Ερωτικά Ταρώ 11/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 11/6/2024
Για Τρίτη 11/6/2024


ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα και να μην πιστέψετε πως έχετε σας ανήκουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Για να μην προκύψουν προβλήματα, βρείτε τρόπους για να αποδεσμευτείτε απ’ τις προσωπικές σας καταπιέσεις και διοχετεύστε τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε να κάνετε κριτική στο σύντροφό σας. Εάν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε μ’ αυτόν τον τρόπο εσείς οι ίδιοι τον διώχνετε απ’ τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερα ανεβασμένη προβλέπεται η ερωτική σας διάθεση. Ο σύντροφος προκαλεί το πάθος σας και είναι έτοιμος να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας!

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και τις συναντήσεις σας. Οι εφήμερες γνωριμίες θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα θα επηρεάσει αρνητικά τον ψυχισμό σας, εκδηλώνοντας ανασφάλειες, φοβίες και προκαταλήψεις, με άμεσο αντίκτυπο και στην αισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Μοιραίο πάθος, έντονες απολαύσεις και έλλειψη αυτοσυγκράτησης φαίνεται να έχετε σήμερα οι περισσότεροι από εσάς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετές δυσκολίες και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο δεσμό σας, φτάνει να είστε ξεκάθαροι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα η ανάγκη την συντροφικότητας, της αγάπης και της συμβίωσης θα είναι έντονη για εσάς. Ψυχαγωγηθείτε με τον άνθρωπό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι εντάσεις που θα έρθουν και θα διαταράξουν τα νερά της ήρεμης σας ζωής, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές στη σχέση σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι για εσάς τους δύο. Περάστε ευχάριστα. Η ανάπτυξη μιας έντονης σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους αδέσμευτους. 

ΙΧΘΕΙΣ
Καλό θα να διαχωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που τα έχετε μπερδέψει με αποτέλεσμα να δημιουργείτε συναισθηματική σύγχυση. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990