Ζώδια 3/6/2024

Ζώδια 3/6/2024
Ζώδια 3/6/2024

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/6


ΚΡΙΟΣ
Συνεπείς στα ραντεβού σας και στις συζητήσεις θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα εάν έχουν άμεση σχέση με το επάγγελμά σας. Για όποιους αγαπητοί μου φίλοι Κριοί κατανοήσουν την ανάγκη σας για ελεύθερη αυτοέκφραση, θα περάσουν αξέχαστα και ερωτικά τη σημερινή μέρα μαζί σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Προωθήστε ιδέες και στόχους πλησιάζοντας άτομα που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα με εσάς. Οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές επηρεασμένοι απ’ τη στάση του συντρόφου σας. Προσπαθήστε και οι δύο να βρείτε το συντομότερο τη χρυσή τομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρότι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα εσείς μπορείτε να προσεγγίσετε εν μέρει τα σχέδιά σας στην εργασία. Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα κλόνισε τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διαμέσου του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις. Οι παντρεμένοι και όσοι έχουν κάποια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να κάνουν κάποιες ανανεωτικές αλλαγές, εάν θέλουν η σχέση τους να γίνει ενδιαφέρουσα.

ΛΕΩΝ
Η προσωπικότητά σας θα ακτινοβολήσει θετικά στον επαγγελματικό σας χώρο! Εφαρμόστε έναν συναισθηματικό αυτοέλεγχο. Μην ζητάτε υποχωρήσεις από σύντροφο ή εραστές, ούτε φυσικά να είστε κτητικοί απέναντί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι κοινωνικές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με κάποιες επαγγελματικές φαίνεται να συμπιέζουν κατά πολύ τον ελεύθερο χρόνο σας. Δυσκολεύεστε να γευτείτε ανέμελα τον έρωτα γιατί αντιλαμβάνεστε πρακτικές ανάγκες. Οι καταστάσεις σας δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ
Στον αέρα τινάζεται η ηρεμία σας όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Όλα θα μοιάζουν ρευστά. Οι αστρολογικοί παράγοντες, επηρεάζουν την συμπεριφορά και την εμφάνισή σας φέρνοντας ευχάριστα αποτελέσματα στην αισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρώτη προτεραιότητα δίνετε στην έκφραση του εαυτού σας. Κινείστε πέρα από τον άμεσο σας κύκλο και επεκτείνετε την κοινωνική σας ανάμιξη. Οι απόψεις σας εντυπωσιάζουν τα άτομα που εδώ και μέρες σας γοητεύουν και η εμφάνιση σας, σας βοηθά να κερδίσετε πόντους!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως σήμερα κληθείτε να βοηθήσετε κάποια άτομα απ’ το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Εμφανίζεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Οι αβάσιμες υποψίες που θα κυριαρχήσουν στην αισθηματική σας ζωή δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλείστε σήμερα να αντιμετωπίσετε διάφορες υποχρεώσεις στη δουλειά σας. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε από πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή. Τα ερωτικό σας πάθος ‘φουντώνει‘ αλλά… δεν θέλετε να το εκφράσετε. Ο φανατισμός και η υπερεκτίμηση των καταστάσεων σας μόνον αρνητικά αποτελέσματα θα μπορούσαν να φέρουν.

ΙΧΘΥΣ
Οι ανακατατάξεις και οι δεσμεύσεις ζητούν από σας προσαρμογή και υπευθυνότητα. Με τον έρωτα να πλανιέται στην ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος ξεκινά με το ‘καλημέρα‘ η βδομάδα. Αν αυτό δεν είναι θετικό τότε τι είναι;

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990