Ερωτικά Ταρώ 28/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 28/5/2024
Για Τρίτη 28/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα η ανάγκη την συντροφικότητας, της αγάπης και της συμβίωσης θα είναι έντονη για εσάς. Ψυχαγωγηθείτε με τον άνθρωπό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Εμφανίζεστε κοινωνικοί! Η διάθεση σας και τα έντονα συναισθήματα σας θα ικανοποιήσουν τον σύντροφό σας ή τη νέα σας κατάκτηση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα πηγαία σας συναισθήματα που αφυπνίζονται και πάλι τα εξωτερικεύεται σήμερα στον/στην αγαπημένο/η σας ή στο άτομο που εδώ και καιρό πολιορκείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ολοένα γίνεστε γοητευτικότεροι φίλοι μου Καρκίνοι! Εκδηλώστε με ζεστασιά και τρυφερότητα την αγάπη σας. Τα κομπλιμέντα σας απογειώνουν!

ΛΕΩΝ
Εσείς και ο σύντροφός σας δίνετε έμφαση στην κοσμική ζωή. Παρευρεθείτε σε φιλικές συγκεντρώσεις. Αν είστε αδέσμευτοι κάντε νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της μέρας αισθάνεστε αισιόδοξοι. Η διάθεσή σας, κερδίζει και τον σύντροφο και σας παροτρύνει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικός περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου οι πιθανότητες να τον βρείτε σήμερα είναι αρκετές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την σημερινή μέρα οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητάτε αρμονία στη σχέση σας. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις και εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας και βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία και επαφή με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα καθώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δημιουργική έννοια της Αγάπης σαν διαμορφωτική δύναμη με την οποία μπορείτε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε εκδηλώνεται στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Το άγχος σας για τα οικονομικά και για τα επαγγελματικά σας, σας απομακρύνει από το σύντροφό σας και σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990