Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Ιουνίου

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Ιουνίου
Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 
Περιουσιακά θέματα που ίσως εκκρεμούν, θα αρχίσετε να τα συζητάτε μέσα σ’ αυτό το δεκαήμερο, αλλά με τους δικούς σας όρους.  
Αυτό το μήνα θα εντείνετε καθώς φαίνεται τους καθημερινούς σας ρυθμούς γενικά, κάτι που θα είναι αρκετά ευνοϊκό και στην εργασία σας.
Στα μέσα του μήνα γίνεστε ελκυστικότεροι και κερδίζετε τα συναισθήματα του ανθρώπου που κινεί το ενδιαφέρον σας. Οι παντρεμένοι Κριοί περνώντας οι μέρες απορροφώνται απ’ τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.
Ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο Ζωδιακό, θα περάσει από τις 20 του μηνός, στο Ζώδιο του Καρκίνου, ενισχύοντας τους οικογενειακούς σας δεσμούς και δραστηριοποιώντας σας περισσότερο μέσα στο σπίτι σας. 
 Αποφύγετε τις υπερβολές σε σχέση με τη διασκέδαση, αφήνοντας κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις σας.


ΤΑΥΡΟΣ 
Τις μέρες αυτές θα είστε συνεπείς και ιδιαίτερα δημιουργικοί στη δουλειά σας.
Το ενδιαφέρον σας, μέχρι και τις 20 Ιουνίου επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που υπάρχουν στον περιουσιακό τομέα του ωροσκοπίου σας.
Οι αισθηματικές κατακτήσεις κυρίως τo δεύτερο δεκαήμερο δεν θα λείψουν απ’ τη ζωή σας αλλά προχωράτε με τόσο αργό τρόπο που μάλλον κουράζετε τους άλλους που δεν έχουν την ίδια υπομονή και επιμονή με εσάς.
Την ένταση και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον απ’ τις 8 μέχρι και τις 12 Ιουνίου ίσως να την είχατε  προαισθανθεί καθώς βλέπατε τις καταστάσεις να στρέφονται εναντίον σας. Η επιμονή και η υπομονή θα είναι τα όπλα που θα σας χρειαστούν στα μέσα του μήνα για να ξεπεράσετε τα εμπόδια.
Το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζοντας ο Ήλιος την πορεία του στο Ζωδιακό θα περάσει στις 20 στο Ζώδιο του Καρκίνου και θα ευνοήσει τις επικοινωνίες σας γενικότερα. Οι περισσότεροι από εσάς τώρα θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα αδέλφια σας και θα αναπτύξετε πολύ καλύτερες σχέσεις μαζί τους. Πιθανόν να διακριθεί κάποιος αδελφός σας ή να αναλάβει περισσότερους ρόλους στην οικογένεια.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, είναι οι άνθρωποι που παίρνουν την βοήθειά σας, καθώς αυτοί δεν θα είναι απαραίτητα και όσοι την χρειάζονται. 
Πολλοί από εσάς, έχοντας την ανάγκη να γοητεύσουν τους εκπρόσωπους του αντίθετου φύλου με την παρουσία τους, θα θελήσουν να κάνουν κάποιες αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση, ενώ θα εκφράσουν και με ιδιαίτερη άνεση τα συναισθήματα τους μετά τις 10 Ιουνίου.
Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα θελήσετε να παίξετε έναν έντονο και δημιουργικό ρόλο, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που κάτι τέτοιο μπορεί να έχει στις σχέσεις σας.
Κάποιες οικονομικές δυσκολίες, είναι δυνατόν να υπάρξουν και καθυστερήσεις στις εισπράξεις σας. Αυτό όμως μπορεί να γίνει και η βασική αιτία στο να αποκτήσετε κάποια κίνητρα πιο προσεχτικής οργάνωσης και διαχείρισης, φέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.
Από τις 20 του μηνός που ο Ήλιος θα περάσει στο Ζώδιο του Καρκίνου και θα ενεργοποιήσει τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα εστιάσετε την προσοχή σας  στα οικονομικά και γενικότερα τις κτήσεις σας, οι οποίες υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν μέσω της δραστηριότητάς σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Στις αρχές του μήνα, η διαίσθησή σας για θέματα που αφορούν χρήματα ανεβαίνει σημαντικά. Ερευνήστε τότε για νέες πηγές εισοδήματος.
Περιορίστε τα έξοδά σας και τακτοποιήστε τα χρέη σας. Κάποιοι από εσάς, ενδέχεται να αναθεωρήσουν κάποιες ιδέες και θέσεις.
Το αίσθημα το ανικανοποίητου θα κυριαρχήσει προσωρινά στη ζωή σας και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί ώστε να μην πέσετε θύματα των συναισθημάτων σας.
Η περίοδος του δευτέρου δεκαημέρου θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε σχέσεις και άτομα, αλλά εάν έχετε νομικές αντιδικίες, επιλέξτε τη λύση του συμβιβασμού.
Περιορίστε όσο το δυνατό λιγότερο το άγχος που προέρχεται απ’ τις καθημερινές σας προσπάθειες 13 με 29 Ιούνη ακολουθώντας ένα πρόγραμμα με εναλλακτικές λύσεις και μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές στη διάρθρωση του προσωπικού της επιχειρήσεώς σας.
Μετά τις 20 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σας, ανακτάται και πάλι τις χαμένες σας δυνάμεις και βγαίνετε δυναμικοί στο προσκήνιο.
  

ΛΕΩΝ 
Αισθήματα  ανησυχίας και φόβου φαίνεται πως τώρα θα σας καταλάβουν κάνοντάς σας να κινηθείτε τουλάχιστον παρασκηνιακά και παράλληλα η κούραση που θα νιώθετε αυτό το διάστημα δεν θα σας επιτρέψει να κινηθείτε όπως εσείς θέλετε.
Οι δραστηριότητες σας κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε ημερών του Ιουνίου θα είναι αρκετά εύστοχες σκοπεύοντας επακριβώς τους στόχους σας.
Ίσως να αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε κάποια σχέδιά σας αυτή την περίοδο, λόγω αλλαγής καταστάσεων στη δουλειά σας. Φανείτε συνεπείς στις επιταγές των ανωτέρων σας και δεν θα βγείτε χαμένοι.
Από τις 20 Ιουνίου, που ο Ήλιος θα επισκεφτεί το ζώδιο του Καρκίνου και για ένα μήνα, θα αποσυρθείτε προσωρινά απ’ το προσκήνιο και θα έχετε την ανάγκη να ερευνήσετε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς σας.
Οι καταστάσεις που διαδραματιστούν αυτή την περίοδο, απαιτούν υπομονή εκ μέρους σας και συσπείρωση των δυνάμεών σας για να αντιμετωπιστούν με επιτυχία ή λιγότερο δυνατόν κόστος.
Από τις 20 Ιουνίου, που ο Ήλιος θα επισκεφτεί το ζώδιο του Καρκίνου και για ένα μήνα, αναθέστε κάποιες απ’ τις εργασίες σας στους συνεργάτες σας και φροντίστε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα απ’ το παρελθόν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις και κάποιες αισθηματικές συναντήσεις θα πρέπει να τις θεωρήσουμε σίγουρες για εσάς το πρώτο δεκαήμερο.
Το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί μεταξύ 2 με 18/6ου στα κοινωνικά ζητήματα, που θα θέλετε να πληροφορηθείτε και να ενεργήσετε, καθώς η συμπεριφορά σας, θα προσαρμοστεί με τις απαιτήσεις του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.
Η επικοινωνία σας σε γενικές γραμμές με τον περίγυρο θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και η σκέψη σας θα βρίσκετε πάντα κοντά στον σύντροφό σας.
Τις μέρες του δευτέρου δεκαημέρου θα βρεθείτε σε μία περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων και θα χρειαστεί να τελειώσετε ότι αναλάβατε στο παρελθόν. Μην δυσαρεστήσετε άτομα που σας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους.
Εάν σας δίνετε η δυνατότητα να πάρετε την άδειά σας για να ξεκουραστείτε, ίσως να είναι ότι καλύτερο τώρα.
Η παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο μετά τις 20 θα σας βοηθήσει να βρείτε υποστήριξη από τα φιλικά σας πρόσωπα και θα αυξήσει τον ιδεαλισμό και τον αλτρουισμό σας. Η επίδραση του Ήλιου το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου απ’ τον 11ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη σας παροτρύνει να δραστηριοποιήστε μαζί με φίλους και γνωστούς για την επίτευξη κοινών στόχων. 
 

ΖΥΓΟΣ 
Τις πρώτες εφτά ημέρες διάφορες συζητήσεις, θα γίνουν στο στενό σας περιβάλλον.
Μία προσωρινή αισθηματική ένταση πιθανόν να διαταράξει τη ζωή σας. Φροντίστε να μην τεντώσετε το σχοινί στη σχέση σας ώστε να μην υπάρξει η διάλυσή της. 
Εάν είσθε αδέσμευτοι στις 3 και 9 Ιουνίου δεν αποκλείετε να γνωρίσετε από τον φιλικό σας κύκλο κάποιο πρόσωπο που θα είναι έτοιμο να αναπτύξει μαζί σας δεσμό.
Η αισθηματική σας ζωή μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε αδέσμευτοι καθώς σας παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες.
Ο Ήλιος θα ευνοήσει την κοινωνική και επαγγελματική σας θέση και υπόσταση, με την παρουσία του από το Ζώδιο του Καρκίνου το τρίτο δεκαήμερο καθώς ενδέχεται να αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες στη δουλειά σας.
Το τελευταίο δεκαήμερο οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν ιδιαίτερα νευρικό απέναντι στο σύντροφο και εριστικό στα πρόσωπα της οικογενείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο Ιούνιος ξεκινά για τους περισσότερους από εσάς με παροδικές εντάσεις στις προσωπικές και ευρύτερα κοινωνικές σας σχέσεις.
Πολλά πράγματα από τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν αυτή τη περίοδο στη ζωή σας θα αποδειχθούν μία πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον.  
Τώρα θα θέλετε να μην γνωρίζει κανείς τις σκέψεις και τις ιδέες σας και θα είσθε καλά κρυμμένοι στον εαυτό σας. Πιθανόν να εκδηλώσετε αδικαιολόγητες φοβίες και ανησυχίες.
Η προσοχή είναι στραμμένη στη διαχείριση χρημάτων, στα δάνεια, στις επενδύσεις και στα κοινά περιουσιακά στοιχεία. Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος στις χρηματοδοτήσεις, στις αρχές αυτού του μήνα.
Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, θα αναζητήσουν το σύντροφό τους, έχοντας μία ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση.
Το άγχος που έχετε αποκτήσει απ’ την καθημερινότητα δεν επιτρέπει σε εσάς και στον αγαπημένο σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές όταν είστε οι δυο σας κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου.
Ίσως το τρίτο δεκαήμερο να είναι για τους περισσότερους μία ευνοϊκή περίοδος, καθώς ο Ήλιος θα είναι στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Τα καθημερινά καθήκοντα μπορεί να φανούν ενοχλητικά στις αρχές αυτού του μήνα.. Μπορεί να φαίνεται δελεαστικό να παραλείψετε κάποια καθήκοντα, αλλά μπορεί να μπλοκάρει κάποια μελλοντικά σχέδια.
Ο γραπτός και ο προφορικός λόγος, σας βοηθούν αυτή την περίοδο να εκφράσετε τις νέες ιδέες σας που θα αποδεχτεί το περιβάλλον.
Πολλοί θα αρχίσετε τώρα να ξοδεύετε περισσότερα καθώς και οι καιρικές συνθήκες θα σας προτρέψουν για διασκέδαση, ενώ δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους και οι προκλήσεις της αγοράς. Αποφύγετε τις άσκοπες αγορές και κάντε έναν οικονομικό έλεγχο πριν βρεθείτε εξ’ απροόπτου.
Τις μέρες του δευτέρου δεκαημέρου, πιθανόν να ζήσετε ένα μεγάλο πάθος απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας.
Θα ασκήσετε γοητεία στη παρέα σας απ’ τις 17 μέχρι και τις 26 και θα είσθε ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι σε διάφορες εκδηλώσεις. Θα έχετε έναν ακαταμάχητο ερωτισμό και όμορφα λόγια θα ακούσετε για την προσεγμένη σας εμφάνιση.
Το πέρασμα του Ήλιου στις 20/6ου από τον Καρκίνο, θα κάνει  αρκετούς από εσάς να κλειστούν για λίγο, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις συναναστροφές τους, θέλοντας να κάνουν μία εσωτερική ανασκόπηση και διεργασία. 
Κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν το τρίτο δεκαήμερο θα σας οδηγήσουν σε βαθιές αλλαγές, ενώ αργότερα, αναπλάθετε και πάλι την δική σας θεώρηση των πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Από την αρχή σχεδόν του Ιουνίου θα θελήσετε να πάρετε μία υπεύθυνη στάση απέναντι στις υποχρεώσεις σας και τα καθημερινά σας προβλήματα και κάποιοι από εσάς θα χαρακτηρισθούν από μία εργασιομανία. Καλό θα είναι να είστε κάπως συγκαταβατικοί με τους άλλους και να μην πάρετε μόνοι σας σημαντικές αποφάσεις.
Το πρώτο δεκαήμερο τα συναισθήματά σας θα βρίσκονται σε πληρότητα και εσείς θα μπορέσετε να τα εκφράσετε. Αποφύγετε κάθε κτητική διάθεση 8 με 12/6ου.
Το επίκεντρο είναι στην απόδοση της δουλειάς. Αποδεικνύετε την αξία σας ενσωματώνοντας νέες ιδέες σε παλιές καθημερινές ασχολίες. Οι δυνάμεις επικοινωνίας είναι ιδιαίτερα ισχυρές.
Αποφύγετε κάθε είδους σπατάλη και εφαρμόστε έναν οικονομικό έλεγχο στις δοσοληψίες σας.
Ίσως κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος να επιστρέψουν ως μπούμερανγκ πίσω, στα μέσα του μήνα και ενδέχεται να σας είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσετε. 
Το τρίτο δεκαήμερο θα αναζητήσετε περισσότερο τη συντροφικότητα και θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη τον σύντροφό σας. Στην οικογενειακή σας ζωή και στο σπίτι πιθανόν να θέλετε να αναλάβει με μεγαλύτερες πρωτοβουλίες ο σύντροφός σας.
Στις 20 Ιουνίου ο Ήλιος θα φιλοξενηθεί από το ζώδιο του Καρκίνου και για διάστημα ενός μήνα θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο σύντροφος θα παίξει σημαντικό ρόλο τουλάχιστον στα οικογενειακά σας θέματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ξεπερνώντας πολλά προβλήματα και δυσκολίες που σας βασάνισαν αρκετό καιρό ήρθε η εποχή για να νιώσετε ασφαλείς στις δικές σας δυνάμεις. 
Ο φετινός Ιούνης θα ξεκινήσει δημιουργικά και ευχάριστα και κατά τη διάρκεια του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου οι περισσότεροι από εσάς θα είναι εναρμονισμένοι με τις επιθυμίες του περιβάλλοντος.
Να είστε προσεχτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας αυτό το μήνα, καθώς θα κάνετε περισσότερα έξοδα για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, αφήνοντας απλήρωτες κάποιες υποχρεώσεις σας. 
Σε μια ερωτική συνάντηση στις αρχές αυτού του μήνα, η συναρπαστική σας προσωπικότητα λειτουργεί προς το συμφέρον σας. Καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες θα παρουσιαστούν αυτή την περίοδο και αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν τουλάχιστον ερωτικά. 
Το διάστημα μεταξύ 8 με 19 Ιουνίου εμφανίζεστε ιδεαλιστές και ανεξάρτητοι. Γοητεύεστε απ’ την Ουτοπία της ιδανικής κοινωνίας και μάχεστε απεγνωσμένα για τα ανθρωπιστικά Ιδεώδη. Μην είστε εκκεντρικοί εκδηλώνοντας με παράξενο ή ακόμα και προκλητικό τρόπο τις απόψεις σας για τη ζωή.
Το τρίτο δεκαήμερο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην εργασία σας και στο χώρο που περνάτε αρκετές ώρες την ημέρα εφόσον ο Ήλιος από το Ζώδιο του Καρκίνου, θα βρεθεί στον 6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και συγκεκριμένα από τις 20 Ιουνίου και για ένα μήνα.


ΙΧΘΕΙΣ  
Συμπαράσταση και βοήθεια θα υπάρξει απ’ τους γονείς σας στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα αισθανθείτε ασφαλείς στους προσωπικούς σας χώρους με τους δικούς σας ανθρώπους παραμένοντας περισσότερες ώρες.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας και προσπαθήστε να είστε σύμφωνοι με τις επιταγές των προϊσταμένων σας και των εργοδοτών σας, αποφεύγοντας να πάρετε απόφαση για τις δουλειές τους που είναι αντίθετη.
Αυτός ο μήνας, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για τους περισσότερους από εσάς και ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας. Τώρα ήρθε η εποχή να απολαύσετε τη ζωή.
Ο οικονομικός τομέας του ωροσκοπίου σας επηρεάζεται απ΄ τις θετικές πλανητικές θέσεις και όψεις του δευτέρου δεκαημέρου και σας βοηθά να ανταποκριθείτε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.
Φροντίστε το δεύτερο δεκαήμερο να είστε συνεπείς στα όσα έχετε πει μέχρι τώρα και καλό θα είναι να φροντίσετε να ξεκινήσετε λίγο νωρίτερα ώστε να μην καθυστερήσετε εξαιτίας της κυκλοφοριακής συμφόρησης προς και από τη δουλειά σας.
Η καλή φυσική σας κατάσταση το τρίτο δεκαήμερο θα σας επιτρέψει το να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιθυμία.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20 Ιουνίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα αισθηματικά σας, ενώ θα αρχίσει μία περίοδος που η γοητεία και η αισιοδοξία σας θα εκτιμηθεί από τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας και συναντήστε πρόσωπα που επιθυμείτε. Οι σχέσεις σας, απαιτούν επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων.
Θα χρειαστεί να προσφέρετε περισσότερα στο σύντροφο τις τέσσερις τελευταίες ημέρες, ενώ θα καταλάβετε πως κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ζήσετε ερωτικά όπως θα θέλατε.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990