Ζώδια 5/5/2024

Ζώδια 5/5/2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/5


ΚΡΙΟΣ
Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε τρόπους εκτόνωσης. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη και σας κάνει αισιόδοξους.

ΤΑΥΡΟΣ
Μία ευχάριστη ημέρα που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να βρεθείτε με ανθρώπους που σας εκτιμούν. Θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές και από νέα ξεκινήματα. Οι ανοιχτές πληγές αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ασυνείδητα εμφανίζετε μία ανταγωνιστική διάθεση προς το σύντροφό σας που θα μπορέσει να διοχετευθεί είτε σε κοινές δραστηριότητες και σπορ. Προσκαλέστε τους φίλους σας στο σπίτι σας και περάστε ευχάριστα μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα. Σύντομα θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα. Μία προσπάθεια ορθολογισμού της Στρατηγικής σας, σας επαναφέρει σε ισορροπίες.

ΛΕΩΝ
Μία καλή ημέρα για να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας θέματα και να ανταλλάξετε απόψεις. Ο σύντροφος σας περιποιείται την εμφάνισή του και προβάλλει τα χαρίσματά του. Η διάθεσή σας, σας φέρνει κοντά δίνοντας εγγυήσεις στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανταλλάξτε τις ιδέες σας με τα άτομα του περιβάλλοντος σας και αφήστε στην άκρη την εγωπάθεια. Θα βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Αδιαφορήστε για το όσα λέγονται. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή που είναι πιο αληθινή και πιο σύμφωνη με τις ανάγκες σας. Είστε σε καλή φόρμα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεσή σας. Αποφύγετε να μπλεχτείτε σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επανεξετάσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας τουλάχιστον σε σχέση με την ενασχόλησή σας. Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν τονίζοντας την εσωστρέφεια σας. Μ’ αυτή τη συμπεριφορά, υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κουρασμένοι και αρκετά απογοητευμένοι εμφανίζεστε σήμερα και η αιτία είναι τα επαγγελματικά σας. Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς και το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πρόθεση σας να βελτιώσετε την εικόνα σας, σας προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς. Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιες ανασφάλειες οικονομικής φύσεως θα φορτώσουν σήμερα με άγχος τους περισσότερους από εσάς. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων για τα άτομα που τους πολιορκούν αλλά, χωρίς εγγυήσεις για κάτι μονιμότερο που θα αντέξει.

ΙΧΘΥΣ
Τη σημερινή μέρα ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους. Το τέλος της βδομάδας σας βρίσκει ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990