Αυτός είναι ο Ζυγός καρδιά μου ♎ Libra

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Από 23/9/2023 09:51 π.μ. μέχρι τις 23/10/2023 19:22 θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο του Ζυγού. Ας δούμε μερικά σύντομα περιγραφικά χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου για να το γνωρίσουμε καλύτερα!

Ο σύντροφος που αναζητά : Ο Ζυγός κάνει με ευκολία σχέσεις και προσπαθεί να τις διατηρήσει μακροχρόνιες. Αναζητά έναν δυναμικό σύντροφο που αναλάβει τα ηνία της σχέσης.

Οι στόχοι και οι επιθυμίες του : Η βασική επιθυμία ενός Ζυγού είναι να μην είναι μόνος. Έτσι συνάπτει σχέσεις και συνεργασίες με μεγάλη ευκολία ενώ ο στόχος του είναι η βελτίωση αυτών των σχέσεων.

Η κοινωνική του ζωή : Ιδιαίτερα κοινωνικοί και αρεστοί, αποσπούν κολακευτικά σχόλια με την εμφάνιση και συμπεριφορά τους.

Το επάγγελμα που του ταιριάζει : Του ταιριάζουν επαγγέλματα της τέχνης και της καλλιτεχνίας λόγω της Αφροδίτης που Κυβερνά του Ζώδιο του, ενώ τα καταφέρνει άριστα και στη Διπλωματία.

Το σπίτι και η διακόσμηση του : Έχει πολύ καλό γούστο και αισθητική άποψη που την περνά και στο χώρο του σπιτιού του με τους συνδυασμούς χρωμάτων που επιλέγει όπως και με την μοντέρνα επίπλωση.

Ο τρόπος που επικοινωνεί : Επικοινωνιακά είναι ευγενικός κερδίζοντας τουλάχιστον τις πρώτες εκτιμήσεις και ταυτόχρονα ιδιαίτερα κοινωνικός.

Φιλοσοφία, ανώτερες σπουδές : Φιλοσοφεί την ζωή μέσα απ’ τις καθημερινές σχέσεις και επαφές. Ευνοείται σε σπουδές που αφορούν τα ΜΜΕ όπως και την διεθνή διπλωματία.

Οι φοβίες και οι ενοχές του : Οι φοβίες του Ζυγού έχουν να κάνουν με την αποδοχή του απ’ τους άλλους, κυρίως από σύντροφο και συνεργάτες.

Το πως διαχειρίζεται τα κεφάλαιά του : Στη διαχείριση κεφαλαίων είναι αρκετά προσεχτικός καθώς θέλει να κρατήσει ισορροπίες. Συχνά αποταμιεύει τις οικονομίες του.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για το Ζυγό κάλεσε με στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990