτοι τον «μεγάλο έρωτα»!. Η ανάγκη σας να κατακτήσετε θα είναι έντονη.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα νιώσετε αισθηματική ισορροπία μετά από κάποιες αναταραχές. Η έκφρασή σας θα αποκτήσει μία γλυκύτητα και θα προσεγγίσετε καλύτερα τον άνθρωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό σας κύκλο.

ΖΥΓΟΣ
Θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στα αισθηματικά σας καθώς θα παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Συζητήσετε με καλή διάθεση όλα όσα σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάγκη σας γι' αλλαγή είναι πιθανόν να σας ωθήσουν σε ταραχώδη συναισθήματα με πολυποίκιλες εμπειρίες που όμως δεν θα διαρκέσουν και πολύ. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την αρμονία που αναζητάτε θα την βρείτε στα πλαίσια της οικογένειάς σας. Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να καταλάβει ανά πάσα στιγμή τις διαθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επέμβαση ενός μέλους της οικογενείας σας σε μια ερωτική υπόθεση, μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά σύντομα θα σας προβληματίσει καθώς δίνετε λαβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή βραδιά, επηρεάζει την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Για τους αδέσμευτους και τους χωρισμένους οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα και τους γεμίζουν με αισιοδοξία.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990