Ζώδια 6/7/2024

Ζώδια 6/7/2024
Ζώδια 6/7/2024


ΣΑΒΒΑΤΟ 6/7

ΚΡΙΟΣ
Καθώς φαίνεται σήμερα με την πρώτη ματιά ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και έχετε τη διάθεση να ζήσετε τον Έρωτα. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας το Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ
Την σημερινή μέρα φαίνεται πως θα σας απασχολήσει η πορεία των οικονομικών σας. Η μέρα είναι ευχάριστη για τα αισθηματικά σας. Κάποιες γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σήμερα θα σας αναστατώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ευαισθητοποίησή σας όσον αφορά τις υπαρξιακές σας ανησυχίες φαίνεται να σας εξωθεί σήμερα στην εσωστρέφεια. Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη σχέση σας θα είναι ερωτική! Ζήστε τις στιγμές που σας δίνονται και αφήστε τις αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε κάθε δυσάρεστη σκέψη και εάν συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι ανάγκη να μεταδώσετε τις απαισιοδοξίες σας και στους άλλους. Ευκαιρίες εμφανίζονται στα αισθηματικά τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Εκφράστε τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ
Η μέρα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Το σύμπαν, αναδεικνύει την ομορφιά σας και σας βοηθά να πλησιάσετε τον άνθρωπό σας. Διασκέδαση σε φιλικό περιβάλλον προβλέπετε να υπάρξει σήμερα το βράδυ για εσάς αλλά οι συνθήκες θα σας επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκτιμώντας την ανεξαρτησία σας θα θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα και καταστάσεις για να δώσετε χρώμα στην αισθηματική σας ζωή. Περιορίστε τα έξοδα σε σχέση με τη διασκέδασή σας και προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα οικονομικό πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ
Εκφράστε άφοβα την αγάπη σας, αλλά χωρίς απαιτήσεις. Σήμερα θα υπάρξει σε αρκετούς από εσάς μία αυξημένη ευαισθησία. Θα έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε για λίγο από τις σκοτούρες και τα προβλήματα και καλό θα είναι το βράδυ να βρεθείτε με τους φίλους και την παρέα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη σας. Συναισθηματικές επιδράσεις θα είναι αρκετά έντονες στις συζητήσεις σας ενώ η σκέψη σας θα επηρεαστεί άμεσα και από καταστάσεις του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφασιστικότητα και ξεκάθαρη κρίση σας βοηθούν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ιδιαίτερα έντονη μέρα είναι η σημερινή!. Η γοητεία σας δεν περνάει απαρατήρητη. Είστε σε θέση να κατακτήσετε και τους πιο δύσκολους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διατηρείστε την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχό σας και αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία. Καλή ημέρα αγαπητοί για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Δείξτε στο σύντροφό σας την αγάπη σας γι’ αυτόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι δραστηριότητές σας θα είναι αρκετά εύστοχες σκοπεύοντας στο κέντρο των καταστάσεων.  Το να κάνετε σχέδια με το σύντροφό σας, είναι εποικοδομητικό. Το να πείτε όμως μεγάλα λόγια, θα αποδειχθεί καταστροφικό.

ΙΧΘΥΣ
Ένταση και αντιπαραθέσεις για άγνωστες αιτίες, πιθανόν να προκαλέσετε σήμερα. Η σημερινή μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις συγκρίσεις.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990