Ερωτικά Ταρώ 29/8/2023


Ερωτικά Ταρώ

Από την Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τρίτη 29/8/2023

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη και σας κάνει αισιόδοξους.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Εξωτερικεύστε επιτέλους τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι περισσότεροι θα νιώσουν την αγάπη και την συμπαράσταση του συντρόφου τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε εύκολα από τα πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΛΕΩΝ
Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου σας σήμερα, ειδικά εάν το τελευταίο διάστημα η στάση σας έχει γίνει ψυχρή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας. Υποφέρετε από συναισθηματική μοναξιά. Με τη στάση σας μπλοκάρετε κάθε τι.

ΖΥΓΟΣ 
Το να υποπτεύεστε αυτούς που σας αγαπούν ή ακόμα και να είστε κτητικοί δεν είναι σωστό. Η υποψία σας κάνει ν’ αρνείστε την αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Θα πρέπει να δημιουργήσετε απλές και φιλικές σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο, δίνοντάς του το δικαίωμα να έχει τη δική του προσωπικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον ερωτικό σύντροφο και προτείνετέ του να διασκεδάσετε σήμερα, αποφεύγοντας οποιαδήποτε κριτική προς το πρόσωπό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας, θα σας βοηθήσει σε αρκετές αναλαμβάνοντας τες ο ίδιος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η αισθηματική σας ζωή εξομαλύνετε! Προσέξτε, οι υποχωρήσεις σας μπορεί να σας δημιουργήσουν αργότερα προβλήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990