Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου 2024
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου 2024

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Την περίοδο αυτή θα έχετε την τάση να κρύβετε λόγια και ιδέες και κάποιες στιγμές στα μέσα της βδομάδας θα σας είναι δύσκολο να σκεφθείτε λογικά για τα προβλήματά σας. 
Μία τάση φυγής από το κλίμα της σκληρής πραγματικότητας και εμμονής σας στο να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας θα παρατηρηθεί την Δευτέρα και την Τρίτη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι καθυστερήσεις στην υπόθεση των επιτευγμάτων σας αποφέρει θλίψη και ονειροπολήσεις. Καθήκοντα και υποχρεώσεις αυξάνουν την ανασφάλεια στα επαγγελματικά σας ζητήματα στα τέλη της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στις προσωπικές και περισσότερο αισθηματικές σας σχέσεις αυτή η βδομάδα θα φέρει αστάθεια και λανθασμένη εξιδανίκευση ατόμων ενώ το πάθος και ο ρομαντισμός θα δημιουργήσουν με τη σειρά τους ένταση και απρόβλεπτες εξελίξεις μεσ’ στο Σαββατοκύριακο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε τις σπατάλες και μην καταφύγετε σε δανεισμούς. Ίσως πολλοί του ζωδίου σας να συγκεντρώσουν κεφάλαια περιορίζοντας τα έξοδά τους για να ξεκινήσουν κάτι νέο.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η βδομάδα αυτή, ξεκινά για τους περισσότερους από εσάς με παροδικές εντάσεις στις προσωπικές και ευρύτερα κοινωνικές σας σχέσεις.
Έντονα συναισθήματα και μια σχετική ευαισθησία, σας κάνουν να κλειστείτε για λίγο στους προσωπικούς σας χώρους, γυρνώντας το χρόνο πίσω με τις αναμνήσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον επαγγελματικό τομέα θα καταφέρετε περισσότερα εάν είστε συνεπείς προς τις υποχρεώσεις σας.
Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή ακόμα στρατιωτικοί, θα διακριθείτε σε κάποιο τομέα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι άλλοι δεν θα αισθανθούν την «καρέκλα» τους να τρίζει απ’ την παρουσία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επικοινωνήστε με το σύντροφό σας και βρείτε λύσεις στα προβλήματα που θολώνουν τα ‘νερά‘ της σχέσης σας. 
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Όσα θα αποκομίσετε απ’ τις προσπάθειές σας φαίνεται πως θα τα επενδύσετε προσανατολισμένος στην ασφάλεια της απόδοσης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Καλό θα είναι να μάθετε να σέβεστε  τις απαιτήσεις των άλλων εάν δεν θέλετε να υπάρξουν προστριβές μαζί τους. 
Το διάστημα αυτό αντιπαθείτε τη ρουτίνα και η ανάγκη της εξουδετέρωσης της αποτελεί έναν απ’ τους βασικούς σας αγώνες.
Μετακινήσεις για διασκέδαση και ευχάριστες παρέες θα είναι σχεδόν καθημερινό γεγονός της περιόδου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η αυτοπεποίθηση  σας στα μέσα της βδομάδας στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να αγγίξει τα όρια της ανευθυνότητας.
Θα χρειαστεί να συνεργαστείτε επάνω σε κάποια θέματα, εάν θέλετε να υπάρχει θετική έκβαση. Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενδέχεται να σας βρουν απροετοίμαστους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μ’ ένα ερωτικό αναπάντεχο ξεκινά ο η βδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Αν οδηγηθείτε σε μυστικές συναντήσεις συναισθηματικού χαρακτήρα εξασφαλιστείτε ώστε να μη φθαρείτε ψυχικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα σας αυτή την εποχή φαίνεται να πολλαπλασιάζονται και να μην μπορείτε να κρατήσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας. Έχετε κάθε δικαίωμα να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας όπως επιθυμείτε αρκεί να τακτοποιείτε εγκαίρως τα χρέη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τώρα θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι καθημερινές σας ασχολίες και υποχρεώσεις. Τι θα λέγατε εάν απ’ αυτή τη βδομάδα ξεκινούσατε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή ελαττώνατε για λίγο το κάπνισμα;
Οι επαγγελματικές ανάγκες σας και η καθημερινότητα σας φορτώνοντας με άγχος.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Χρησιμοποιείστε την δραστηριότητά σας για να εκμεταλλευτείτε δημιουργικά κάποιες ευκαιρίες. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο. Κατάλληλη περίοδος για να επενδύσετε περισσότερα στην επιχείρησή σας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σας ζωή μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε αδέσμευτοι καθώς σας παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα ευνοηθούν οι εμπορικές σας συναλλαγές καθώς και ο έλεγχος των λογαριασμών σας. Οι πλανητικοί σχηματισμοί σας διευκολύνουν να τακτοποιήσετε αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες.  

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Γενικότερα η περίοδος αυτή θα είναι ευχάριστη και με αρκετές ευκαιρίες για να ξεφύγετε από τα προβλήματα σας.
Μην είστε εκκεντρικοί εκδηλώνοντας με παράξενο ή ακόμα και προκλητικό τρόπο τις απόψεις σας για τη ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα θέλετε να ξεφύγετε με κάθε τρόπο απ’ την καθημερινότητα και να απαλλαγείτε απ’ το άγχος και τη ρουτίνα, αποφεύγοντας κάθε είδους τυποποιημένη εργασία.
Στα μέσα της βδομάδας, κινηθείτε έξυπνα και ευέλικτα. Είναι χρήσιμο να θυμάστε πως εκτός από την επίθεση υπάρχει και η άμυνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και ζήστε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι ασήμαντες αφορμές δεν πρέπει να χαλάσουν το δεσμό σας.
Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί από εσάς. Προκύπτουν θετικές και αρνητικές επιδράσεις και από εσάς εξαρτάται η πορεία της σχέσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας θα κυμανθούν σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα αυτή την περίοδο, ενώ μετά τις 18/6ου θέλοντας να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο, οδηγήστε σε αγορές καταναλωτικών αγαθών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Καλή διάθεση σε σχέση με τις δραστηριότητες ή κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις. Ιδιαίτερα καλή θα είναι και η φυσική σας κατάσταση, επιτρέποντάς σας να δραστηριοποιηθείτε όσο χρειάζεται.
Τις μέρες αυτές το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην οικογένεια και στο σπίτι σας και στις υποχρεώσεις που έχετε προς τους οικείους σας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάτι καλό κυοφορείται στα εργασιακά. Σοβαρές αποφάσεις και ρεαλισμός την Τρίτη και την Πέμπτη.
Χρησιμοποιείστε το χάρισμα της υπομονής στα τέλη της βδομάδας έτσι ώστε να είστε έτοιμοι σαν έλθει η κατάλληλη ώρα για δράση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι μεγάλες σκοτούρες και οι αναποδιές τα αναπάντεχα πισωγυρίσματα και οι αδικίες που επιφύλαξε σε πολλούς ο χειμώνας στα αισθηματικά τους ανήκουν πια στο παρελθόν. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα χρειαστεί να υποστηρίξετε οικονομικά στις αρχές του μήνα τους γονείς σας ή μπορεί να σας παρουσιαστούν κάποια έξοδα για το σπίτι σας. 
Μία καλύτερη εποχή ανατέλλει για τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας αυτή τη βδομάδα θα κυμανθεί σε πολύ καλά επίπεδα και θα κάντε προσπάθειες για να φτιάξετε και τη διάθεση των δικών σας ανθρώπων. Σε περίπτωση αναβολών μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι πλανητικές όψεις στις αρχές της βδομάδας δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα στον εργασιακό σας χώρο και καλό θα είναι να προσέξετε τις σχέσεις με τα άτομα που εργάζονται μαζί σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γίνεστε ελκυστικότεροι και κερδίζετε τα συναισθήματα του ανθρώπου που κινεί το ενδιαφέρον σας. Οι παντρεμένοι Ζυγοί το διάστημα αυτό απορροφώνται απ’ τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε τις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο και κάντε έναν οικονομικό έλεγχο πριν βρεθείτε για άλλη μία φορά εξ’ απροόπτου.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το ενδιαφέρον σας τις μέρες αυτές επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που υπάρχουν στον περιουσιακό τομέα του ωροσκοπίου σας. 
Κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, άλλοτε κοινωνικές και άλλοτε αισθηματικές θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας κάνοντάς σας να ξεφύγετε απ’ την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προβληθείτε σε ένα ευρύτερο επίπεδο και κερδίστε μία ανώτερη θέση. Η ζωτικότητά σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα επιτρέποντάς σας να εργαστείτε περισσότερο αλλά υπάρχει πιθανότητα για θέματα οικονομικά να υπάρξουν προστριβές με τους συνεργάτες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η προσωπική σας γοητεία θα προσελκύσει τον έρωτα τις κοινωνικές προσκλήσεις και τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες επαφές.
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας, και δείτε από την ευχάριστη πλευρά τη ζωή σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η στενότητα χρημάτων στις αρχές αυτής της βδομάδας και τα αδικαιολόγητα έξοδά σας φέρνουν αρνητικό αντίκτυπο στο οικονομικό σας απόθεμα και στις πιστώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές το διάστημα αυτό προσφέρετε για ψυχαγωγία, διασκέδαση αλλά και κάθε είδους παραγωγική δραστηριότητα. Ο χαρακτήρα σας ολοένα και κερδίζει την εκτίμηση του περιβάλλοντός σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φαίνεται πως δεν θα σας κουράζει τώρα η δουλειά ενώ θα έχετε την ανάγκη να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας για να αναγνωριστείτε απ’ το περιβάλλον σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολλές συζητήσεις και συνεχείς σκέψεις συνόδεψαν τα συναισθηματικά σας τον τελευταίο καιρό. Το διάστημα αυτό αναζητήσατε καλύτερη νοητική επικοινωνία με τον (την) σύντροφό σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στραμμένοι περισσότερο στον οικονομικό τομέα αγωνίζεστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα σύστημα και μια τάξη στη διαχείριση των χρημάτων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια τούτων εδώ των ημερών θα βρισκόσαστε σε μία θέση που από την οποία θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες ανασφάλειές σας ή ακόμα και κάποιες φοβίες και θα θελήσετε γενικά να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Χρησιμοποιείστε άφοβα καινούργιες ιδέες για να διοικήσετε το προσωπικό της επιχειρήσεώς σας και πλησιάστε φιλικά συνεργάτες και ανωτέρους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολλές συζητήσεις και συνεχείς σκέψεις θα συνοδεύσουν τα συναισθηματικά σας αυτή τη βδομάδα. 
Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι ανοιχτές πληγές ή ακόμα και τα χρέη που βαραίνουν στην πλάτη ορισμένων αποτελούν απλά ένα γνώμονα καθυστέρησης και σύνεσης το διάστημα αυτό παρά στοιχείο αποτροπής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ο δυναμισμός του χαρακτήρα σας σε θέματα συνεργασιών και αποτελέσματα οικονομικά αυτών όπως και μέσα από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις θα φανεί αυτή την περίοδο.
Το κύριο ενδιαφέρον αυτής της περιόδους θα είναι η διασκέδαση με τους φίλους σας, αλλά μην παραμελείτε ούτε την οικογένεια, ούτε τον ερωτικό σας σύντροφο, ούτε και τις δουλειές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επαγγελματικές προκλήσεις αυξάνονται καθώς απλώνεστε για να πετύχετε ιδιαίτερους στόχους.
Εάν εργάζεστε σε έναν οργανισμό ή ακόμα και σε μία ανώνυμη εταιρία, υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις για να διακριθείτε ιδιαίτερα εάν είστε μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Διανύεται αγαπητοί μου Υδροχόοι μία εβδομάδα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τις τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα αναπάντεχα έξοδα σας φέρνουν πίσω στα τέλη της βδομάδας. Ένας φίλος  φαίνεται να σας ζητά δανεικά την Παρασκευή ή το Σάββατο.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μην διασκορπίσετε τα ενδιαφέροντά σας. Κινηθείτε σε συγκεκριμένους στόχους. Με το πέρασμα των ημερών  θα αναλάβετε ηγετικές τάσεις στην ομάδα ανυψώνοντας ή παρασύροντας τους άλλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα διαπιστώσετε πως ενώνοντας τις επαγγελματικές σας προσπάθειες με τους συνεργάτες σας αντιμετωπίζετε καλύτερα τον ανταγωνισμού και αυξάνετε τα κέρδη σας. 
Στο πλαίσιο των απώτερων επιδιώξεών σας είναι φρόνιμο να διατηρήσετε την ηρεμία και τον ορθολογισμό σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική σας ζωή θα βρίσκετε σε πολύ καλύτερα επίπεδα και ο αισθησιασμός σας θα είναι αυξημένος.  Τις μέρες αυτές θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε τον αισθηματικό σας σύντροφο και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν σκεφτείτε σωστά και τοποθετήσετε τα χρήματά σας εκεί που πραγματικά έχετε ανάγκη σε λίγο καιρό θα κάνετε την αγορά που ονειρεύεστε.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990