Ερωτικά Ταρώ 12/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 12/6/2024
Για Τετάρτη 12/6/2024


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα θα σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένα εμπόδια σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σήμερα αφυπνίζει βαθύτερα συναισθήματα.  εκφράσετε. Αρμονική θα είναι η σήμερα η συμβίωσή σας με το σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή. Θα οξύνετε τα πνεύματα και φέρετε σύγχυση στη σχέση σας καθώς στέκεστε σε λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ιδιοσυγκρασία σας θα είναι ισχυρή και θα εμφανιστείτε κυριαρχικοί. Μην αντιδράτε επιθετικά αν ο σύντροφος αντιδρά στα αποπνικτικά σας συναισθήματα.

ΛΕΩΝ
Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται κάποιες δυσκολίες. Μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και από άτομα που θα σας εκμεταλλευτούν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ερωτικός τομέας θα κυμανθεί για εσάς σε καλά επίπεδα. Εκφράστε τις απόψεις σας στο σύντροφο σας και προσπαθήστε να είστε σαφείς απέναντί του.

ΖΥΓΟΣ
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις καλείστε να αντιμετωπίσετε από τον σύντροφό σας. Ακούστε και τα δικά του παράπονά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και οι ερωτικές περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα σας κάνει αυθόρμητους και φιλικούς βοηθώντας σας να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που αφυπνίζει τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σεβαστείτε και ο ένας και ο άλλος την ελεύθερη βούληση και την αποφασιστικότητα που διαθέτετε για να επιτύχετε τα ιδανικότερα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απομακρυνθείτε από τις προσωπικές σας εμπειρίες και στραφείτε προς το σύντροφο και τις ανάγκες του δείχνοντάς του ενδιαφέρον.

ΙΧΘΕΙΣ
Με το να προβάλετε στον άνθρωπό σας τα ¨πρέπει¨ σας τον καταπιέζετε, δημιουργώντας και στον εαυτό σας μια ανορθόδοξη τάση επιβολής.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990