Ερωτικά Ταρώ 23/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 23/5/2024

Για Πέμπτη 23/5/2023


ΚΡΙΟΣ
Δεν θα πρέπει σήμερα οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου να αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας να εισβάλλει και στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Το να υποπτεύεστε αυτούς που σας αγαπούν ή ακόμα και να είστε κτητικοί δεν είναι σωστό. Η υποψία σας κάνει ν' αρνείστε την αγάπη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά τη θετική σας εικόνα και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μιλήστε με το ταίρι σας δείχνοντάς του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς αιτία.

ΛΕΩΝ
Καθώς φαίνεται η διάθεσή σας σήμερα ανατρέπεται. Έντονη ερωτική έλξη και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά θα παρατηρηθεί σε αρκετούς από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σχέση σας σήμερα ομαλοποιείται απ’ τις θετικές συνθήκες που τελικά συνωμοτούν με το μέρος σας και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ
Μην αφήσετε σήμερα τη φαντασία σας ούτε και τα πληγωμένα σας συναισθήματα να σας οδηγήσουν σε μία βεβιασμένη απόφαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το σκηνικό της σημερινής βραδιάς θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχοσύνθεση του συντρόφου σας. Δείξτε με τον τρόπο σας την αγάπη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ερωτικές σας φαντασιώσεις, επηρεασμένες απ’ τις συγκυρίες είναι γεμάτες από παθιασμένες επιθυμίες που μάλλον δεν θα τις εκπληρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή βραδιά, φαίνεται να επηρεάζει τη σχέση σας με το σύντροφο ή με τη νέα σας κατάκτηση. Απομακρύνετε τα πείσματα και τις εντάσεις.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η προσωπική σας ζωή μπορεί σήμερα να υποφέρει απ’ την ιδιόρρυθμη στάσης σας. Συγκρατήστε κάθε τάση που μπορεί να προκαλέσει ένταση.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου φίλοι, σας υπόσχεται μια παθιασμένη ερωτική ζωή που θα επουλώσει τις συναισθηματικές σας πληγές.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990