Ερωτικά Ταρώ 29/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 29/5/2024
Για Τετάρτη 29/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Έχετε την ανάγκη να κάνετε μικρές σπατάλες. Η παιδιάστικη τάση σας και η διάθεσή σας να προσφέρετε Αγάπη κακομαθαίνει το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Επιτρέψτε αγαπητοί Ταύροι στην ύπαρξή σας να ψυχαγωγηθεί. Η ανάπτυξη μιας έντονης σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους αδέσμευτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείτε να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Προσφέρονται ευχάριστες στιγμές που δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες εξαιτίας υποχρεώσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή σας θα είναι ευχάριστη με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να προσελκύσουν νέους ανθρώπους στη ζωή τους και άλλοι να αναπτύξουν δεσμό.

ΛΕΩΝ
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας περιορίστε κάθε κτητικό συναίσθημα και διώξετε κάθε πιθανή και αβάσιμη υποψία για το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άτομα με έντονη προσωπικότητα τραβούν το ενδιαφέρον σας. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε έναν αυτοέλεγχο και μην παρασύρεστε σε αμφίβολες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Σκεφτικοί είστε σήμερα. Μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας καταβάλλουν. Χρειάζεται χρόνος για να οδηγηθεί η σχέση σας εκεί που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα θα είναι αρνητική στα αισθηματικά σας, καθώς δεν θα εμπιστεύεστε τον ερωτικό σας σύντροφο. Ξεπεράστε τις αδικαιολόγητες υποψίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επικοινωνείτε θαυμάσια με το σύντροφός σας και βρίσκετε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Για το βράδυ, ετοιμάστε του εκπλήξεις… 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ερωτικά είστε μπερδεμένοι. Είστε σίγουροι για τα συναισθήματα του συντρόφου; Ή οι προσδοκίες σας σταδιακά διαψεύδονται;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά γοητευτικοί θα είστε και σήμερα κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο.

ΙΧΘΕΙΣ
Έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά εξετάστε αν είναι αληθινά και αν έχει τη διάθεση ο σύντροφος να τα ακούσει.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990