Ερωτικά Ταρώ 21/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 21/5/2024
Για Τρίτη 21/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Θα ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και θα  διαφοροποιηθεί η αισθηματική σας ζωή. Θαυμάσια θα είναι η μεταξύ σας επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας. Υποφέρετε από συναισθηματική μοναξιά. Μην μπλοκάρετε τις ευκαιρίες.  

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές. Οι περισσότεροι θα αισθανθείτε την αγάπη και την συμπαράσταση του συντρόφου τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σας παροτρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να γίνει υπερβολικός.

ΛΕΩΝ
Κάποιες γνωριμίες που φέρνει η σημερινή ημέρα σας αναστατώνουν ακόμα και αν είστε ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της αισθηματικής σας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ατυχείς ερωτικές σας επιλογές μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Μην προβάλετε συναισθήματα κατωτερότητας.

ΖΥΓΟΣ
Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν τονίζοντας την εσωστρέφεια σας. Αν συνεχίσετε αυτή τη συμπεριφορά, υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντλώντας δύναμη από το σύντροφο που κέρδισε την εμπιστοσύνη σας, αναθεωρείτε αντιλήψεις που εμπόδιζαν τη συναισθηματική σας ολοκλήρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε επιτυχία στις συναναστροφές σας και αν είστε αδέσμευτοι καλό θα είναι να πάρετε θάρρος και να πλησιάσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα πια μην ανησυχείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το να αφήσετε το σύντροφό σας να αναλάβει κάποιες οικογενειακές  υποχρεώσεις όχι μόνο δεν θα σας προσβάλει, αλλά θα σας ευχαριστήσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Για πολλούς από εσάς, μπορεί να αναπτυχθούν συγκλονιστικές ερωτικές σχέσεις.  Η ανυπομονησία σας ενδέχεται να δημιουργήσει νευρώσεις στο σύντροφο. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990