Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 Μαΐου έως 26 Μαΐου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 Μαΐου έως 26 Μαΐου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 Μαΐου έως 26 Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων με τους συνεργάτες και το σύντροφός σας θα αποδειχθούν ιδιαίτερα πολύτιμες για εσάς το πρώτο τριήμερο. 
Κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό  σας περιμένει, σχετικό με την θέση σας στην κοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φροντίστε να μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που αδυνατείτε να εκπληρώσετε. Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας για να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις και μην αναλαμβάνετε επιπλέον καθήκοντα αυτή την περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ζωή σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και έντονες στιγμές που θα τις ζήσετε με το σύντροφό σας μετά τις 24 του μήνα. Τις τρεις τελευταίες ημέρες της βδομάδας οι περισσότεροι από εσάς θα προσελκύσουν με κάθε τρόπο τα άτομα που συναναστρέφονται μαζί τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν οι αυξημένες καθημερινές σας ανάγκες και τα οικονομικά σας τελευταία σας αγχώνουν φροντίστε τουλάχιστον να μην ξανοιχθείτε σε νέα έξοδα

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Και πάλι στο προσκήνιο επανέρχονται φίλοι μου Ταύροι κάποιες διαπραγματεύσεις κάποιες συμφωνίες και κάποιες συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό. Φροντίστε να είσθε σταθεροί στις αποφάσεις σας και αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα σχέδια σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι αντίπαλοι σας στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αποκαλύπτονται και να εμποδίζετε η δράση τους αλλά εσείς είναι σχεδόν βέβαιο πως θα χάσετε την εμπιστοσύνη σας. Αναζητάτε να σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να αποδείξετε την αξία σας στους ανωτέρους σας στη δουλειά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πετάξτε τα δυσάρεστα συναισθήματα και δώστε χρώμα στη ζωή σας. Η σεξουαλικότητά σας μεγιστοποιείται. Στα τέλη της βδομάδας εκφράστε τα συναισθήματά σας και κάντε σχέδια με το σύντροφό σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η βδομάδα αυτή φέρει στους περισσότερους από εσάς κέρδη! Τα κέρδη αυτά φίλοι μου θα προκύψουν τόσο απ’ τις συνεργασίες σας όσο και απ’ τα εισοδήματα του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι αντίπαλοι σας μπορεί να αποκαλύπτονται και να εμποδίζετε η δράση τους αλλά εσείς είναι σχεδόν βέβαιο πως θα χάσετε την εμπιστοσύνη σας. Αποβάλλετε με οποιοδήποτε τρόπο το άγχος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εκφράστε τις απόψεις σας σε συνεργάτες και συναδέλφους και πάρτε πρωτοβουλίες στο επάγγελμά σας πριν να είναι αργά. Κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις που εμφανίζονται απορροφούν μέρος την ενεργητικότητάς σας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να λάβουν χώρα στα αισθηματικά σας κάποια απροσδόκητα γεγονότα που θα ταράξουν την φαινομενικά ήρεμη σχέση σας.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε αντιπαράθεση με συνεργάτες ή σύντροφο, μπορεί να βρεθείτε εξαιτίας οικονομικών θεμάτων και διαφορών, ενώ αυξημένη θα είναι η πιθανότητα να πληρώσετε ζημιές άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μία εσωτερική ματιά στη ψυχολογία σας θα σας βοηθούσε περισσότερο στις αναζητήσεις σας. Εκφράστε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη σας στους δικούς σας ανθρώπους και ιδιαίτερα στους γονείς σας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η επαγγελματική σας άνοδος προϋποθέτει απ΄ την Τρίτη και μετά συσκέψεις για την εύρεση ή ανταλλαγή ιδεών με τους συναδέλφους. Δείξτε υπομονή και αποφύγετε τη ρήξη σε επαγγελματικά ζητήματα στα μέσα της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μ’ ένα ερωτικό αναπάντεχο ξεκινά η βδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Αν οδηγηθείτε σε μυστικές συναντήσεις συναισθηματικού χαρακτήρα εξασφαλιστείτε ώστε να μη φθαρείτε ψυχικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυξημένες προβλέπεται να είναι οι δαπάνες σας το διάστημα αυτό, αλλά θα αντιμετωπιστούν με σχετική άνεση, καθώς αυξάνονται ανάλογα και τα έσοδά σας.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό τραβούν την προσοχή σας τα οικογενειακά σας ζητήματα και οι σχέσεις σας με συγγενείς και γείτονες. Ανανεωμένοι θα εμφανισθείτε αυτή τη περίοδο και πιθανόν εγωκεντρικοί. Φροντίστε να μην είσθε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας για να μην κουράσετε τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτήν την εβδομάδα θα απαιτηθεί από εσάς να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις και στη δουλειά. Όσον αφορά την καριέρα σας θα πρέπει να επανασχεδιάσετε τους στόχους σας.  Όσοι από εσάς κατέχουν διοικητική θέση καλούνται να παίξουν ένα καινούργιο ρόλο. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί τα προβλήματα τις καθημερινότητας να σας κουράζουν και να απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας αλλά δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους τα αισθηματικά σας. Το Σαββατοκύριακο το πάθος θα διακατέχει το δεσμό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στα μέσα της βδομάδας αρχίζουν να κινούνται θέματα ακίνητης περιουσίας και επενδύσεων σε χρεόγραφα για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για συμβόλαια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας αυτή τη βδομάδα θα κυμανθεί σε πολύ καλά επίπεδα και θα κάνετε προσπάθειες για να φτιάξετε και τη διάθεση των δικών σας ανθρώπων. Σε περίπτωση αναβολών μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το να εκφράσετε τη γνώμη σας και να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας, θα είναι κάτι αποδεκτό, αρκεί να μην παρασυρθείτε και στο τέλος είστε εκτός πραγματικότητας, κινούμενοι εντελώς θεωρητικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εσωτερική σας ανάγκη για ανεξαρτησία καθοδηγεί τα αισθηματικά σας στις αρχές της βδομάδας. Αργότερα είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας φαίνεται να μην τηρείτε τους κανόνες του παιγνιδιού όπως θα έπρεπε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν οι αυξημένες καθημερινές σας ανάγκες και τα οικονομικά σας τελευταία σας αγχώνουν φροντίστε τουλάχιστον να μην ανοιχτείτε σε νέα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι περισσότεροι από εσάς αισθάνονται αρκετά πιεσμένοι εδώ και περίπου δύο εβδομάδες απ’ τις επαγγελματικές και κοινωνικές τους υποχρεώσεις. Το διάστημα αυτό αποτελεί την ιδανική περίοδο για να κάνετε καινούριες γνωριμίες. 
Στα τέλη της βδομάδας μην είστε προληπτικοί δίνοντας σημασία στις συμπτώσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Καθημερινές εντάσεις και άγχος για μικροπράγματα είναι τώρα πιθανόν να εμφανιστούν στην καθημερινότητα, κλονίζοντας τις επαγγελματικές σχέσεις.
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας συναλλαγές και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας ραντεβού.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιο άτομο απ’ το περιβάλλον σας ενδέχεται να σας εκφράσει τα συναισθήματά του στα μέσα της βδομάδας κάνοντας την σχέση σας στενότερη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σας δίνονται οι ευκαιρίες για να σκεφθείτε περισσότερο για τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Φανείτε προσεχτικοί στην διαχείριση οικονομικών και κεφαλαίων μετά τις 21/5.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ιδιαίτερα δυναμικοί εμφανίζεστε προς το περιβάλλον σας. 
Οι περισσότεροι από εσάς εκπλήσσουν το περιβάλλον τους με τις δυνατότητες και τη ζωτικότητά σας τις πρώτες τρεις μέρες της βδομάδας.
Ο ιδεαλισμός και οι ψευδαισθήσεις σας οδηγούν σε απομάκρυνσή από τους καθημερινούς σας ρυθμούς στα μέσα της βδομάδας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτές οι μέρες θα χαρακτηριστούν από πλήθος εμπορικές συνεργασίες και οικονομικές δοσοληψίες που θα επηρεάσουν την συμπεριφορά σας ανάλογα και θα αφυπνίσουν το εμπορικό σας δαιμόνιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποφύγετε να πάρετε κάθε απόφαση για τα αισθηματικά στις αρχές της βδομάδας. Μην θεοποιείτε ανθρώπους και καταστάσεις εάν δεν θέλετε να πληγωθείτε συναισθηματικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσαρμοστείτε το συντομότερο με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στον οικονομικό και περιουσιακό τομέα του ωροσκοπίου σας περικόπτοντας κάποιες απ’ τις δαπάνες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Έχετε ανάγκη από νέες στρατηγικές και στόχους στο κοινωνικό και στο εσωτερικό πεδίο. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις αυτή τη βδομάδα που βιώνετε ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας κι ένα ψυχικό ανακάτεμα που εκδηλώνεται με την μορφή ασάφειας στη συμπεριφορά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ενασχόληση με επιχειρήσεις απαιτεί εκ μέρους σας συγκέντρωση και υπευθυνότητα για να καρποφορήσουν. Τις μέρες αυτές εμφανίζεστε συνεργάσιμοι. Το αποτέλεσμα τις στάσης σας θα είναι οι άμεση ή έμμεση επέκταση των συνεργασιών σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο σύντροφος για τους περισσότερους Τοξότες θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή τους τούτη εδώ τη δύσκολη εποχή. Εάν είστε αδέσμευτοι εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στις καινούργιες σας γνωριμίες και όλα θα εξελιχθούν καλά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί σε σχέση με τα οικονομικά και του χειρισμούς τους καθώς κάποιες δυσκολίες πρόκειται να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο. Περιοριστείτε σε όσα κρίνετε εσείς απαραίτητα και μην «ανοίγεστε» αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι φιλικές παρέες και το ευχάριστο περιβάλλον θα σας ξεκουράσουν από τους έντονους ρυθμούς της ζωής σας. 
Διανύετε μία περίοδο όπου οι περισσότεροι από εσάς θα θέλουν να παρευρεθούν στις συγκεντρώσεις λεσχών, στα ομαδικά ταξίδια και εκδρομές και σε οποιαδήποτε πολιτιστική εκδήλωση. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα παρατηρηθεί μία αύξηση των ικανοτήτων σας στην εργασία που θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε το συντομότερο τις υποχρεώσεις σας.
Σκεφτείτε γρήγορα και όχι βιαστικά εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αξέχαστες βόλτες παρέα με τον ερωτικό σας σύντροφο και ένδειξη αγάπης από μέρους σας θα κυριαρχήσει στα μέσα και στα τέλη της βδομάδας.
Ερωτικές εκδηλώσεις και καλύτερες στιγμές αναμένονται στη συζυγική σας ζωή το Σαββατοκύριακο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές δυσκολίες μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκονται στο τέλος τους και τα καλύτερα εμφανίζονται αργά αλλά σταθερά στον ορίζοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το τοπίο για εσάς αγαπητοί Υδροχόοι σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει. Εάν εδώ και αρκετό καιρό σας απασχολούν διάφορα προβλήματα επαγγελματικά ή καθημερινής φύσεως αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ανάληψη ευθυνών, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ύπαρξη κάποιων εμποδίων που θα συναντήσετε φαίνεται να εμφανίζονται για να αποδείξετε το πόσο καλοί επαγγελματίες είστε ή για να προσγειωθούν τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Όσες αισθηματικές σχέσεις ξεκινήσουν αυτή την περίοδο δεν θα μπορέσουν να χαρακτηριστούν από σταθερότητα κουράζοντας σας κάποιες στιγμές. Το σίγουρο είναι πως θα χαρακτηριστούν από πάθος που είναι και το αλατοπίπερο της ζωής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθήστε να περιορίσετε τα υπερβολικά έξοδα για διασκέδαση και γενικά τις σπατάλες κάνοντας μεγαλύτερη οικονομία.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Πρώτη προτεραιότητα δίνετε στην έκφραση του εαυτού σας. Κινείστε πέρα από τον άμεσο σας κύκλο και επεκτείνετε την κοινωνική σας ανάμιξη. Απ’ την Τετάρτη μην αφήσετε τις αμφιβολίες για τον εαυτό σας να σας κρατούν πίσω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθήστε να βρείτε χρηματοδότηση εάν θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να είστε και πάλι ανταγωνιστικοί. Φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο νομότυποι στην εργασία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι μυστική αλλά ταυτόχρονα και συναρπαστική!
Τις μέρες αυτές θα έχετε την τάση να ερωτεύεστε άτομα που διαθέτουν κάποια διαφορετικότητα. Όπως για παράδειγμα, άτομα με διαφορά ηλικίας, άτομα που μέχρι τώρα είχατε φιλική σχέση, άτομα διαφορετικής εθνικότητας και θρησκείας, ή με κάποιο πολύ ασυνήθιστο επάγγελμα.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε τις σπατάλες και μην καταφύγετε σε δανεισμούς. Ίσως πολλοί του ζωδίου σας να συγκεντρώσουν κεφάλαια περιορίζοντας τα έξοδά τους για να ξεκινήσουν κάτι νέο.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990