Ερωτικά Ταρώ 7/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 7/6/2024
Για Παρασκευή 7/6/2023


ΚΡΙΟΣ
Φλογερά πάθη και έντονα αισθήματα ίσως ξυπνήσουν σήμερα μέσα σας. Οργανώστε  ένα ρομαντικό γεύμα για δύο και αφεθείτε στη μαγεία.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καταστάσεις σήμερα σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε να δώσετε μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ αυτές που πραγματικά έχουν κάποια λόγια του συντρόφου. Προτιμήστε έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν υπάρχουν πράγματα που θέλετε να εξομολογηθείτε στο σύντροφό σας, σχετικά με τη σχέση σας, αλλά δεν τολμάτε σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.

ΛΕΩΝ
Η μέρα είναι μοιραία για εσάς. Χωρίς να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, φαίνεται πως τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή αλλάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα συναισθήματα του συντρόφου, σε συνδυασμό με τις εκπλήξεις του, επαναφέρουν την αισθηματική σας ζωή και πάλι σε καλά επίπεδα..

ΖΥΓΟΣ
Στη σχέση σας, προβάλλονται εμπόδια. Τα εμπόδια εμφανίζονται από εσάς που πιστεύετε πως ο αγαπημένος μπορεί να μην είναι αποδεκτός από το περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συζητήστε με το σύντροφό σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίσετε και αισθανθείτε υποστήριξη. Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα, η κύρια φροντίδα σας θα είναι η αισθηματική σας ζωή. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται για να την βελτιώσετε δεν είναι και λίγες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επηρεάζεστε έντονα απ’ την στάση τους συντρόφου σας και οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές που με τη σειρά τους θα φέρουν προβλήματα στη σχέση σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990