Ερωτικά Ταρώ 18/5-19/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 18/5-19/5/2024

Για Σαββατοκύριακο 18/5-19/5/2024 


Για Σάββατο 18/5/2024

ΚΡΙΟΣ
Είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας υποπτευόμενοι τους πάντες. Η στάση αυτή δεν επιτρέπει στο άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς να πλησιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ιδιοτροπίες και η τάση να βλέπετε τα πάντα να περιστρέφονται γύρω σας δεν βοηθούν τη σχέση σας. θέλετε να μείνετε μόνοι σας; 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πάθος θα διακατέχει τη σχέση σας, όπως και οι κτητικές και κάποιες στιγμές παράλογες διαθέσεις. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα γκρεμίσετε το φρούριο που είχατε κτίσει και είχατε απομακρυνθεί από το ταίρι σας. Η ερωτική σας ζωή γίνεται ελεύθερη και συντροφική.

ΛΕΩΝ
Ενδέχεται να είστε ανασφαλείς στη σχέση σας και στα ζητήματα ¨καρδιάς¨. Μην αφήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα να κλονίσουν το δεσμό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν είναι σωστό να κουράζετε σήμερα το μυαλό σας με τα πως και τα γιατί σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου. Χαλαρώστε, και όλα θα βελτιωθούν.

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες πρωτοβουλίες σας, ενδέχεται να πληγώσουν τον σύντροφό σας. Κάντε από κοινού σχέδια και οικοδομήστε και πάλι τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυξάνονται οι πιθανότητες ανάπτυξης ενός ερωτικού δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα. Σήμερα θα ζήσετε έντονες απολαύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι δεσμευμένοι θα πάρουν δυναμικές αποφάσεις για το δεσμό τους. Έχετε ευκαιρίες κοινής δράσης και μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σχέση σας φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση καθώς δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή βραδιά, φαίνεται να επηρεάζει την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή.


Για Κυριακή 19/5/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα έρχεστε αντιμέτωποι με αλήθειες και αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στη σχέση σας. Είναι καιρός να πάρετε αισθηματικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα με την πρώτη ματιά φίλοι μου ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και δεν σας ενδιαφέρει το αύριο της αισθηματικής σας ζωής. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε εγωιστική διάθεση απέναντί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να είστε σήμερα προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα. Ξεπεράστε τους εγωισμούς σας.

ΛΕΩΝ
Η αισθηματική σας ζωή θα γίνει σήμερα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Δείξτε με οποιοδήποτε τρόπο την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση θα σας οδηγήσει στη δημιουργία δεσμών. 

ΖΥΓΟΣ
Τα συναισθήματά σας θα σας αναστατώσουν και θα νιώσετε μεγάλη συγκίνηση. Θα αναζητήσετε την ικανοποίηση και θα εκφραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εφαρμόστε έναν συναισθηματικό αυτοέλεγχο και μην ζητάτε υποχωρήσεις από σύντρόφο ή εραστές, ούτε φυσικά να είστε κτητικοί απέναντί τους.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο έρωτας σας βοηθά να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Εκφράζεστε, αποκαλύπτετε τα θέλω σας και τολμάτε να ζήσετε με τον άνθρωπό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα παίζετε με το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς να του δίνετε σαφείς ενδείξεις. Αν δεν σας ελκύει αφήστε τον να αποδράσει.    

ΙΧΘΕΙΣ
Αρκετοί Ιχθείς θα αναζητήσετε ερωτικές απολαύσεις. Η ανταμοιβή σας θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ της καρδιάς σας απ’ τα ‘βέλη‘ του Έρωτα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990