Ο Ερμής στους Διδύμους 3/6/2024

Ο Ερμής στους Διδύμους 3/6/2024
Ο Ερμής, ο πλανήτης που επηρεάζει τις επικοινωνίες, καθώς και το γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μεταφορές και τα μέσα μεταφορών, όπως και τις συναλλαγές μέσων και των μεταφορών, των συναλλαγών, στις 3 Ιουνίου 2024 και συγκεκριμένα στις 10:36 π.μ. περνά στο Ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει μέχρι την 17 Ιουνίου 2024 12:08 μ.μ.. 

Η διέλευση του Ερμή απ’ τους Διδύμους που είναι Κυβερνήτης τους, αυξάνει τις επικοινωνίες, τους διαλόγους, τις μετακινήσεις, δίνει πνοή στο εμπόριο και στις συναλλακτικές πράξεις. 
Σε σχέση με το Ωροσκόπιο της Ελλάδας, το πέρασμα του Ερμή απ’ τους Διδύμους και τον 1ο Οίκο, βοηθά τη χώρα μας να ακουστεί με καλά σχόλια για τον λαό της, τη γεωγραφική της θέση και προβάλλει τις φυσικές της ομορφιές κάτι θετικό για τον τουρισμό μέσα στην τουριστική περίοδο. 
Η φιλοξενία του Ερμή απ’ τους Διδύμους Κριό βοηθά επικοινωνιακά τα Ζώδια του Αέρα –Δίδυμο, Ζυγό και Υδροχόο, όπως επίσης και Κριούς και Λέοντες για να πάρουν αποφάσεις, ενώ μπλοκάρει το συλλογισμό, τις επικοινωνίες και μετακινήσεις σε Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς. 

Από τον Κώστα Κονδύλη
Για τη διέλευση του Ερμή απ’ το Ζώδιο των Διδύμων και τις επιπτώσεις που φέρνει στο Ωροσκόπιο σας, στις επαφές με σύντροφο, συνεργάτες αλλά και στις οικονομικές σας κινήσεις καλέστε μας στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990