Ζώδια 3/7/2024

Ζώδια 3/7/2024
Ζώδια 3/7/2024

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/7

ΚΡΙΟΣ
Χρειάζεται υπομονή για να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα και συγκέντρωση. Αισθάνεστε ανανεωμένοι και η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή. Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό και εσείς είστε πρωταγωνιστές.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσέξτε τις κινήσεις σας στον εργασιακό σας χώρο ώστε να μην έρθετε σε προστριβές με τους ανώτερους σας. Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς περνούν οι ώρες της σημερινής ημέρα όλο και θα φτιάχνει η διάθεσή σας και θα ηρεμίσουν τα νεύρα σας. Το ερωτικό σας πάθος και η τάση σας για επιβεβαίωση σας οδηγεί στη σύναψη εφήμερων σχέσεων και όχι σε περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με το καλημέρα…οι οποίες θα σας αναγκάσουν να εργαστείτε σήμερα περισσότερο. Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί επί μακρόν, αρκεί να στηρίζετε σε υγιείς βάσεις.

ΛΕΩΝ
Εάν αισθανθείτε κάπως άβολα με τις καταστάσεις γύρω σας φροντίστε να μην συνεχίσετε και αποχωρήστε ευγενικά. Εκφράστε την αγάπη σας. Το βράδυ συναντήστε τα πρόσωπα που αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας και αφεθείτε στις ευχάριστες στιγμές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν σας δοθεί η δυνατότητα για ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα μπορέσετε να συνδυάσετε τη δουλειά με την ψυχαγωγία. Δοκιμασίες, προβλήματα και δυσκολίες φαίνεται να προκύπτουν στην αισθηματική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα εισπράξετε κομπλιμέντα, για την εξωτερική σας εμφάνιση. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις ζώντας ευχάριστες στιγμές. Θα έχετε την ανάγκη να δημιουργήσετε στο χώρο της εργασίας σας αδιαφορώντας για το πώς θα πρέπει να ενεργήσετε για να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο σας. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής -ακόμα και ασήμαντης- θα φορτίσει τη σχέση σας. Όσο και να είστε κουρασμένοι δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε μια κοινωνική εκδήλωση σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες και τους στόχους σας. Μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις του. Οι προσπάθειές σας θα έχουν  σύντομα επιτυχία και οπωσδήποτε θα ικανοποιηθείτε πνευματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι εντάσεις που θα έρθουν διαταράσσοντας τα νερά της ήρεμης σας ζωής με το σύντροφό σας, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές. Στην δουλειά σας ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές γνωρίζοντας ήδη ότι η επιτυχία απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε το σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς στο πλευρό σας. Η ρομαντική σας διάθεση τον καλύπτει. Διαθέστε περισσότερα χρήματα για το σπίτι και την οικογένειά σας εάν θέλετε να τους προσφέρετε ένα καλύτερο περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ
Αντλώντας δύναμη από το σύντροφό σας που κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη σας, αναθεωρείτε τις μακρόχρονες αντιλήψεις σας. Σήμερα οι επαγγελματικές σας προσπάθειες υποστηρίζονται από τους συναδέλφους σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990