Ερωτικά Ταρώ 27/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 27/5/2024
Για Δευτέρα 27/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και τις συναντήσεις σας με το σύντροφο. Οι εφήμερες γνωριμίες θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα σας.  

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε τον άνθρωπο σας. Δεν έχει διάθεση, αφήστε το για άλλη φορά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η περιποιημένη σας εμφάνιση και ο μαγνητισμός που εκπέμπετε φέρνουν σήμερα, εκεί που δεν το φανταζόσαστε νέες κατακτήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα θέλετε να ‘δώσετε‘ περισσότερα στο σύντροφό. Η διάθεση αυτή θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην γίνει αποπνικτική. 

ΛΕΩΝ
Πολύ γλυκιά και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα. Μπορείτε να συζητήσετε με καλή διάθεση όλα όσα δεν τολμάτε αλλά σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα προσφέρεται για αμοιβαίες ερωτικές εξομολογήσεις και εκπλήξεις που θα δώσουν ένα άλλο χρώμα στην αισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής -ακόμα και ασήμαντης- θα φορτίσει αρνητικά τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου σας σήμερα, ειδικά εάν το τελευταίο διάστημα η στάση σας έχει γίνει ψυχρή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ακόμα και αν περνάει τις τελευταίες ημέρες κάποια κρίση ο δεσμός σας εσείς δεν θα πρέπει να πάρετε καμία απόφαση. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με συνειδητές προσπάθειες θα επουλώσετε τις συναισθηματικές πληγές του συντρόφου. Οι προσπάθειες θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα είναι μοιραία για εσάς. Χωρίς να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, φαίνεται πως τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή αλλάζουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990