Ερωτικά Ταρώ 1/11/2023


Για Τετάρτη 1/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Εσείς και ο σύντροφός σας όπου και αν πάτε τραβάτε τα βλέμματα. Θέστε στη ζωή σας καινούργιες βάσεις και να σκέφτεστε θετικά!

ΤΑΥΡΟΣ 
Αισθάνεστε πως ο έρωτας σας απελευθερώνει. Εκδηλώστε αυτά που αισθάνεστε στο σύντροφο, που και αυτός έχει διάθεση για έντονες στιγμές!

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η νεανική σας εμφάνιση προσελκύει τον θαυμασμό του περιβάλλοντος. Μην διστάζετε να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις …προθέσεις σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από τρίτους οι οποίοι θέλουν να μάθουν πράγματα. Δείξτε την αγάπη σας στο σύντροφό σας. 

ΛΕΩΝ
Εμφανίζεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Οι αβάσιμες υποψίες που θα κυριαρχήσουν δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας, αλλά μην διστάζετε να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά του και τις επιθυμίες του.    

ΖΥΓΟΣ 
Παραδεχτείτε πως οι ανασφάλειες και οι φόβοι σας για το μέλλον έχουν κλονίσει το δεσμό σας. Για να μην δημιουργηθούν προβλήματα, αλλάξετε στάση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Αισθήματα πληρότητας θα έρθουν μέσα από τη σχέση σας αν και θα αναζητάτε περισσότερες ελευθερίες. Εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην μεταφέρετε το άγχος των επαγγελματικών σας ζητημάτων στο ταίρι σας. Άλλωστε δεν ευθύνεται… Τολμήστε μία εκ βαθέων συζήτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεχτείτε τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας και κάντε προσπάθειες. Η πορεία του δεσμού σας θα εξαρτηθεί από εσάς και τις προσπάθειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην μεγαλώνετε τις διαστάσεις των προβλημάτων που υπάρχουν και κυρίως μην τα λέτε σε τρίτους για να μην κρίνουν τη σχέση και το σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Αγάπη σας διαμορφώνει και σας βοηθά να αναπτυχτείτε συναισθηματικά και πνευματικά. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990