Ερωτικά Ταρώ 20/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 20/5/2024
Για Δευτέρα 20/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Τα έντονα συναισθήματα και η κατά βάση συμπλεγματική συμπεριφορά ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ερωτικό ενδιαφέρον των περισσοτέρων Ταύρων στρέφεται σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι περισσότεροι θα είστε ευτυχισμένοι όταν θα καταλάβετε την αξία του διαλόγου με το σύντροφό σας, αν τον αφήσετε να εκφραστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρέπει να δημιουργήσετε απλές και φιλικές σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο, δίνοντάς του το δικαίωμα να έχει τη δική του προσωπικότητα. 

ΛΕΩΝ
Η ανάγκη σας γι' αλλαγή θα σας ωθήσει σε μία ταραχώδη συναισθηματική ζωή με πολυποίκιλες εμπειρίες που όμως δε διαρκέσουν και πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι δυο σας θα περάσετε ευχάριστα! Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο.

ΖΥΓΟΣ
Οι συνθήκες αποδεικνύονται σήμερα θετικές στη ζωή των δεσμευμένων και βάλσαμο για τους αδέσμευτους που αναπτύσσουν υγιείς γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλετε ο σύντροφος σας να περιποιείται την εμφάνισή τους και να δείχνει τα χαρίσματά του. Η διάθεσή σας διανθίζει το ερωτικό σας σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα δίνει ευκαιρίες σ’ εσάς διαμέσου των φίλων και των γνωστών να βρείτε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην είστε βιαστικοί. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και εσείς θα νικήσετε κάθε εμπόδιο που υπήρχε στο παρελθόν στη σχέση σας. Εμπιστευθείτε το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανεξαρτησία σας, σας ωθεί ν' απορρίψετε κάθε δεσμό. Σαν τον άνεμο, αλλάζετε διεύθυνση ανάλογα με τις ακατανίκητες επιθυμίες σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι βιωματικές σας εμπειρίες που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας σας ανεξέλεγκτες εξελίξεις.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990