Αφιέρωμα στις Γυναίκες του Ζωδιακού Κύκλου


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990 

Η Γυναίκα στην εποχή μας έχει επιπλέον ρόλους και καθήκοντα που φορτίζουν την καθημερινότητά της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να είναι μάνα, σύζυγος, ερωμένη, νοικοκυρά, υπάλληλος ή η ίδια επαγγελματίας, ερευνήτρια, ή να ανήκει στον επιστημονικό χώρο.
Ας δούμε όμως βάση Ζωδίου τα χαρακτηριστικά της. Ουσιαστικά βέβαια για μία πλήρη ανάλυση του χαρακτήρας της χρειάζεται εξέταση όλος Γενέθλιος της Χάρτης.

ΚΡΙΟΣ
Η γυναίκα Κριός είναι εκ φύσεως ανεξάρτητη και δυναμική, συχνά ανταγωνιστική με τους άνδρες που και εκείνοι απ’ την πρώτη στιγμή το αντιλαμβάνονται. Έλκεται από δυναμικούς συντρόφους και φίλους και εάν αισθανθεί τον οιοδήποτε περιορισμό τους εγκαταλείπει χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι η «αντρογυναίκα» του Ζωδιακού που προτιμά σπορ ντύσιμο για άνεση κινήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταυρίνες είναι συχνά ότι ωραιότερο και πιο αισθησιακό περπατά τις Ηπείρους  του πλανήτη Γη. Ήρεμες, πρακτικές , με υψηλή αντίληψη του γούστου. Ερωτικές και απλές, ταυτόχρονα, δείχνουν με κατηγορηματικό τρόπο στον καθένα πως κατακτούν, πάντα, το στόχο. Συνήθως ζουν αριστοκρατικά, πράγμα που απαιτεί μια οικονομική άνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι γυναίκες αυτού του Ζωδίου είναι έξυπνες, επικοινωνιακές, διατηρούν την αθλητική τους όψη και το λεπτό τους κορμί και γοητεύονται εύκολα από πρόσωπα που συνεχώς διατηρούν το ενδιαφέρον τους ζωντανό αλλά δεν χαρακτηρίζονται και για τις πιστότερες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι γυναίκες αυτού του Ζωδίου είναι συναισθηματικές, ευαίσθητες, εκ φύσεως μάνες καθώς ενδιαφέρονται για δημιουργία οικογένειας και είναι πιστά άτομα ως σύντροφοι ενώ μεταβιβάζουν πολύ καλά την παράδοση στην  επόμενη γενιά.

ΛΕΩΝ
Οι γυναίκες που ανήκουν στο Ζώδιο του Λέοντα, έχουν δυναμισμό, σιγουριά, προσέχουν την εμφάνισή του και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα κοσμήματα, την άνετη ζωή και αναζητούν το θαυμασμό του περιγύρου και έναν σύντροφο δυναμικό, σίγουρο και αποφασιστικό αλλά ταυτόχρονα πιστό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σεμνές με λιτή αλλά ταυτόχρονα προσεγμένη συμπεριφορά και εμφάνιση. Είναι εργασιομανείς, δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια, στην προσεχτική διατροφή και στην άσκηση. Συχνά αναλαμβάνουν καθήκοντα άλλων, γεμίζοντας το χρόνο τους αλλά έχοντας επιπλέον άγχος.

ΖΥΓΟΣ
Συντροφικές, συνεργάσιμες με προσεγμένη εμφάνιση που τραβά τα βλέμματα! Δίνουν σημασία στους συνδυασμούς χρωμάτων, έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και φροντίζουν το σύντροφό τους. Η αρμονία είναι το ζητούμενο για μία Ζυγό για να αισθανθεί ασφαλής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μυστηριώδης χαρακτήρας, μαγνητίζουν με το βλέμμα τους, συχνά είναι λιγόλογες και κρατούν μυστικά που κάνουν συχνά τους άλλους να αναρωτιούνται καθώς όσο χρονικό διάστημα και να τις ξέρουν, ελάχιστα πράγματα γνωρίζουν για τη ζωή τους, τα πάθη τους αλλά και τις ευαισθησίες τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι αισιόδοξη, ταξιδιάρα, μπορεί να επικοινωνήσει με ανθρώπους από κάθε κοινωνική τάξη, μόρφωση, θρησκευτική πεποίθηση και ιθαγένεια.Στο σπίτι φροντίζει να είναι ευχάριστη και πάντα κοινωνική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η γυναίκα Αιγόκερως έχει σεμνή και προσεγμένη εμφάνιση που δείχνει τα χαρακτηριστικά του δυναμικού επιχειρηματία ενώ ταυτόχρονα είναι ευαίσθητη στην εικόνα του άνδρα που ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και που είναι ικανός να δείξει επιμονή και να ακολουθήσει μια μακροχρόνια στρατηγική. Εάν δεν έχει έναν άνδρα υπεύθυνο δίπλα της, τότε παίρνει χαρακτηριστικά εκείνου για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η γυναίκα Υδροχόος είναι εκ φύσεως φιλελεύθερη, δεν δέχεται δεσμά πιέσεις και κάθε μορφή καταπίεσης, αλλά είναι ιδιαίτερα συντροφική όταν βρεθεί δίπλα ή κοντά στο πρόσωπο εκείνο που θα ανταλλάξει τα ενδιαφέροντά της, της απόψεις της, που θα μοιραστούν εμπειρίες και θα μιλάνε ελεύθερα μεταξύ τους όπως δύο καλοί φίλοι.
Αλτρουίστρια, επαναστάτρια, αλληλέγγυα και ταυτόχρονα με έγνοιες για την κοινωνία, την πολιτική, τη φύση.

ΙΧΘΥΣ
Η γυναίκα που ανήκει στο Ζώδιο των Ιχθύων είναι ρομαντική, φιλεύσπλαχνη, έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και συμπονά με κοινωνικά προβλήματα ενώ φέρεται συνήθως αλληλέγγυα.
Δίνεται εύκολα ψυχικά και συναισθηματικά εάν αισθανθεί ασφαλής απ’ τον σύντροφό της ενώ αναζητά την οικογένεια και τα παιδιά ακόμα και αν δεν αντιλαμβάνεται τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβει.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και προβλέψεις σε επαγγελματικά, αισθηματικά, οικογένεια, σχέσεις καλέστε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990