Ο Άρης στον Ταύρο 9/6/2024

Ο Άρης στον Ταύρο 9/6/2024
Η σταθερότητα της ενέργεια και η δράση στα οικονομικά.
Ο «κόκκινος» πλανήτης Άρης στις 9 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:35 π.μ., εγκαταλείπει το Ζώδιο του Κριού και περνά στο Ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:44.

Ο Άρης απ’ το Ζώδιο του Ταύρου φέρνει μία σταθερότητα στις δράσεις και στις δραστηριότητες που εκτελούνται με πείσμα για την αντιμετώπιση αντιξοοτήτων ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιούνται οικονομικά θέματα αλλά και διαφωνίες πάνω σε οικονομικά ζητήματα.
Στο Ωροσκόπιο της Ελλάδας (3.2.1830 12.00 μ.μ. Αθήνα) η διέλευση του Άρη απ’ τον 2ο οίκο ενδέχεται να φέρει προβλήματα σε ιδρύματα, φυλακές, νοσοκομεία. 
Απ’ αυτή τη θέση ο Άρης θα ευνοήσει πρωτίστως Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους αλλά και Καρκίνους, Ιχθείς να επιβληθούν ενώ θα αυξήσει και τη σωματική τους ενέργεια και τη σεξουαλική τους διάθεση. Όλα αυτά ακούγονται θετικά, αρκεί να μην αισθανθούν αντίσταση και αντίδραση στα «θέλω» τους, γιατί τότε δε θα διστάσουν να επιβληθούν με όποιο αποτέλεσμα ή διένεξη προκύψει.
Αρνητική θα αποδειχθεί η παρουσία αυτού του μαχητικού πλανήτη στον Ταύρο για : Λέοντες που θα διαπιστώσουν εντάσεις στο επαγγελματικό τους περιβάλλον, Σκορπιούς όπου θα διαπιστώσουν ένταση στις σχέσεις τους και Υδροχόους όπου αναμένεται μία «πολεμική ατμόσφαιρα» στο ίδιο τους το σπίτι.

Από τον Κώστα Κονδύλη
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Άρη απ’ τον Ταύρο θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. 
Καλέστε στο 14990.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990