Η βοήθεια της Αστρολογίας στην αναζήτηση του κατάλληλου συντρόφου

https://www.provlepseis.gr/

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΉΛΟΥ
14990

Οι περισσότεροι από εμάς πριν πάρουμε την οιαδήποτε απόφαση σκεφτόμαστε και ερευνούμε.
Όσον αφορά όμως στην πιο σημαντική επιλογή της ζωή μας, εκείνου του συντρόφου, δεν προσέχουμε όπως για παράδειγμα της αγοράς ενός αυτοκινήτου, ή μιας συσκευής. Συχνά στην επιλογή συντρόφου οδηγούμαστε άλλες φορές από παρορμητικά συναισθήματα και άλλες φορές από παρορμητικές αποφάσεις ή παροτρύνσεις φίλων και γνωστών και διαλέγουμε τον σύντροφο με λιγότερη περίσκεψη.

Υπάρχει όμως η τέχνη και επιστήμη της αστρολογίας και γενικά της συναστρίας που είναι μέθοδος 100% ασφαλής και αντικειμενική στην επιλογή συντρόφου. Ανεξάρτητα της βοήθειας που προσφέρει η αστρολογία, η ελεύθερη βούληση πάντα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όπως και η δυνατότητα δύο δυναμικών και έντιμων ανθρώπων να αλλάζουν και να προσπαθούν να καταπολεμήσουν ελαττώματα και να αντιμετωπίσουν τις τυχόν διαφορές τους που επισημαίνονται απ’ τη συναστρία.
Υπάρχουν πολλές αστρολογικές όψεις που εξετάζονται σε δύο ωροσκόπια που μπορούν να πουν ένα τελικά ένα πρόσωπο που μας ενδιαφέρει εάν είναι ή όχι ιδανικό ταίρι για εμάς.
Ορισμένα απ’ τα χαρακτηριστικά της συναστρίας που θα σας αναλύσω είναι τα εξής :


Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

Τι δύο «φώτα» μορφοποιούν ένα δυνατό δεσμό, αφού ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον άνδρα και η Σελήνη την γυναίκα.
Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί καλύτερα όταν ο Ήλιος της γυναίκας βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη του άνδρα και το αντίθετο όμως (Ο Ήλιος του άνδρα σε σύνοδο με την Σελήνη της γυναίκας) είναι επίσης θετικό. Αν αυτά τα δύο σώματα δεν σχηματίζουν σύνοδο, απλά μοιράζονται το ίδιο ζώδιο προοιωνίζουν επίσης μία επιτυχημένη σχέση όχι όμως ιδιαίτερα παθιασμένη. Μία σύνοδος Ήλιου – Σελήνης από μόνη της δεν εγγυάται έναν τέλειο γάμο αν άλλες όψεις αντιμαχόμενες είναι παρούσες, αλλά δίνει κίνητρα ώστε ο γάμος να αντέξει στις δοκιμασίες του χρόνου.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

Δεν ενδιαφέρει εάν είναι η Αφροδίτη της γυναίκας και ο Άρης του άνδρα ή αντίστροφα. Αυτή η όψη δίνει έλξη ερωτική, σεξουαλική διέγερση αλλά και αγάπη ταυτόχρονα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Σίγουρα είναι μία όψη που δεν λέει ψέματα για την έλξη και την αγάπη των συντρόφων.

Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Μία επίσης επιτυχημένη όψη στη συναστρία έχουμε όταν σχηματίζουν σύνοδο ο Ήλιος του ενός με τον Ωροσκόπου του άλλου. Ο Ήλιος κυριολεκτικά φωτίζει και ζεσταίνει τη ζωή του άλλου ατόμου. Όταν ο σύντροφος του Ωροσκόπου είναι αναστατωμένος ή θλιμμένος το άτομο που έχει τον Ήλιο έχει τη δύναμη να του δώσει ζεστασιά και αισιοδοξία. Το αρνητικό είναι ένα το άτομο που έχει τον Ήλιο προσπαθεί έστω και άθελά του να επιβληθεί ή να κυριαρχήσει στο σύντροφό του. Αν η τάση αυτή καταπολεμηθεί μπορεί η σχέση να επιτύχει.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Και η σχέση αυτή λειτουργεί αν και της λείπει κάπως το συναίσθημα και το πάθος. Το άτομο της Σελήνης και εκείνο του Ωροσκόπου, κατανοούν και μοιράζονται τα συναισθήματά τους ενώ ανταποκρίνονται σε κάθε κατάσταση με παρόμοιο τρόπο βλέποντας τη ζωή από το ίδιο πρίσμα.
Έχουν ένα δικό τους τρόπο επικοινωνίας και σπάνια παρανοούν τις διαθέσεις και τα κίνητρα του συντρόφου τους. Εν ολίγοις, τα θεμέλια έχουν μπει ήδη και οι σύντροφοι κατά βάθος μοιράζονται πάρα πολλά.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
Αυτός ο συνδυασμός είναι έντονος και πρόκειται για μία απ’ τις καλύτερες συνόδους συναστρίας. Η συζυγία αυτή φέρνει έλξη, συναισθήματα ερωτικά αλλά και αγάπης και μία διάθεση θαλπωρής στη συντροφική ζωή του ζεύγους.

Ο ΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Ο Δίας είναι η γενναιοδωρία, η ανεκτικότητα, η διάθεση φορτίζεται από ευγένεια και καλές προθέσεις. Η συζυγία αυτή προστατεύει και εξοπλίζει ενάντια στις δυσκολίες το γάμο.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Αυτή η σχέση λειτουργεί όπως εκείνη που υπάρχει σύνοδος Σελήνης – Ωροσκόπου.
Με τη Σελήνη του ενός και τη Σελήνη του άλλου να βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, υπάρχουν ομοιότητες στις ψυχικές και συναισθηματικές αναζητήσεις αλλά και κοινά σημεία και τρόποι στη συμβίωση ακόμα και στη διακόσμηση του σπιτιού, κάνοντας τη σχέση ομαλή. Ακόμα και όταν δεν υπάρξει συμφωνία που συμβαίνει αρκετά σπάνια αυτό, δεν προκύπτουν καυγάδες και εντάσεις που μπορούν να διαταράξουν τη συμβίωση.

Ο ΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Ένας παρόμοιος συνδυασμός με εκείνον του Δία σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο. Ο Δίας είναι ο μεγάλος Ευεργέτης ενώ η Αφροδίτη η μικρή Ευεργέτιδα στην αστρολογία. Επομένως σε αυτή τη σχέση δεν θα δείτε την απληστία, την εκμετάλλευση, την τάση για κυριαρχία αλλά θα πηγάζουν συναισθήματα και τα άτομα θα αισθάνονται ερωτευμένα το ένα με το άλλο. Σε μία τέτοια συναστρία το ζευγάρι διασκεδάζει, χαίρεται στιγμές και παρουσιάζεται ιδιαίτερα τρυφερό ενώ έχει όλη την καλή διάθεση να προσφέρει μία άνετη ζωή στο σύντροφο. Ίσως η καλύτερη σύνοδος για έναν επιτυχημένο γάμο.

ΚΟΙΝΟΣ ΕΡΜΗΣ

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της σκέψης, του λόγου και της επικοινωνίας. Σήμερα ζούμε σε έναν κόσμο που έχει εμμονή με το σεξ και η πλειονότητα των ανθρώπων παραβλέπει τις ιδιότητες που εκφράζει αυτός ο πλανήτης.
Με τον Ερμή των Ωροσκοπίων να βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο υπάρχει ομαλή επικοινωνία, μιλούν την ίδια γλώσσα και αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις όταν υπάρχει διαφωνία. Η σχέση αυτή μπορεί εύκολα να είναι και εγκεφαλική και απ’ το ανεμπόδιστο κανάλι επικοινωνίας τα άτομα να αισθανθούν ερωτευμένα μεταξύ τους.

ΗΛΙΟΣ, ΣΕΛΗΝΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Ο ΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Ο 4ος Οίκος σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τις καταλήξεις. Όταν ένα απ’ αυτά τα ουράνια σώματα πέφτει στον 4ο Οίκο του άλλου, το σπίτι και η οικογένεια που οικοδομούν μαζί, είναι μέγιστης σημασίας και για τους δυο. Αντλούν όλη τους την συναισθηματική στήριξη απ’ την οικογένεια τους και ποτέ δεν την εγκαταλείπουν. Η Αφροδίτη και ο Δίας προδιαγράφουν μία επιτυχημένη συμβίωση.

ΗΛΙΟΣ, ΣΕΛΗΝΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Ο ΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Ο 5ος Οίκος σχετίζεται με τον έρωτα, την δημιουργία αλλά και τα παιδιά. Το άλλο άτομο αποτελεί το φυσικό συμπλήρωμα του συντρόφου του. Η αγάπη τους είναι απλή και ειλικρινής και επειδή ο 5ος Οίκος σχετίζεται και με την διασκέδαση, τα σπορ, την ψυχαγωγία απολαμβάνουν από κοινού δραστηριότητες και μοιράζονται τα ίδια γούστα. Το ότι ο 5ος Οίκος αφορά και τα παιδιά είναι ένα ακόμα δυνατό στοιχείο της ένωσής του για τεκνοποίηση και διαπαιδαγώγηση.

ΗΛΙΟΣ, ΣΕΛΗΝΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Ο ΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
Ο 7ος Οίκος είναι ο Οίκος των Ωροσκοπίων της συντροφικότητας, της συμβίωσης και του γάμου. Μπορεί τα άτομα να έχουν αντιθέσεις αλλά αισθάνονται να αλληλοσυμπληρώνονται και έλκονται για συμβίωση καθώς αισθάνονται καλύτερα μαζί παρά χώρια. Οι τυχόν διαφορές των χαρακτήρων τους δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα καθώς ο ένας γεμίζει τα κενά του άλλου και αισθάνονται την έλξη των αντιθέτων. Σε αυτή τη σχέση τα άτομα αισθάνονται πως τα περισσότερα στοιχεία των χαρακτήρων τους, τους ενώνουν παρά τους χωρίζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες για την συναστρία του Ωροσκοπίου σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, καλέστε στο : 9019015063

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990