Ερωτικά Ταρώ 10/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 10/6/2024
Για Δευτέρα 10/6/2024


ΚΡΙΟΣ
Τα συναισθήματα σας είναι ευάλωτα κάνοντάς σας επιρρεπείς. Μην θεοποιήσετε άτομα και μην εξιδανικεύετε τις στιγμές. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν μία αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία που θα οφείλετε απ’ την πορεία της προσωπικής σας ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι μακροχρόνιες αισθηματικές σας σχέσεις θα περάσουν από ένα στάδιο δοκιμασιών. Διατηρήστε μια πιο ελαστική συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μην πιστέψετε πως βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αντισταθείτε στον εγωισμό σας.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα θα αυξήσει τον ερωτισμό και τη γοητεία σας. Οι συνθήκες σας βοηθούν να εκφραστείτε με τον τρόπο σας στα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Υποχωρήστε και εσείς, αν θέλετε να ξεπεραστούν τα προβλήματα της σχέσης. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την αναθέρμανση του δεσμού σας.
  

ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα ο κίνδυνος της διάλυσης μιας αισθηματικής σχέση προβλέπεται αυξημένος, ιδιαίτερα αν τα προβλήματα σας έχουν αποξενώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Καλώς ή κακώς θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα προκαλέσετε κάποιες καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή ή αν θα τις αφήσετε να περάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε κτητική και εγωιστική διάθεση απέναντί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε την ανάγκη να κάνετε μικρές σπατάλες. Η παιδιάστικη τάση σας και η διάθεσή σας να προσφέρετε Αγάπη κακομαθαίνει το ταίρι σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στις επαγγελματικές σας σχέσεις σας δεν θα πρέπει να τα μεταφέρετε προς τον σύντροφο.

ΙΧΘΕΙΣ
Η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη καθώς δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ζήσετε ερωτικές στιγμές. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990