Ερωτικά Ταρώ 6/5/2024

Ερωτικά Ταρώ 6/5/2024

Για Δευτέρα 6/5/2024


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα διαφαίνονται εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφό σας. Φροντίστε από μέρους σας να περιορίσετε τον εγωισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Μην περιμένετε από τρίτους και άλλους μεσάζοντες να σας λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στο δεσμό σας. Αναλάβετε ο καθένας την ευθύνη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Προβλήματα φαίνεται να παρουσιάζονται στα αισθηματικά σας. Ορισμένοι Καρκίνοι θα αναπτύξουν μία ερωτική σχέση κατά τη διάρκεια της μέρας.

ΛΕΩΝ
Οπλιστείτε με υπομονή. Ο σύντροφός σας δεν φαίνεται διατεθειμένος να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κλίσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι παντρεμένοι και όσοι έχουν μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να κάνουν κάποιες ανανεωτικές αλλαγές, εάν θέλουν η σχέση τους να γίνει ενδιαφέρουσα.

ΖΥΓΟΣ 
Δυσκολεύεστε να γευτείτε ανέμελα τον έρωτα γιατί αντιλαμβάνεστε πρακτικές ανάγκες. Οι καταστάσεις σας δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι μεταξύ σας σχέσεις κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας φαίνεται να παρουσιάζουν συμπτώματα τριβής, αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, φαίνεται να υποχωρούν οι αντιθέσεις που υπάρχουν μεταξύ σας. Δείξτε προσοχή και διπλωματία στις στον έγγαμο  σας βίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιοι από εσάς θα ερωτευθούν κεραυνοβόλα! Κάποιοι άλλοι να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με το σύντροφο και να αισθανθούν την οικογενειακή γαλήνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα ευνοούν την αισθηματική σας ζωή. Ανταποκρίνεστε στα καλέσματα και ευαισθητοποιείστε καταλαβαίνοντας τα μηνύματα που δέχεστε.

ΙΧΘΕΙΣ
Ευκαιρίες εμφανίζονται σε σχέση με τα αισθηματικά σας. Η σημερινή μέρα, σας βοηθά να εκφράσετε τον πλούσιο συναισθηματικό σας κόσμο. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990