Ζώδια 6/6/2024

Ζώδια 6/6/2024
Ζώδια 6/6/2024

ΠΕΜΠΤΗ 6/6


ΚΡΙΟΣ
Αυθόρμητοι και πρωτότυποι καθώς θα είστε, θα έχετε πολλές κατακτήσεις και σχέσεις και δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα συναντήσετε το έτερον σας ήμισυ. Ίσως κάποιοι να σας θίξουν με τη συμπεριφορά τους. Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Μην προβάλετε την εγωπάθεια, τους καθωσπρεπισμούς, τις ιδιοτροπίες και τις ανασφάλειές σας. Θα έχετε αρκετές δυνατότητες για να προβληθείτε να επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε τις ιδέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εάν υπάρξουν σήμερα εκρήξεις στο χώρο της εργασίας σας μην τις μεταφέρετε και στο σπίτι σας το βράδυ. Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Αρκετοί θα νιώσουν αγάπη και συμπαράσταση απ’ το σύντροφο τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετοί του ζωδίου σας θα ενδιαφερθούν σήμερα για κάποιες οικογενειακές τους υποθέσεις που χρειάζονται άμεση λύση. Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σήμερα σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ
Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας. Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην προκαλείτε με τη στάση σας προϊσταμένους και εργοδότες αρνούμενοι να ακολουθήσετε τις επιταγές τους. Αισθήματα πληρότητας θα έρθουν σήμερα μέσα από τη σχέση αν και θα αναζητάτε περισσότερες ελευθερίες. Εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο.
ΜΙΧΑΗΛΟΥ

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αντεπεξέρθετε με άνεση στις υποχρεώσεις. Εγκαρδιότητα θα υπάρξει στη σχέση σας και μία ανάγκη θα διαμορφώσει τον ψυχισμό σας για να το ρίξετε έξω διασκεδάζοντας με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλό θα είναι να μην μπλέκεται την εργασία σας με αισθηματικά εάν δεν θέλετε να έχετε πρόβλημα αργότερα. Σήμερα θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα. Τις στιγμές που θα ζήσετε, τις αναζητούσατε εδώ και αρκετό καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχετε τους τρόπους και τις ευκαιρίες να οδηγήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας όσον αφορά οικονομικά - επαγγελματικά. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε, θα είναι μια καλή προετοιμασία για να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ σας. Πολλοί από εσάς θα θελήσουν να δουν πως μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους μέσω συναλλαγών και συνεργασιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τους περισσότερους από εσάς σήμερα και αύριο θα τους απασχολήσουν θέματα κεφαλαίων και απόδοσης συνεργασιών. Κατάλληλη ημέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο πάνω σε σοβαρά ζητήματα της σχέση. Σκεφθείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ
Θα είστε σήμερα εύθυμοι αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Η προσωπικότητα και η συμπεριφορά σας, σας τοποθετούν και πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990