Ερωτικά Ταρώ 22/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 22/5/2024
Για Τετάρτη 22/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Κάποιοι από εσάς θα ζήσουν ένα ερωτικό ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Κάποιοι άλλοι θα γοητευθούν απ’ τον εργοδότη τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως στις προηγούμενες σχέσεις να μην είχατε καταλάβει τι θα πει αγάπη. Η συμπεριφορά σας, μάλιστα, σας είχε κάνει να υποφέρετε πολύ. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες και από εσάς και από το σύντροφο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εμφανίζεστε ευπαρουσίαστοι και ευδιάθετοι γοητεύοντας τουλάχιστον τα πρόσωπα που καθημερινά συναναστρέφονται μαζί σας.

ΛΕΩΝ
Αρκετοί θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις που είναι αρνητικές στη σχέση σας, αδιαφορώντας για το οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καινούργιες γνωριμίες πιθανόν με άτομα μικρότερης ηλικίας ενδέχεται να αναπτυχθούν σήμερα στους περισσότερους του ζωδίου σας.

ΖΥΓΟΣ
Αρκετοί Ζυγοί θα στείλουν και θα δεχτούν αρκετά ερωτικά μηνύματα στο κινητό τους. Η μέρα σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι ερωτική. Δεν θα πρέπει κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας να χαλάσει τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία διάθεση έντονου ερωτισμού, θα παρατηρηθεί στη συμπεριφορά σας. Ψάχνετε να βρείτε τρόπους που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Να είστε προσεχτικοί για να μην υπάρξει σύγχυση μεταξύ φιλικών και ερωτικών προθέσεων. Είναι πιθανόν να υπάρξουν αισθηματικές απογοητεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα θέλετε να ‘δώσετε‘ περισσότερα στο σύντροφό σας. Η διάθεση αυτή θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην γίνει αποπνικτική και καταπιεστική.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο ανταγωνισμός με το σύντροφό σας και η διάθεσή σας να κυριαρχήσετε, είναι βέβαιο πως θα φέρουν αντιδράσεις από μέρους του.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990