Ερωτικά Ταρώ 31/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 31/5/2024
Για Παρασκευή 31/5/2023


ΚΡΙΟΣ
Οι εντάσεις που θα έρθουν και θα διαταράξουν τα νερά της ήρεμης σας ζωής, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και ζήστε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι ασήμαντες αφορμές δεν πρέπει να χαλάσουν το δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τολμήστε μια έκπληξη προς τον ερωτικό σας σύντροφο! Προσπαθήστε να ανανεώσετε το κλίμα που επικρατεί ανάμεσά σας, ξαφνιάζοντάς τον ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην παρασυρθείτε σε εφήμερες περιπέτειες, ή μία αμφίβολη ερωτική πρόταση – πρόκληση! Εγκυμονούν κίνδυνοι απογοητεύσεων.

ΛΕΩΝ
Προβληματισμένους σας βρίσκει η σημερινή μέρα σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
​ Έλκετε το αντίθετο φύλο. Οι αδέσμευτοι του Ζωδίου σας θα αναπτύξουν ερωτικό δεσμό. Οι δεσμευμένοι, ας αποφύγουν τα ξεπορτίσματα.

ΖΥΓΟΣ
Χαλαρώστε, περιποιηθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση και το σύντροφό σας. Ο σύντροφός σας, σας αποδεικνύει την αγάπη του με χίλιους δυο τρόπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εξυπηρετική πλευρά του χαρακτήρα σας σε συνδυασμό με την αισιόδοξη σας στάση θα φέρουν θετικό αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας αέρας ρομαντισμού κυριαρχεί στη ζωή σας και εσείς εγκαταλείπετε μέρος του ορθολογισμού σας για να ζήσετε τις στιγμές που σας προσφέρονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ερωτικός σας σύντροφος καταφέρνει με τη συμπεριφορά του και τις εκπλήξεις του να φτιάξει γι’ άλλη μία φορά τη διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να επιλύσετε διαφωνίες σε σημαντικά ζητήματα της σχέση σας. Το καλύτερο θα ήταν να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Δύσκολα όμως μπορούμε να μιλήσουν για το μέλλον.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990