Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου 2024
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου 2024


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Φιλοσοφείστε τα πράγματα και αντιληφθείτε την απλότητα της αλήθειας και πόσο περίπλοκη την καθιστούν οι ίδιοι οι άνθρωποι όταν την αρνούνται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα νιώσετε κάποια έλξη για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και εξέλιξη και ίσως να απαιτήσετε τον σεβασμό και την αναγνώριση. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά στα πρόσωπα που σας διοικούν και μιλήστε για τις επιδιώξεις σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν υπάρξει πνεύμα φιλίας στη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα κυλήσουν όλα ομαλά. Αν ένας απ’ τους δύο προσπαθήσει να θέσει έλεγχο κινδυνεύει η ίδια η σχέση.
Οι αδέσμευτοι Κριοί θα αναζητήσουν το σύντροφο έχοντας μία ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση αυτή την εποχή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι μέρες αυτές, αυξάνουν τα έσοδα αλλά και τα έξοδά σας. Την περίοδο αυτή, κάποιοι από εσάς θα ευνοηθούν από την τύχη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να στηρίξετε εκεί τις ελπίδες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Βρισκόσαστε σε μία περίοδο ανανέωσης ψυχικής και συναισθηματικής μέσα από προσωπικές διεργασίες και κλείσιμο στον εαυτό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δυναμικοί όπως πάντα θα παρουσιαστείτε και αυτό το διάστημα κορυφώνοντας τη δράση σας. Οι δραστηριότητες σας εμπλουτίζονται με επιπλέον στόχους και ενδιαφέροντα και εσείς θα προσπαθήσετε να τα κάνετε πράξη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και ερωτικές περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά σας με τα έντονα πάθη της. Αφήστε λοιπόν ελεύθερο τον εαυτό σας στις όποιες προκλήσεις. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί και αποφύγετε να επηρεαστούν οι οικονομικές σας αποφάσεις από έντονα συναισθήματα στα τέλη της βδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Το άγχος της καθημερινότητας φαίνεται να κλονίζει τις δυνάμεις σας.
Έχετε πολύ δυνατούς συμμάχους αυτή την περίοδο και δεν μπορεί, παρά να βγείτε νικητές, ακόμα και μέσα από πιεστικές συνθήκες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σας στη δουλειά δεν θα είναι και τόσο καλή και πιθανόν να έχετε διανοητική κούραση. Καλή εποχή για να πάρετε μία προσωρινή άδεια για να ξεκουραστείτε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πιθανόν να συναντήσετε κάποια παλιά σας ερωτική γνωριμία και να αναζητήσετε επανασύνδεση.  Προσέξτε τώρα τη συμπεριφορά σας διότι πιθανόν να έχετε τη διάλυση κάποιας ερωτικής σχέσεις εξαιτίας αυτής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί αυτή τη βδομάδα στις συναλλαγές σας και γενικά στο οικονομικό σας συμφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα πρέπει να ρυθμίζετε συστηματικά τον αριθμό των επιχειρήσεων που αναλαμβάνετε και να συγκεντρώνεστε μόνο σ' αυτές που είναι κατορθωτές και μπορούν να ολοκληρωθούν, αποφεύγοντας το διασκορπισμό της ενέργειάς σας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σας. Αυτή τη βδομάδα καλείστε να αντιμετωπίσετε τα λάθη των υφισταμένων σας και την αδιαφορία των συνεργατών σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ερωτικές εκδηλώσεις και καλύτερες στιγμές αναμένονται στη συζυγική σας ζωή. Πιθανόν να κάνετε κάποια εκδρομή με τον σύντροφό σας το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο τέλος της περιόδου, θα υπάρξουν πιθανότητες για αύξηση του εισοδήματός σας αλλά και κάποια έξοδα που πιθανόν να μην είχατε προγραμματίσει.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Κάποιες στιγμές αναμένονται συναισθηματικές εντάσεις, νευρικότητα και ίσως να αισθανθείτε ότι κάποιοι προσπαθούν να απομονώσουν την ανεξαρτησία σας ή να αμφισβητήσουν την αυθεντία σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό παρουσιάζονται αυξημένες υποχρεώσεις στην εργασία σας. Ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα και αντιμετωπίσετε τα θέματα του παρελθόντος με πρόγραμμα και υπομονή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή η βδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την αισθηματική ζωή των περισσοτέρων σας. Η ανάγκη της συντροφικότητας βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους από εσάς που θα σκεφτούν να συγκατοικήσουν με το σύντροφό τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί ιδιαίτερα εάν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων και να αποφύγετε άσκοπες αγορές χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Συνειδητοποιείται αυτή τη βδομάδα πως οι καιροί είναι χαλεποί και δικαιολογημένα ανησυχείτε τόσο για το κοινωνικό όσο και για το προσωπικό επίπεδο.
Μην μεταφέρετε το άγχος σας στους δικούς σας ανθρώπους. Βελτιώστε τις συνθήκες διαβίωσης και προσφέρετε στην οικογένειά σας τη θαλπωρή που αναζητά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ίσως τώρα κάποιοι να αντιδράσουν στα σχέδιά σας, θέλοντας να ανατρέψουν την πορεία σας. Αποφύγετε να δώσετε σημασία στις προκλήσεις τους και αγνοήστε τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε τις μέρες αυτές προς το σύντροφό σας και περιορίστε στο ελάχιστο τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε με τη στάση σας να τον απομακρύνετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές σας κινήσεις απαιτούν σύνεση και προσοχή καθώς με ευκολία μπορείτε να ξεφύγετε στα τέλη της βδομάδας απ’ τον προϋπολογισμό σας και να μείνετε χωρίς χρήματα.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό φαίνεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα στις επαφές σας με το περιβάλλον και στις συνεννοήσεις σας. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας για κάποια άτομα και μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η παραγωγικότητά σας θα είναι μειωμένη αυτή τη βδομάδα. Με τίποτε δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στους καθημερινούς σας ρυθμούς. Φροντίστε να είσθε έτοιμοι για οποιαδήποτε αλλαγή.
Διάφορα προβλήματα απ’ το παρελθόν φαίνεται να παρουσιάζονται τις δύο πρώτες μέρες, ανακόπτοντάς την επαγγελματική σας πορεία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τη βδομάδα αυτή η νοητική και η συναισθηματική σας κατάσταση φαίνεται να είναι ταραγμένες και τα πάθη σας γίνονται ανεξέλεγκτα. Καλό θα είναι να μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Περιορίστε την ανασφάλεια σας και μην αφήνετε υπονοούμενα στις κουβέντες σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σας δίνονται οι ευκαιρίες για να σκεφθείτε περισσότερο για τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, βρίσκεστε ήδη, ανάμεσα σε κάποια βαριά, πιεστική, αλλά εξαγνιστική διαδικασία, που σας μεταμορφώνει και σας αναγεννά.
Σε κάποιες σας ενέργειες χρησιμοποιήστε την βοήθεια των φίλων σας οι οποίοι πρόθυμα θέλουν να σας συμβουλέψουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες καθυστερήσεις και κάποια εμπόδια, είναι πολύ πιθανό τώρα να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας σχέδια στο ξεκίνημα της βδομάδας.
Μπορείτε να ασχοληθείτε με πολύ σημαντικά θέματα, καθοριστικά για την επαγγελματική σας καταξίωση και να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποφύγετε να εκλογικεύσετε συναισθήματα που πηγάζουν απ’ το βαθύτερο εγώ σας και εκφράστε τα αφιλτράριστα προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μην γίνεστε κτητικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικά μπορεί να στριμωχτείτε λίγο, ίσως γιατί θα επενδύσετε σε κάποια δημιουργικά σας σχέδια, με μακροπρόθεσμες απολαβές. Θα έχετε όμως την ευνοϊκή επίδραση, να δείτε καρπούς απ’ όλες τις προσπάθειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτή την περίοδο οι σχέσεις σας με τους άλλους κινδυνεύουν να υποστούν κάποιες αλλαγές. Μην συζητάτε τώρα τα μυστικά σας.
Είναι σημαντικό να επιλέγετε τις ιδέες σας προσεκτικά και να αποφεύγετε την ισχυρογνωμοσύνη.
Διατηρήστε την υπομονή και τον αυτοέλεγχό σας στις προκλήσεις του στενού σας περιβάλλοντος μεταξύ 8 με 11/7ου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό, θα χαρακτηριστεί από πλήθος εμπορικές συνεργασίες και οικονομικές δοσοληψίες.
Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας απέναντι σε κάποια πρόσωπα στην εργασία σας και συμβουλευθείτε νομικούς εάν είναι να υπογράψετε συμβάσεις ή το καταστατικό κάποιας εταιρίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Περισσότερες από ποτέ ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε με την παρέα σας, θα σας δοθούν τώρα. 
Ετοιμαστείτε για μία περίοδο που θα φέρει στο προσκήνιο ερωτικές στιγμές. Στα τέλη της βδομάδας το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς τον έρωτα και θα έχετε την ανάγκη να κατακτήσετε και να κατακτηθείτε. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υλικές υποθέσεις θα αποκτήσουν μεγάλη σημασία για σας. Αρχίζετε να βρίσκετε σε μιαν ευνοϊκή περίοδο αύξησης των οικονομικών σας. Θα αναζητήσετε νέους τρόπους βελτίωσης των εσόδων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η ευαισθησία σας θα είναι σημαντικά αυξημένη προκαλώντας σας να γίνετε περισσότερο αδιάλλακτοι ή μερικές φορές, να έχετε άγχος για μικροπράγματα. 
Πιθανόν αυτό το διάστημα να υποστείτε κάποιες δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν αργότερα θετικά αποτελέσματα στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθήστε να βρείτε τη «χρυσή τομή» με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε τις δουλειές σας πριν ο ανταγωνισμός κάνει μεγαλύτερα βήματα. 
Το να βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχολούν από καιρό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα, καθώς θα πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στους στόχους που έχετε χαράξει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τώρα θα αναζητήσετε τον έρωτα και την αρμονική συνύπαρξη με τους άλλους. Θα ασκείτε έντονη γοητεία και θα σαγηνέψετε κάποια πρόσωπα.
Τις τελευταίες δύο μέρες θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μία σχετική οικονομική εύνοια, θα σας οδηγήσει σε περισσότερα έξοδα για τη διασκέδασή σας, ενώ είναι πολύ πιθανόν να προσφέρετε δώρα ή να ενισχύσετε οικονομικά κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μία γενικότερη προσοχή αυτή τη βδομάδα στα λόγια σας δε θα έβλαπτε ειδικά αν δεν θέλετε να μαθευτούν από εσάς τους ίδιους πράγματα τα οποία προσβάλλουν τον εγωισμό σας.
Λόγω της ευσυνειδησίας και της συνεχούς προσπάθειάς σας, θα επιτύχετε ότι και αν κάνετε, αλλά μην περιμένετε ότι αυτές οι προσπάθειες θα είναι εύκολες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό, σας υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς δημιουργεί τις κατάλληλες προοπτικές για την σταδιοδρομία σας.
Οι κόποι σας αναγνωρίζονται στα μέσα της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Φροντίστε αυτή την περίοδο να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπό σας και αποφύγετε να εκδηλώσετε ζήλια και κτητικές τάσεις αν δεν θέλετε να τον χάσετε από κοντά σας.
Για να αποσπάσετε κολακευτικά σχόλια θα φροντίσετε η εμφάνισή σας να μην περάσει απαρατήρητη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρησιμοποιείστε την οξυδέρκειά σας όταν συναλλάσσεστε. Την Πέμπτη και το Σάββατο αποφύγετε να χρεώσετε πιστωτικές κάρτες.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η κοινωνική σας ζωή την περίοδο αυτή θα βρεθεί στο Μεσουράνημά της. Η διάθεσή σας θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σας και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σας σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι προοπτικές να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους από τις 8 μέχρι και τις 12, είναι αυξημένες, αρκεί μέχρι τώρα να έχετε κινηθεί έντιμα. Τις μέρες αυτές, φροντίστε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και διαφυλάξτε έγγραφα και σημαντικές σημειώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα θέλετε να απολαύσετε τον έρωτα και τις απολαύσεις.
Ευχάριστες παρέες όπου θα υπάρξει και το ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς και διασκέδαση με τους φίλους σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας και τα νεύρα σας τα εκδηλώνετε στους ανθρώπους που είναι κοντά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πορεία στον επαγγελματικό σας χώρο είναι ανοδική και σας υπόσχεται σταδιακά να βελτιωθούν και οι αποδοχές σας. Στα μέσα της βδομάδας φαίνεται να ξοδεύετε για κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990