Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους και η επίδραση του στα 12 Ζώδια

Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους και η επίδραση του στα 12 Ζώδια
Ο Ερμής, από 3 Ιουνίου 2024 10:36 π.μ. μέχρι 17 Ιουνίου 2024 12:08 μ.μ. θα βρίσκεται στο επικοινωνιακό Ζώδιο των Διδύμων. Ας δούμε τις επιδράσεις της διέλευσής του σε κάθε Ζώδιο ξεχωριστά.


Κριός
Η διέλευση του Ερμή απ’ τον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, αυξάνει τις επικοινωνίες σας, βοηθά να προβάλλετε θέσεις και απόψεις και αυξάνει τις μετακινήσεις σας.

Ταύρος
Ο Ερμής βρισκόμενος στο 2ο Σπίτι του Ηλιακού σας Χάρτη, στρέφει τη σκέψη σας στις συναλλαγές σας και στα οικονομικά. Τώρα φαίνεται να μετακινήστε περισσότερο για εισπράξεις και πληρωμές.

Δίδυμοι
Η διέλευση του Κυβερνήτη σας απ’ το Ζώδιο σας, αυξάνει γενικότερα τις επαφές σας με τον περίγυρο, φέρνει νέες γνωριμίες, σας προτρέπει για σύντομες αποδράσεις.

Καρκίνος
Το πέρασμα του Ερμή στον 12ο Οίκο του Ωροσκοπίου σας, φαίνεται να σας οδηγεί διαισθητικά να βρείτε την αλήθεια, σας κάνει εσωστρεφής και σας απασχολούν κινήσεις που θεωρείται πως γίνονται από πρόσωπα μη φιλικά μαζί σας.

Λέων
Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους και στον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη φαίνεται να αυξάνει τις επαφές και επικοινωνίες με φίλους και ομοϊδεάτες, ενώ αυτό το διάστημα η σκέψη σας στρέφεται στην πραγμάτωση των στόχων σας.

Παρθένος
Ο Κυβερνήτη σας θα βρεθεί στον 10ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στην επαγγελματική σας άνοδο. Συζητήσεις με ανώτερούς σας στο προσκήνιο όπως και περισσότερες επαγγελματικές επικοινωνίες.

Ζυγός
Η διέλευση του επικοινωνιακού Πλανήτη στο 9ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου σας βοηθά να βάλετε τη φιλοσοφική σας θεώρηση στις καθημερινές σας κινήσεις και στη σκέψη σας ενώ πολλοί από εσάς θα σκεφτούν και για μία απόδραση στο εξωτερικό.

Σκορπιός
Ο Ερμής βρισκόμενος στο 8ο Σπίτι του Ηλιακού σας Χάρτη, στρέφει τη σκέψη σας στα κεφάλαια, τις επενδύσεις, τις ασφάλειες. Τώρα το σεξ θα αποτελεί για εσάς πεδίο μιας ενδότερης επικοινωνίας με τον ερωτικό σύντροφο ή συντρόφους.

Τοξότης
Η παρουσία του Ερμή στο απέναντι Ζώδιο, αυξάνει την επικοινωνία με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Βρίσκεστε σε μία σύντομη περίοδο όπου… δίνετε εσείς το δικαίωμα οι άλλοι να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
 
Αιγόκερως
Η σκέψη σας βοηθά να βρείτε λύσεις άμεσες σε καθημερινά σας ζητήματα και εργασιακές απαιτήσεις. Θα επικοινωνείτε σε καλύτερο επίπεδο με τους υφισταμένους και τους βοηθούς σας.

Υδροχόος
Θα επικοινωνείτε με τον Ερμή στον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη καλύτερα με ερωτικά πρόσωπα, φαίνεται να αυξάνεται η επαφή σας μαζί τους ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες νέες γνωριμίες κατά τη διάρκεια μετακινήσεων σας.

Ιχθείς
Η διέλευση του επικοινωνιακού Πλανήτη στο 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου βοηθά κάποιους από εσάς να μετακομίσουν και άλλους να εξωτερικεύσουν βαθύτερα συναισθήματα. Καλύτερη αναμένεται η επικοινωνία σας με οικογενειακά πρόσωπα και γονείς.

Από τον Κώστα Κονδύλη
Για τη διέλευση του Ερμή απ’ το Ζώδιο των Διδύμων και τις επιπτώσεις που φέρνει στο Ωροσκόπιο σας καλέστε μας στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990