Ο Δίας στους Διδύμους 26/5/2024

Ο Δίας στους Διδύμους 26/5/2024

Η παρουσία του Μεγάλου Ευεργέτη του Πλανήτη Δία στο Ζώδιο των Διδύμων από 26/5/2024 και ώρα 02:15 π.μ. ώρα Ελλάδας έως 10/6/2025 και ώρα Ελλάδας 00:03

Φαίνεται να ευνοεί κυρίως Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και Κριούς, Λέοντες καθώς τους δίνει τάσεις ανάπτυξης, εύνοια, ενώ η συμπάθειά τους θα είναι πόλος έλξης για τον καθένα και ίσως γίνουν πάρα πολύ αγαπητοί και κοινωνικοί, αρκεί να προσέξουν να μην γίνουν υπερβολικοί, πέρα ορίων υπεραισιόδοξοι όπως και ανεύθυνοι. 

Ο Δίας απ’ τους Διδύμους επεκτείνει τη νόηση περισσότερο από την συγκέντρωση πολλών στοιχείων παρά από την εμβάθυνση γνωστών εννοιών και αυξάνει τον όγκο δεδομένων και πληροφοριών επεκτείνοντας επικοινωνίες, μεταφορές και μετακινήσεις. Απ’ τη θέση αυτού του Ζωδίου ευνοεί το φιλολογικό ταλέντο, φέρνει επιτυχία στις μελέτες, χρήματα από ταξίδια, επιτυχία στις μετακινήσεις και στη δημοσιογραφία.
 
Η επίδραση του Δία απ’ τους Διδύμους στα Ζώδια :

ΚΡΙΟΣ
Η διέλευση απ’ τον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- αυξάνει την επικοινωνία σας και ευνοεί τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον. Βελτίωση των σχέσεων σας με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα. Κατάλληλη περίοδος για ταξίδια και σπουδές.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας διελαύνοντας τον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου φέρνει εύνοια στις συναλλαγές και τα οικονομικά σας και βρίσκεστε σε μία περίοδο αυξήσεων εσόδων αλλά και δαπανών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας στο Ζώδιο σας θα σας κάνει γενναιόδωρους και αισιόδοξους. Το ενδιαφέρον σας να επεκταθείτε θα φέρει γνώσεις, ταξίδια και περιπέτειες. Δείξτε προσοχή στη δίαιτα σας καθώς θα προκύψουν τάσεις παχυσαρκίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση απ’ τον 12ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Δία θα σας κάνει συμπονετικούς και αλληλέγγυους ενώ θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια και περιορισμούς.

ΛΕΩΝ
Η παρουσία του Διός απ’ τον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου αυξάνει τον αλτρουισμό σας ενώ επεκτείνει ταυτόχρονα τις επαφές σας με φίλους αλλά και τον κύκλο φίλων και ομοϊδεατών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διελαύνοντας ο Δίας τον 10ο Οίκο του Ωροσκοπίου σας και το Ζώδιο των Διδύμων επεκτείνει την επαγγελματική και κοινωνική σας φήμη. Διαφημιστείτε και αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας ικανότητες.

ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας απ’ τον 9ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και τους Διδύμους επεκτείνει γνώσεις και εμπειρίες στους περισσότερους από εσάς ενώ τους ευνοεί σε νομικά ζητήματα όπως και τις σχέσεις τους με το εξωτερικό. Κατάλληλη περίοδος για ταξίδια και σπουδές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διέλευση του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- απ’ τον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου μεγιστοποιεί την σεξουαλικότητά σας και φέρνει εύνοια στη διαχείριση κεφαλαίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η παρουσία του Διός απ’ τον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Βρίσκεστε στην κατάλληλη περίοδο για να συνάψετε μία σχέση με καλές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Δίας διελαύνοντας τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη ευνοεί καταστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα σας να είναι βελτιωμένες όπως και θέματα εργασίας αλλά σχέσεών σας με βοηθούς και υφιστάμενα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διελαύνοντας ο Δίας τους Διδύμους και τον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, φέρνει εύνοια σε αισθηματικά, στις σχέσεις σας με παιδιά ή ακόμα και μία επιτυχία σε κάποιο παιδί σας. Η διέλευση του απ’ τον Τοξότη φέρνει επιτυχίες σε όσους Λέοντες ασχολούνται με τον αθλητισμό, την παιδεία, τα καλλιτεχνικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Η παρουσία του Διός απ’ τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, βελτιώνει στα μέγιστα τις οικογενειακές σας σχέσεις όπως και θέματα ακίνητης περιουσίας. Καλή εποχή για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.

Από τον Κώστα Κονδύλη
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Δία απ’ τους Διδύμους θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου. Καλέστε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990