Ο ρόλος του Ωροσκόπου στις ερωτικές σχέσεις

The role of the Ascendant in love relationships

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Ο 1ος Οίκος, δηλαδή ο Ωροσκόπος αντιπροσωπεύει την εξωτερική εμφάνιση και ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο το φυσικό σώμα και το παρουσιαστικό εμφανίζεται στους άλλους γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικός στο θέμα της σεξουαλικότητας αλλά και των προσωπικών σχέσεων καθώς βρίσκεται αντιδιαμετικά με τον 7ο Οίκο του Ωροσκοπίου.


Το Ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ωροσκόπος την ώρα της γέννησης σας φαίνεται να δίνει στο άτομο το στυλ με το οποίο παρουσιάζεστε σε έναν εραστή όπως και την γενικότερη στάση αλλά και εικόνα που εμφανίζει στους άλλους.

Η εικόνα αυτή μπορεί να συμφωνεί ή και να μην συμφωνεί με την προσωπικότητα, τον ψυχισμό και το πνεύμα. Είναι σημαντικό να καταλάβει ο Αστρολόγος τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς τους δυο τομείς του εαυτού του εξεταζόμενου Ωροσκοπίου ώστε να μπορέσει να δώσει εάν οι άλλοι παρερμηνεύουν το συγκεκριμένο άτομο επειδή κρίνουν από την εξωτερική εμφάνιση. Μερικές φορές μπορεί το άτομο να θέλει να αλλάξει συνειδητά την εικόνα του έτσι ώστε να ταιριάζει με τις εσωτερικές του επιθυμίες και προθέσεις ή από την άλλη μεριά μπορεί απλά να επιθυμεί να αντιλαμβάνει την εντύπωση που προκαλεί έτσι ώστε να μπορεί να την δουλέψει με προσοχή.

Οι όψεις που σχηματίζονται με τον Ωροσκόπο όπως και με τον Κυβερνήτη – Πλανήτη του έχουν μια σημαντική επίδραση στη φυσική ενέργεια και τον συγχρονισμό στις σεξουαλικές και κοινωνικές καταστάσεις. Αν σχηματίζονται δύσκολες όψεις με τον Ωροσκόπο, μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσει τον τρόπο με τον οποίο πλησιάζει τους άλλους για να εναρμονιστεί καλύτερα μαζί τους. Ενισχυτικές όψεις μπορούν να παρέχουν αξιόπιστα πειστήρια ως προς το γιατί είναι επιτυχημένος και τι φήμη μπορεί να έχει.

Εάν ο Ωροσκόπος βρίσκεται :

ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Η κύρια έννοια είναι να μπει στη ουσία, σωματική ή συναισθηματική, του δεσμού, χωρίς γα χάνει χρόνο με παιχνίδια και χαδάκια. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια δεν είναι τόσο σημαντικά για τον Ωροσκόπο στον Κριό, αλλά θα έπρεπε να προσπαθήσει να μην είναι ανυπόμονος με τον σύντροφό, γιατί μπορεί να χάσει την ένταση του πάθους που αναζητά την οποία έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά.
Ταιριάζει καλύτερα με κάποιον που θα αφήσει να πάρει την πρωτοβουλία, ιδανικός θα ήταν ένας σύντροφος με την Αφροδίτη σε σημαντική θέση στο χάρτη του. Ένας τέτοιος σύντροφος θα απάλυνε τα έντονα αισθήματα, κάτι που θα οδηγούσε σε μια σχέση γεμάτη αγάπη και διάρκεια.

ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Με τον Ωροσκόπο στον Ταύρο είναι το ίδιο ελκυστικός με καθημερινά ρούχα όπως και με επίσημα, κάτι που λίγοι μπορούν να καταφέρουν. Η διάθεση περισσότερο από το ντύσιμο καθορίζουν τη γοητεία.
Ξεκινώντας μια σχέση ενδιαφέρεται περισσότερο για την τιμιότητα και έχει την τάση να βαριέται τις κοινωνικές τυπικότητες. Προτιμά έναν προσγειωμένο σύντροφο που μιλάει κατευθείαν από την καρδιά, και όταν θα βρει έναν τέτοιο άνθρωπο, του προσφέρει την τρυφερότητά του.
Παρόμοια, ο τρόπος που κάνει έρωτα τείνει να είναι ευθύς και σωματικός.
Ο ιδανικός εραστής για τον Ωροσκόπο στον Ταύρο είναι αυτός που θα αιχμαλωτίσει την καρδιά του αμέσως, κάποιος στον οποίο μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Με τον ωροσκόπο στους Διδύμους, έχει ένα ταλέντο για ποικιλία στις προσωπικές σχέσεις, και μπορεί να περάσει ωραία με πολλά διαφορετικά είδη εραστών.
Προτιμάτε τους πιο ντελικάτους και περίπλοκους τρόπους για να κάνει έρωτα αφιερώνοντας πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά.
Στην πραγματικότητα η φαντασία είναι η λέξη κλειδί για το στυλ. Μέχρι αυτό το σημείο, η σωματική αγάπη είναι σχεδόν μια διανοητική άσκηση και αναζητά έναν εραστή με τον οποίο μπορεί να συνδυαστεί σε μυαλό και σώμα.

ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή τη θέση, αυτό είναι υπερευαισθησία, μια τάση να παίρνει πάρα πολύ στα σοβαρά παρατηρήσεις που γίνονται. Μπορεί να ξεπεράσει αυτή τη δυσκολία εν μέρη διαλέγοντας τον εραστή προσεκτικά.
Αυτή η θέση σας δίνει έναν πιστό εραστή αλλά στο απελευθερωμένο κλίμα τις εποχής, ένα επεισόδιο απιστίας θα είναι πολύ τραυματικό για εκείνον. Θα πρέπει να αποφεύγει να είναι υπερβολικά κτητικός με την σωματική έννοια. Η πίστη ανήκει περισσότερο στην καρδιά παρά στο σώμα. Εάν μπορεί να το έχετε αυτό υπ’ όψη μπορεί να αποφύγει πολλά άχρηστα συναισθηματικά τραύματα.

ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ
Ο Ωροσκόπος στο Λέοντα δίνει μια ευγενική, στοργική φύση, δίνοντας έμφαση στη σωματική έκφραση. Η σωματική αγάπη που αναζητά είναι μάλλον παιχνιδιάρικη και οι άλλοι συχνά τον βλέπουν ιδιαίτερα γοητευτικό αλλά ταυτόχρονα φευγάτο και φιλικό.
Φαίνεστε να έχει μία ανοιχτή φύση χωρίς πάρα πολλές περιπλοκές, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό και γοητεία, με μια τίμια φυσική κοινωνική χάρη.
Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο λιοντάρι είναι συνήθως ελκυστικοί σωματικά, κάτι που υπόσχεται σεξουαλική ευχαρίστηση. Παρ’ όλα αυτά για αληθινή και διαρκεί επικοινωνία, πρέπει να έχει εσωτερική επικοινωνία με τους συντρόφους σας. Αυτό θα καθορίσει την επιτυχία της σχέσης.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Ο Ωροσκόπος στην Παρθένο δίνει έναν προσεκτικό εραστή και η σεξουαλική του ευχαρίστηση περιορίζετε μόνο από τη φαντασία και τα μέσα να την εφαρμόσει.
Πρέπει να βρει ένα σύντροφο που ξέρει ακριβώς τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει. Ταυτόχρονα, θα ψάξει πάρα πολύ για να ανακαλύψει ακριβώς τι ερεθίζει τον εραστή του και μετά θα κάνει ακριβώς αυτό με αγάπη και φροντίδα.
Η μόνη συμβουλή είναι να μην παρατείνει πάρα πολύ οποιαδήποτε φάση της ερωτικής πράξης, από φόβο μήπως αυτό επισκιάσει το όλο πνεύμα της κατάστασης.
Είναι αρκετά σημαντικό να έχει ένα σύντροφο που ταιριάζει σωματικά με την εικόνα ενός καλού εραστή, και είναι σοφό να συζητά εγκαίρως τις προτιμήσεις του για να αποφύγει προβλήματα αργότερα.

ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
Ο Ωροσκόπος στον Ζυγό έχει σχεδόν έναν εθισμό στη φυσική ομορφιά και χάρη στη σεξουαλικότητα. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος όταν τον περιτριγυρίζουν όλα εκείνα που κάνουν τη σεξουαλική πράξη περισσότερο αισθησιακή και όμορφη.
Συχνά εξιδανικεύει τον έρωτα τόσο πολύ ώστε είναι δύσκολο για οποιοδήποτε σύντροφο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του σωματικά και συναισθηματικά.
Αν η σχέση είναι καλά ισορροπημένη, μπορείτε να της δώσει σχήμα και να την διαμορφώσει μέχρι του σημείου που οι άλλοι θα τους βλέπουν και τους δυο ως «όμορφους ανθρώπους».

ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
Είναι ο Ωροσκόπος στον Σκορπιό μυστικοπαθείς σχετικά με τα αισθήματα του στην αρχή. Δεν δίνει εύκολα το χέρι στον οποιοδήποτε με την πρώτη συνάντηση και ταυτόχρονα κρατά την αποκάλυψη των πραγματικών του αισθημάτων για εκείνους που είναι κοντά του, εκείνους στους οποίους μπορεί να εμπιστευτεί την πλήρη ένταση των συναισθημάτων σας.
Από την στιγμή που θα έχει εραστή, το σωματικό του πάθος είναι πολύ δυνατό, γι’ αυτό πρέπει να διαλέξει τον σύντροφό του πολύ προσεκτικά έτσι ώστε να είναι βέβαιος ότι μπορεί να ταιριάξει μαζί του.
Η σεξουαλικότητα στην καλύτερη της μορφή τον απασχολεί και τον παρασύρει ολοκληρωτικά, ενώ από τη στιγμή που θα έχει μια σχέση, αφοσιώνεστε ολοκληρωτικά.

ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Για τον Ωροσκόπο στον Τοξότη τα πάντα είναι μια ευκαιρία για ατελείωτο σπορ, ευθυμία και διασκέδαση, που γίνεται γενναιόδωρα και με κέφι. Εξαιτίας αυτής της τάσης, θα έπρεπε να διαλέξει έναν εραστή με μια εξίσου χαρούμενη στάση για το σεξ παρά κάποιον ο οποίος είναι υπερβολικά συναισθηματικός σχετικά μ’ αυτό.
Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ευκολότερο να αφήσει τον σύντροφό του να κανονίσει τις λεπτομέρειες της ερωτικής πράξης έτσι ώστε απλά να ακολουθεί τη σωστή στιγμή. Ότι και να επινοήσει ο εραστής του, θα το ευχαριστηθεί χωρίς αμφιβολία και αυτό αφαιρεί την έννοια της προετοιμασίας.
Οι άνθρωποι με αυτό τον Ωροσκόπο είναι οι πιο αθώοι και ενθουσιώδεις σχετικά με το σεξ, μια στάση που δίνει ολοκληρωμένες και χαρούμενες σχέσεις χωρίς απογοητεύσεις προσωπικότητας.

ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Έχει την τάση να παίρνει οποιαδήποτε προσωπική σχέση μάλλον σοβαρά και γενικά δεν συνδέεται με κάποιον εάν δεν είναι σίγουρος πως η σχέση μαζί του θα έχει μονιμότητα. Εάν αισθανθεί μονιμότητα στη σχέση τότε δίνεται ολόψυχα σε αυτήν. Επιπόλαιες σχέσεις της μιας βραδιάς απλά δεν είναι στο στυλ του.
Όταν διαλέξει ένα σύντροφο, του προσφέρει μια σταθερή, ήρεμη σχέση.
Εάν η σχέση σας δεν πάει καλά, καλό θα είναι να αποφύγει να χρησιμοποιεί το σεξ για να ελέγχει τον σύντροφο. Αυτό μάλλον θα κάνει την κατάσταση περισσότερο καταπιεστική και τελικά θα την καταστρέψει.

ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Έχει μία εμφάνιση εκκεντρική και νεανική που άλλους έλκει και άλλους του απωθεί.
Θα πρέπει να βρει έναν σύντροφο που έχει την ίδια αντίληψη με παρά κάποιον που ερωτεύεται τυφλά χωρίς μια δεύτερη ματιά.
Αντλεί μεγάλη ευχαρίστηση από τις πιο περίπλοκες τεχνικές της ερωτικής πράξης που απαιτεί το είδος της αυτοκυριαρχίας του.
Πρέπει συνειδητά να προσπαθήσει να εμπλέξει το μυαλό και τη φαντασία στην ερωτική πράξη, όπως και το σώμα. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να κατορθώσει ένα πλήρες και ικανοποιητικό πανόραμα της σεξουαλικής του έκφρασης.

ΣΤΟΥΣ IXΘEΙΣ
Η σωματική του συνεύρεση με έναν εραστή προσαρμόζεται κατευθείαν στην συναισθηματική και ψυχική συνεύρεση.
Συμμετέχει ευχάριστα σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής έκφρασης που επιθυμεί ο εραστής του, όχι μόνο για την εμπειρία αλλά σαν ένα μέσο που θα τον φέρει πιο κοντά στον σύντροφό του.
Από τη στιγμή που θα βρει τον σύντροφο που θέλει, είναι ο πιο πρόθυμος και ευέλικτος εραστής, αλλά πρέπει να προσέξει να μην χαθεί η προσωπικότητά του σε αυτή τη διαδικασία. Εξαιτίας της ανιδιοτέλειας και της γενναιοδωρίας του, μπορεί να τον εκμεταλλευτούν ακόμα και οι πιο τίμιοι και αξιοπρεπείς εραστές. Γενικά, θα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος με έναν εραστή του οποίου η σεξουαλική συνείδηση είναι μάλλον πολύ ψηλά ανεπτυγμένη. Μπορείτε εύκολα να μετατρέψει το σωματικό σεξ σε μια ανώτερη πνευματική εμπειρία. Ο σεξουαλικός μυστικισμός όπως η Tantric yoga αξίζει να την δοκιμάσει.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ερωτική σας σχέση καλέστε στον 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990